< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] (68. sayfa)
-
-
eyvallah hocam
-
''The Haunted Hogsmeade Shop Quest''in PC için, Haziran'ın 6'sında yayınlanacağı açıklandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 30 Mayıs 2024; 17:36:56 > -
4070 ti ile RTX'i her açtığımda oyundan attı...
Bende sinirimden oyunu oynamadan kapadım...
O kapatış...
-
Arkadaşlar bu oyunda uçan süpürgeyi nasıl alıyoruz oynuyorum oynuyorum bir türlü alamadık gitti su süpürgeyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de daha uçan süpürgeye sahip değilim fakat süpürgeyle birtakım uçuşlar yaptığımız Quidditch dersi gibi olan görevi yaptım.
Bu arada, 6 Haziran güncellemesi gelmiş. 53,3 GB boyutunda.
-
Oyuna yeni gelen güncelleme notları;
- DLSS 3.7
- FSR 2
- XeSS 1.3
- DualSense/DualShock Controller 1.5.0 for improved PC support
- Photo Mode
store.steampowered.comHogwarts Legacy - Patch Notes - June 5 2024 - Steam Haberlerihttps://store.steampowered.com/news/app/990080/view/4193494001021633070?l=turkish -
Bilgilendirme için teşekkürler, bayağı kapsamlı gozukuyor güncelleme. tekrardan indireyim oyunu 👍🏼
Deneyen var mı Dualsense desteği sadece tuş görünümü olarak mı geldi yoksa haptic Feedback, adaptive trigger ya da büyü kullanınca ışıklandırma vs.. var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 yıl olunca çıkarsaymışlar bari. Böyle çok sürpriz oldu. Millet Hogwarts ve Hogsmeade içinde gezerken işkence çekti.
-
oyuna yeni gelen güncellemeyi yaptıktan sonra oyuna giriyorum fakat 5 veya 10 dakika sonra beni oyundan atıyor ayarları düşürdüm veya diger savelerden başladım yine aynı süre içersinden oyundan atıyor ve kapanıyor çözümünü bilen var mıdır acaba ?
-
Oyun epic games de şu anda 329 TL arkadaşlar alınır mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildiğim kadarıyla, şu ana kadarki en dip fiyat; bence alınır.
-
22 TL de epic ödülüm vardı 307 ₺ ye geldi 15 ₺ yine ödül verdi alınca yani 292 ₺ ye mal oldu hoşuma gitmese de verdiğim paraya üzülmem bir yemek parası bile değil bu fiyata denemeye değerdi...🙂
Hayırlı olsun, keyifli oyunlar... HP evrenini sevenlerdenseniz oyun sizi hiç sıkmayacak.
-
Teşekkür ederim yani çok ilgili de değilim ilgisiz de değilim optimizasyon sorunlarından çok bahsedilmiş rtx4090 var herhalde akıcı olarak oynarım değil mi? Hani soruyu Belki garipseyebilirsiniz bu kartta akıcı oynanmayan oyun var mı diye ama ben bütün ayarları köklemeyi çok severim ondan sordum Hiç ayar kısmam yani...😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 4 Eylül 2024; 12:47:31 >
Ben RTX 3060'la tatmin edici bir şekilde oynayabiliyorsam, mantıken, RTX 4090'la süpürgeye binmiş gibi uçarsınız hocam.
-
indirim kupon 225 liraya mı ne aldım geçen ay. bir bakayım dedim 12 saat oynamışım toplam. güzel oyun ama 28gb ram yediğini gördüm 32gb sistemlerde fps düşebilir. bende 64gb var. 7900xtx ile oynuyorum 4k ve kart ısınmasın diye sürücüden ayar yaptım. ortam 28 29 derecelerdeyken 50 52 derece oluyordu gpu ama benim kartın ısınan kısmı vram. 70 falan oluyor gpu dediğim gibi 50 küsürdeyken bile. gpu'yu düşürme arttırma yapmışlar ama vramler sabit 2500mhz neden düşürme yapmamışlar yani gerek yok bu oyuna bu kadar hızlı vramlere. ilk kez mağaradan bir helmet mi ne getirecez oradaki ikinci mi üçüncü mü kelebekli bulmacada takıldım yani oraya kadar yağ gibi gidiyordu oyun.
-
Toplamda 18,4 saat oynamışım ve daha oyun bitmedi; sindire sindire oynuyorum. Sizin bahsettiğiniz ya da daha önce, burada yazılmış performans sorunlarını yaşamadım, ilginç bir şekilde.
-
benim bahsettiğim hangi performans sorunu? ben kartı yavaşlatamıyorum diye kızıyorum boşuna ısınıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X