Şimdi Ara

Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.407
Cevap
47
Favori
91.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yarın karta para atıp alacaktım Epic'ten ama yorumunuzu gördüğüm iyi oldu.
    330 tl'mi bu kansız fikirler uğruna harcayamam.

Allah razı olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tjrr kullanıcısına yanıt
    J.K. Rowling çok büyük sjw destekçisidir, forumlara girer o lgbt idi bu transtı bu şöyleydi açıklamaları yapar, kitap yayınlandıktan sonra bir bakarsın yıllar geçmiş bir karakteri değiştirir, eşitlikçi kapsayıcı çeşitlikten yana konuşur, dumbledore da bunun yüzünden şerit değiştirdi, son filmler çıkarken artık Potter fanları kadından nefret eder hale geldiler stüdyo kadına demeç vermemesini istedi, ama gariptir her yapımda mutlaka bu ne derse o oluyor, bu oyunun içinde eğer sjw var ise WB kadar J.K de sorumludur

• Oyun 30 milyon satmış. Definitive sürüm de yolda. 15 saatlik ek içerikle gelecek.

Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU]
    Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU]www.bolumsonucanavari.com
    Hogwarts Legacy 30 Milyon Satış Sayısını Aştı
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Hogwarts_Legacy_30_Milyon_Satis_Sayisini_Asti-122639.htm
  • Bu oyuna uzun zamandır başlayasım gelmiyordu. Başka oyunlarla ilgileniyordum. Artık başladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

Arkasına sığındıkları isme dua etsinler. Normalde yaptıkları oyunun ismi bir sihirbazın maceraları falan olsa milyonu bulmaları bile hayal olurdu.

Umarım ek paket daha kaliteli olur da kazandıkları paranın hakkını verirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1. İsmi Hogwarts olmasa oynamaya değecek bir oyun değil ama sırf Hogwarts da dolaşmak bile apayrı bir zevkti.

• İsmin sattığına tam katılmıyorum. İsimden öte HP evreninde serbestçe dolaşabilmek, büyüleri kullanabilmek gibi durumlar insanları cezbediyor. Zaten düzgün bir hikayesi de olsa idi çok farklı bir noktaya gelirdi.

Mesela Shadow of Mordor ve War oyunları da hikaye açısından vasat bile olmayan oyunlardı ama insanların Orta Dünya içinde serbestçe dolaşabilmesini sağladığı ve bunu güzel oyun mekanikleri ile desteklediği için tuttu.

Umarım ikinci oyunda güzel bir hikaye oluşturabilirler. Sebastian yan hikayesi mesela çok ilgi çekici idi. Burdan yola çıkarak düzgün bir hikaye yazmaları lazım.

• 30 Ocakta oyuna mod desteği geliyor.

• Oyuna resmi olarak mod desteği geldi.

Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU]IGNyoutube
    Watch the PC Modding Update Launch Trailer for Hogwarts Legacy, an action-adventure RPG set in the Wizading World of Harry Potter developed by Avalanche Software. PC Players now have access to a plethora of modding tools with the Modding Update free of charge. Create new aesthetic designs, wands, and more for players to enjoy. The PC Modding Update for Hogwarts Legacy is available now for PC. #IGN #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=1F5ihK22tZk
  • 11gb yama gelmiş baktım FSR3.1 yok ama xess var mıydı daha önce? ultra kalite plus zimbawbe prens edition diye tren gibi bir ayar gelmiş.Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU]  güzel ama görüntü beğendim. Nvidia NIS diye bir şey var ne ki ondan soruyorum?

• Yama bende 60 küsür GB görünüyor. Sırf bir mod özelliği için çok yüksek kapasite. Bu yamayı göz ardı edebiliyor muyuz ayarlardan?

• WB Games, Hogwarts Legacy DLC'sini ve Definitive Edition'ı iptal etti. (Insider Gaming)

Not:

Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU]ınsider gaming
    Hogwarts Legacy Definitive Edition Canceled By Warner Bros
    https://insider-gaming.com/hogwarts-legacy-definitive-edition-canceled-by-warner-bros/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 28 Mart 2025; 0:35:33 >
  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt

Allah Allah... Gayet de iyi satış yapmışlardı hâlbuki...

• Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

Hangi evrene odaklanırsın?

• Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt
    Tek bu oyun değil avalanche studiosun hiçbir oyununda ruh yok
    Grafik oynamış tarafını güzel yapıyorlar ama hikaye yazma özürlüler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunla ilgili geniş bir inceleme yapmamın zamanı geldi.

Oyunun olumlu kısımları:

1. Evren çok büyük ve etkileyici tasarlanmış.
    2. Süpürge ile uçmak çok zevkli.
    3. Aksiyon ve çatışma gerçekten eğlenceli yapılmış.
    4. Şatonun ve binaların tasarımı iyi.
    5. Hogward'ın atmosferi beklediğimden daha iyi olmuş.
    6. Oyunda epey bir emek var.

Oyunun olumsuz kısımları:

1. Ruh yok. Arkadaşlık ruhu bu oyunda yok. Bize eşlik eden karakterler çok donuk.
    2. Karakterlerin konuşmaları çok yapay. Atmosferi inanılmaz baltalayan bir unsur.
    3. Kaplamalar bana göre PS2 veya PS3 kalitesinde. Evren büyük olduğu için olabilir. Resident Evil 4 remake oynarken şatodaki tuğlalar bile çok netti. Manzaraya doyum olmuyordu. Bu oyundaki kaplamalar bulanık ve çözünürlük iyi değil.
    4. Azkaban ve yasak orman korkutucu değil. Oyundaki en büyük hayal kırıklığı burada oldu. Yasak orman filmlerde çok daha korkunçtu.
    5. Oyunda bir hikaye var ama hiç etkileyici değil. Diyaloglar da vasat altı.

Genel olarak oyunu beğendim. 10 üzerinden 8 veririm. Yeni yapacakları oyuna ruh ve hikâye katabilirlerse 9 puanı rahat alır.

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    10-15 saat hikaye ekleyeceklerdi, böyle iyi satmış oyuna ek paket neden getirmiyorlar aklım almıyor, wb gerçekten söyledikleri kadar salak bir firma galiba

• Ben bir Harry Potter hayranıyım. Harry Potter bardağını 23 yıldır saklıyorum. O derece...

Oyun 15. saatten sonra iyice açıldı. Arkadaşlık unsuru da olsaydı 95 puanı rahatlıkla alırdı. Harry Potter evrenini çok iyi yansıtmışlar.

Senaryo ve sosyal ilişkileri saymazsak bu oyunun Witcher 3 kalitesine yakın olduğunu söyleyebilirim. Mükemmel değil ama mükemmele yakın.

Keşke senaryoya ve diyaloglara biraz dikkat etselerdi. Yeni Hogwards oyununda bu eksiklikler kesinlikle giderilecektir. Ben bu oyunu 5 sene hiç silmem. Açar açar arada 2 saat takılırım. Süpürgeye binmek ve evrende dolaşmak huzur verici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 3 Nisan 2025; 6:15:4 >

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.