< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] (70. sayfa)
-
-
J.K. Rowling çok büyük sjw destekçisidir, forumlara girer o lgbt idi bu transtı bu şöyleydi açıklamaları yapar, kitap yayınlandıktan sonra bir bakarsın yıllar geçmiş bir karakteri değiştirir, eşitlikçi kapsayıcı çeşitlikten yana konuşur, dumbledore da bunun yüzünden şerit değiştirdi, son filmler çıkarken artık Potter fanları kadından nefret eder hale geldiler stüdyo kadına demeç vermemesini istedi, ama gariptir her yapımda mutlaka bu ne derse o oluyor, bu oyunun içinde eğer sjw var ise WB kadar J.K de sorumludur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun 30 milyon satmış. Definitive sürüm de yolda. 15 saatlik ek içerikle gelecek.
www.bolumsonucanavari.comHogwarts Legacy 30 Milyon Satış Sayısını Aştıhttps://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Hogwarts_Legacy_30_Milyon_Satis_Sayisini_Asti-122639.htm -
Bu oyuna uzun zamandır başlayasım gelmiyordu. Başka oyunlarla ilgileniyordum. Artık başladım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkasına sığındıkları isme dua etsinler. Normalde yaptıkları oyunun ismi bir sihirbazın maceraları falan olsa milyonu bulmaları bile hayal olurdu.
Umarım ek paket daha kaliteli olur da kazandıkları paranın hakkını verirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+1. İsmi Hogwarts olmasa oynamaya değecek bir oyun değil ama sırf Hogwarts da dolaşmak bile apayrı bir zevkti.
-
İsmin sattığına tam katılmıyorum. İsimden öte HP evreninde serbestçe dolaşabilmek, büyüleri kullanabilmek gibi durumlar insanları cezbediyor. Zaten düzgün bir hikayesi de olsa idi çok farklı bir noktaya gelirdi.
Mesela Shadow of Mordor ve War oyunları da hikaye açısından vasat bile olmayan oyunlardı ama insanların Orta Dünya içinde serbestçe dolaşabilmesini sağladığı ve bunu güzel oyun mekanikleri ile desteklediği için tuttu.
Umarım ikinci oyunda güzel bir hikaye oluşturabilirler. Sebastian yan hikayesi mesela çok ilgi çekici idi. Burdan yola çıkarak düzgün bir hikaye yazmaları lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X