Şimdi Ara

Hogwarts Legacy’yi gerçek bir asa ile oynayabilirsiniz, nasıl mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hogwarts Legacy’yi gerçek bir asa ile oynayabilirsiniz, nasıl mı?
    Hogwarts’ta yazılım öğretiliyor mu bilmiyorum ancak bilgisayar dünyasına olduğu kadar Harry Potter evrenine de tutkulu olan bir geliştirici, Hogwarts Legacy’deki büyüleri gerçekten bir asaya getiriyor. Hareketleri algılayan asa sayesinde büyüler tuşlara basmadan yapılabiliyor.

Hogwarts Legacy'de büyüleri asa ile yapmak

Reddit kullanıcısı "That's-so-Mo" görünüşe göre Hogwarts Legacy’deki büyüleri tuşa basarak yapmaktan bıkmış durumda. Projesinde Hogwarts Legacy için Kano asasını kullanan Mo’nun temel fikri esasında son derece basit. Asanın içinde bulunan Raspberry Pi Zero W yardımıyla hareketler algılanıyor ve ardından ilgili büyünün tuşuna basılmış gibi oyuna aktarılıyor.

Ayrıca Bkz.Hogwarts Legacy - inceleme: Yılın oyunu olur mu? Eksikleri neler?

Harekete duyarlı olan asa ile büyü yapmak için ise gerçekten yapacağınız büyüyü öğrenmeniz gerekiyor. Zira bildiğiniz gibi oyunda ve Harry Potter evreninde her büyünün farklı bir yapılış şekli/jesti bulunuyor. Mo’nun projesinde gerçekleştirdiği bu eğlenceli etkileşimde biraz gecikme olsa da "Lumos", "Wingardium Leviosa" ve "Avada Kedavra" gibi büyüleri elinizdeki asa ile yapmak son derece yaratıcı görünüyor.

Kaynak:https://github.com/Thats-so-Mo/Hogwarts-Legacy-Wand
    Kaynak:https://www.tomshardware.com/news/harry-potter-and-the-raspberry-pi-powered-wand

• Ben bu oyunun VR sanal gerçekliğe gelmesini ve büyülerin kollarla yapılabilmesini isterdim. Gerçekten bu oyun VR satışını %500 katlardı. Aynen Half Life Alyx gibi. Onun işğn VR almayı düşünen insanlar biliyorum.

• Boş

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Çok iyi olurdu hocam ama bu kadar büyük bir oyunu vr yapmak kolay değil, üstüne bir de uçuş mekanikleri var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.