Şimdi Ara

Hollanda da kendi adıma firmam var , araç getirebilir miyim ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: LazPacino

millet neler demis yaa :P

kralice beatrixe mektupta sundan bahsedecez.,

yaw gardasim bak biz haburdayiz ama aslen oraliyiz simdi biz oraya gelecez, gelmek istiyoruz ama izin verilmiyor git vise al diyorlar bize NE ALAKA MAYDANOZ??

o yasayi degistirde bizde girelim daaa :P

neyseh

taner gode arkadasim bu hotbird olayi tamamda canagi belirli bir yone cevirmemiz gerekiyormu?? ayni turksat gibi falan

ve yaptigimiz zaman hollanda kanallari izleyecem oyle degilmi yoksa sadece bvn mi ??

Ne yapalım pek dutch bilmiyoruz. Turkse pizza, half brodje met vlees, lekker, 50 euro 15 minuten alsjeblieft, magic champignons o kadar biliyorum

Atın atın mail, magic champignons yasaklanmasın, redlight da kapatılmasın yoksa daha da gelmem diyin.

• Taner Göde

teskkur ederim cevabin icin... ben bunu bi pederle gorusim bakalim nolacak., kendisi hic orali degil, hata nefret ediyor ordan diyebilirim., ben kacma kactim ordan diyor ve simdi cok rahatim memleketimde

Red Rebell

sende bilmiyorum dyosun ama en onemli seyleri ezberlemissin bakiyorum hahaha., hatta korkma redlight kapatilmaz okadar kolay klay oranin maskotu oldu sanki orasi., ayrica su sihirli mantarlar beni cok korkutuyor degiikbi hale sokuyor insani heb uzak durmusumdur onlardan...

ben diyorum ki az cok biliyorsun biseler hollanda hakkinda., kendini biraz daha gelistir o konuda gorusmek amaciyla falan diyalog falan kurmaya calis veya ogren., Taner Göde nin dedigi gibi lisan cok onemlidir

ben suan 3 dil biliyorum ve azicik almancam da var., suan bilgisayar bolumu okuyorum., ara sira dusunuyorum ki keske turizim lisesine gitseydim falan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPacino -- 17 Nisan 2009; 14:11:23 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.