Şimdi Ara

HOLLANDA DAN iphone alımı hakkında bilgi rica ediyorum lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar şimdi bir kaç sorum olucaktı mümkün ise cvp layacak arkadaşlarımız olur ise çok sevinirim

1-) Hollandada iphone 3g satışı başladımı (ben başladı biliyorum ama )

2-) başladı ise hollandadaki 3g satış fiyatlarını sözleşmesiz vs fiyat bilgisi olan var ise bilgi verirse çok sevinirim

3-) orada satılan cihazlarsa hatta bağlı cihazlarmıdır yoksa bazı ülkelere verildiği gibi unlock lu cihazlarmıdır acaba

4-) ayın 26 sında tr ye gelecek olan bir tanıdığım var 2 3 adet 3g getirtmek istiyorum 2 kişi ile sorun olmaz sanırım diyi

şimdiden teşeşkküerler

Bu arada arkadaşlar kendi iphonem ile ilgili çok büyük bir sorunum var modem no bluoteth no ICCID no ve imei no silindi sanırım baseband zarar gördü yazılımsal bir sorun ama bir türlü çözemiyorum bu konuda bilgili olan bir arkadaşımız var ise ALLAH rızası için bana yardım etsin lütfen yoksa kafayı yiyeceğim

bu sorunum ile ilgili açtığım konu linki burada arkadaşlar lütfen yardım edin bana

http://forum.donanimhaber.com/m_24713793/tm.htm

• simdi usta 3 secenegin var. en karlisi 2 senelik gibi gozuksede 1 senelik almak daha hesapli gibime geliyor. Neden dersen hersene telefon yeniliyebiliyorsun. 2 senelik kontrat olursa 2 sene beklemen gerekiyor, ucret odemen gerekiyor birde konusma suresini gectimi ona ayriyetten ucret odemen gerekiyor. 4uncu secenek ise beklemek, soyle 3-4 ay sonra hollandada diger telefon sirketleride iPhone satacaklar diye bir duyum aldim. Ne kadar dogru beklemek gerek.

Eger anlamadigin sorular varsa burda elimde gedigi kadar cevabliyacam.

1ince secenek
    ----------------------------------- Bundel 150 - Bundel 300 - Bundel 500
    Aylik ücret ------------------------ €29,95 ------ €44,95 ------ €64,95
    aylik bedava dk gorusme -------- 150 ------------ 300------------ 500
    veya aylik SMS gonderme ------- 150 -------------300 ------------500
    Abonnementsduur------------------ 2 yil -----------2 yil ------------2 yil
    8GB iPhone 3G ucreti bir defalik -- €79,95--------- €1-------------- €1
    16GB iPhone 3G ucreti bir defalik-- €159,95--------€79,95--------- €19,95
    GPRS/Edge kullanimi -----------------Sinirsiz --------Sinirsiz----------Sinirsiz
    Internet hizi -------------------------2048/384 kbp----2048/384 kbps---2048/384 kbps
    Visual Voicemail HOllanda ici ------- bedava----------bedava----------bedava
    T-Mobile Hotspots* ------------------sinirsiz ---------sinirsiz -----------sinirsiz

* Tmobile'in sundugu servis. Havalimaninda, alisveris merkezlerinde bulunan T-mobile internet aginda bedava faydalanmak, normalde ucretsizdir.

Sitede ekran göruntusunu ekledim... Hollandaca ama Hollandaca bilmeyenler bile anlar diye dusunuyorum.

2inci secenek

Relax (aboneli, aylik ucretli + iPhone ücreti)

3uncu secenek

Flex (kontörlu ama her ay zorunlu ucret odemen gerekiyor + ucret)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramisk -- 13 Temmuz 2008; 21:28:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.