Şimdi Ara

Hollanda vize başvurum reddedildi(9.maddeden dolayı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecen hafta vfsglobalin harbiye subesinden basvurdugum hollanda vize basvurum bugun reddedildi.neden olarak 9.maddeyi gösteriyorlar(üye ülke topraklarını vize bitiminden önce terk edeceginiz tespit edilemedi).kardesimin de aynı nedenden dolayı reddettiler.tüm belgelerimiz tamdı sponsor, seyahat sigortası,ögrenci belgesi vb.(sponsor olarak babamızı gösterdik kredi kartı ekstresi ,ev araba tapu senedi, hesap dökümü vb.) Ne yapmam gerekir yardımcı olabilecek var mı? Acaba sponsor olarak tek kişiyi gösterdiğimiz için mi oldu yada kendimize ait hesap dökümü göstermedik sadece babamınkileri gösterdik yardımcı olabilecek var mıdır ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turistik vizeye basvurdum bu arada kısa süreli
  • Merhaba serhat bey. Bende sizin gbi vfs den schengen vizesine(polonya) basvurdum herneyse 1 hafta snra red yedim. Ve nedeni 8 ve 9. Maddeydi. Aradim konsoloslugu bana red hakkimin oldugunu ve de istersem konsolosla mulakat gunu alabilcegimi soylediler. 250 tl olmasi lazim

Gittim ingilizcem iyi oldugu icin konustum yuz yuze konsolosla ve de aldim vizemi. Acikcasi eger kendine guveniyorsan ve amacin sadece ve sadece bellirtigin gibiyse pesini birakma
  • Teşekkürler ancak bulamadım hollanda konsoloslugunda mülakat olayını. Acaba yeniden basvursam ekstra olarak o ülkede kalmayacagıma, türkiyeye geri dönecegimi kanıtlayan hangi belgeleri götürebilirim tavsiyeniz var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar var mı yardımcı olabilecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9serhat9

Arkadaslar var mı yardımcı olabilecek ?

itiraz hakkın var güzel bir ddilekceyle
    durumunu anlat yanı ögrencıyım ve ailem türkiyede yasıyor vs vs gibisnden bir dilekce yazıp geri dönecegını onlara anlat
    birde tekrardan gösterdıgın evraklarda eksıklık olup olmadıgını yokla mesela davetıyen varmıydı
    yada ne bıleyım nerde kalacagını gosterecegın rezervasyon felan
  • 9serhat9 9 kullanıcısına yanıt
    gidiş dönüş uçak biletin var mıydı? (tarihler belli)
    yoksa sadece rezervasyon mu vardı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.