Şimdi Ara

Hollanda Vizesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İsme düzenlenmiş bir davetiye yazısı ve gereken diğer belgeler (konsolosluk sitesinde listesi var) olduğu sürece hiç bir sorun olmayacaktır. Davetiyede ise mutlaka pasaport numaranız ve diğer bilgiler (ad, soyad, ana adı, baba adı, adres, telefon vs...) bulunmalı.

Uçak biletini de çok çok erken almayın, bir istatistik okumuştum 6 hafta önce en düşük fiyattan uçuluyor diye. Bir iki ay kala bakın bence siz de.
  • Arkadaşlar merhaba öncesinde pazartesi evraklarımı İdata'ya veriyorum 12 si yada 16 sı gibi italyaya çıkıcam
    Ama kafamda bir soru var ben şimdi italyadan vize başvurusu yapıyorum.
    1hafta italyada kalıcam sonra kuzenimin yanına almanyaya geçmeyi düşünüyorum.
    almanyaya geçip kalırsam bu sıkıntı olurmu.
    Yani 1hafta italyada konaklıycam sonra ordan dortmund'a geçicem 1 haftada orda konaklıycam cıkısımıda ordan yapmayı düşünüyorum sizce bu sorun yaşatırmı?
  • Schengen vizesi alırsanız sorun olamayacaktır, 3 ayda 1 ay kullanım suresi vardır. Hangi ülkeden aldıysanız oradan çıkış yapıp, dilediğiniz ülkede devam edebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Schengen vizesi alırsanız sorun olamayacaktır, 3 ayda 1 ay kullanım suresi vardır. Hangi ülkeden aldıysanız oradan çıkış yapıp, dilediğiniz ülkede devam edebilirsiniz.

Şimdi şöyle olacak hocam ben İtalyadan alıcam italyaya giriş yapıcam 1 hafta italyada kalıcam.
    1 haftada Almanyada kalmayı dusunuyorum İtalyadan Almanyaya geçicem.
    çıkısımıda almanyadan yapabilirim ama bu sorun olurmu ?
  • Hangi ülkeden giriş yapıyorsan oradan çıkıp istediğin ülkeye giriş yapabilirsin demiş zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CekomastikSilikon

Hangi ülkeden giriş yapıyorsan oradan çıkıp istediğin ülkeye giriş yapabilirsin demiş zaten :)

Evet teşkrler peki italyada mesela 5 gün kalıcam almanyada 10 gün vizem 20 günlük misal bu bir sıkıntı yaratırmı ?
  • 20yi geçmediği sürece bi sıkıntı olcağını sanmıyorum hocam
  • quote:

20yi geçmediği sürece bi sıkıntı olcağını sanmıyorum hocam

teşekkürler arkadaşlar p.tesi evraklarımı vericem bakalım hayırlısyla beklicez inş bir aksilik çıkmaz.
  • Yunanistan ve İtalya diğer ülkeler nazaran çok daha kolay vizeyi veriyorlar. İşssiz olsanız bile bu ülkelerden vize alma şansınız var. Sizin yerinizde olsam Hollandaya gitmek için İtalya ya başvururdum. Oradan tren ile almanya ve hollandaya giderdim.Hem vizeyi kolayca alırsınız,hemde sınırda zorluk yaşamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhhan

Yunanistan ve İtalya diğer ülkeler nazaran çok daha kolay vizeyi veriyorlar. İşssiz olsanız bile bu ülkelerden vize alma şansınız var. Sizin yerinizde olsam Hollandaya gitmek için İtalya ya başvururdum. Oradan tren ile almanya ve hollandaya giderdim.Hem vizeyi kolayca alırsınız,hemde sınırda zorluk yaşamazsınız.

Bizim icin cok masrafli olur sanirim dediginiz yerlerden hollandaya gecmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhhan

Yunanistan ve İtalya diğer ülkeler nazaran çok daha kolay vizeyi veriyorlar. İşssiz olsanız bile bu ülkelerden vize alma şansınız var. Sizin yerinizde olsam Hollandaya gitmek için İtalya ya başvururdum. Oradan tren ile almanya ve hollandaya giderdim.Hem vizeyi kolayca alırsınız,hemde sınırda zorluk yaşamazsınız.

Bizim icin cok masrafli olur sanirim dediginiz yerlerden hollandaya gecmek

Interrail biletlerini arastirin. Cokta pahaliya gelmez o sekilde. Trenlerinde cok pahali oldugunu sanmiyorum zaten. Ayrica Turkiye-Italya, Turkiye-Hollanda arasi ucustan daha ucuzdur.
  • Merhabalar Kızılayda doktor olarak görev yapmaktayım. Belge hazırlamam gerek fakat şu belgeleri anlayamadım açıklayabilecek kimse var mı acaba?

10) Türk şirketinin Vergi Levhası fotokopisi ve şirket bilgilerinin yer aldığı evraklar

11) Yeni tarihli (3 aydan eski olmamalı) Türk Ticaret Odası Sicil Kaydı ya da ilgili meslek

odasında sicil kaydı (aslı ve fotokopisi)

12) Türk şirketinin imza yetkisi bulunan kişiye ait imza sirküleri (aslı ve fotokopisi

Kızılay devlete bağlı bir kurum değil yani devlet memuru değiliz cumhurbaşkanlığına bağlı dernek. Bu son 3 maddeyi anlamadım bir türlü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shumin

Merhabalar Kızılayda doktor olarak görev yapmaktayım. Belge hazırlamam gerek fakat şu belgeleri anlayamadım açıklayabilecek kimse var mı acaba?

10) Türk şirketinin Vergi Levhası fotokopisi ve şirket bilgilerinin yer aldığı evraklar

11) Yeni tarihli (3 aydan eski olmamalı) Türk Ticaret Odası Sicil Kaydı ya da ilgili meslek

odasında sicil kaydı (aslı ve fotokopisi)

12) Türk şirketinin imza yetkisi bulunan kişiye ait imza sirküleri (aslı ve fotokopisi

Kızılay devlete bağlı bir kurum değil yani devlet memuru değiliz cumhurbaşkanlığına bağlı dernek. Bu son 3 maddeyi anlamadım bir türlü.

Merhaba,

Vakıf ve dernekler kurumlar vergisine tabidir.Dolayısıyla vergi levhası olması gerekiyor.
    Vize alırken çalıştığınız kurum sizin adınıza vize dilekçesi yazması gerekiyor.Bu dilekçe de kurumunuzda bulunan yetkili kişinin imzası ve imza sirküleri istenmektedir.
    Oda sicil belgesi yani faaliyet belgesi de olması gerekiyor.

Bu evraklar için muhasebeden yardım almanız lazım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.