Şimdi Ara

Hollanda Vizesi- Evraklar vs.. sorularınız herşey burada.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
20.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadasm acil cvp lazım..yarın konsolosluga gıdıcem.biriniz bi cvp yazsın bugun 3.cu gun.ne bıcım form bura ya yardım edeceksınız edın etmıceksınız acmayın böle biryer hemserm.yokmu yardım eden!!!!!?!!!!!!!!
  • biraz daha açık ve anlaşılır yazarsan yardımcı olabilrim..anladığım kadarıyla sosyal güvencen yoksa işçi olarak başvuramassın o yüzden öğrenci olarak başvurabilirsin yada davetiyen varsa davetiyeyle başvurabilirsin.üzerinde ev,araba gibi şeylerin olması ve bankada paran olması vize almanı kolaylaştırır.
  • 1--az önce konsolosluktan geldım.davetiyeyle cıkıcam.yalnız davet gönderen kişinin maas bodrosu en az son 3 aylık.evlılık cuzdanı ve pasoportuda olması lazımmış(bunların hangılerının aslı veya fotokobısı lazım olur faks ile hangileri olabilir.)
    2--öğrenci olarak cıkacagım.öğrenci belgem ve öğrenci izin belgem olması lazımmış.bunlar tamam..
    3--ailemden kim bana bakıor ise onun adına tapu araba veya gelir belgesi lazımmıs.(yalnız bnm anne yok.baba da yok.babannemın emeklı maası var ve bırde uzerıne 1 ev var.bunlar yeterlııdır.???)
    4--seyahat sigortamın olması gerekiormus.ne kadar yaptırmam lazım.fiyatı ne kadardır?mesela 3 aylık bı sıgorta?ve.bana gelen davetıyede aile araba ziyaretı..
    5-eşiminde pasoportunun fotokobısını istediler oda tamamdır.
    5--benım uzerıme bır tapu var kndı adıma..vede bankamda bır mıktar 5..6 ..milyar gıbı bı para var..
    6..fotograflarımda hazır..
    başka benım bılmedıgım veya eksık olan bır belgem veya evragım varmı.varsa yardım olun lutfen..veya baska neler yapmam lazım.evraklarım hazır olunca harbıyeye vıze bölumune randevuz basvurucakmısım 1 hafta ıcınde olumlu veya olumsuz haber gelıcekmıs..bunların hepsını bana güvenlik söledi..ne kadar eksık ne kadar doru bılmıorum.benı aydınlatırımısın arkadasım.

sizede anlatayayım guvenlıge anlattımı==şimdi eşim yanımda hollandalı..bu 1..pasoportuda yanında..kafasına göre gırıs cıkıs yapabılıor.ve teyzesı bana davetıye gonderdı.akraba aile zıyaretı dıe.ve benm orencı belgem var ve uzerıme tapu var ve bankamda bır ıktar param var.vede esımle bnm evlılık cuzdanımda var.hollanda cıkmam ıcın baska neler lazım dedım veya en kolay sekılde nasıl cıkabılırım dedım ohbee ..baya bır karısık oldu cunku baya bır karısık işlemler ..lutfen yardımlarınızı beklıom

• j: 0

Dün; 15:37:59

Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=45378357
    Yeni mesajlar yok
    1--az önce konsolosluktan geldım.davetiyeyle cıkıcam.yalnız davet gönderen kişinin maas bodrosu en az son 3 aylık.evlılık cuzdanı ve pasoportuda olması lazımmış(bunların hangılerının aslı veya fotokobısı lazım olur faks ile hangileri olabilir.)
    2--öğrenci olarak cıkacagım.öğrenci belgem ve öğrenci izin belgem olması lazımmış.bunlar tamam..
    3--ailemden kim bana bakıor ise onun adına tapu araba veya gelir belgesi lazımmıs.(yalnız bnm anne yok.baba da yok.babannemın emeklı maası var ve bırde uzerıne 1 ev var.bunlar yeterlııdır.???)
    4--seyahat sigortamın olması gerekiormus.ne kadar yaptırmam lazım.fiyatı ne kadardır?mesela 3 aylık bı sıgorta?ve.bana gelen davetıyede aile araba ziyaretı..
    5-eşiminde pasoportunun fotokobısını istediler oda tamamdır.
    5--benım uzerıme bır tapu var kndı adıma..vede bankamda bır mıktar 5..6 ..milyar gıbı bı para var..
    6..fotograflarımda hazır..
    başka benım bılmedıgım veya eksık olan bır belgem veya evragım varmı.varsa yardım olun lutfen..veya baska neler yapmam lazım.evraklarım hazır olunca harbıyeye vıze bölumune randevuz basvurucakmısım 1 hafta ıcınde olumlu veya olumsuz haber gelıcekmıs..bunların hepsını bana güvenlik söledi..ne kadar eksık ne kadar doru bılmıorum.benı aydınlatırımısın arkadasım.

sizede anlatayayım guvenlıge anlattımı==şimdi eşim yanımda hollandalı..bu 1..pasoportuda yanında..kafasına göre gırıs cıkıs yapabılıor.ve teyzesı bana davetıye gonderdı.akraba aile zıyaretı dıe.ve benm orencı belgem var ve uzerıme tapu var ve bankamda bır ıktar param var.vede esımle bnm evlılık cuzdanımda var.hollanda cıkmam ıcın baska neler lazım dedım veya en kolay sekılde nasıl cıkabılırım dedım ohbee ..baya bır karısık oldu cunku baya bır karısık işlemler ..lutfen yardımlarınızı beklıom

• Benimde bir sorum var interrail yapanlar nasıl vize alabiliyor.Otel fiyatlarına bakıyorum 1 haftalıgına 1000 euro ıstıyorlar.

Ucuz otel konfirmesi alabileceğim bir yer var mi?

davetiye olmadan en ucuz nasıl kalacagım yeri gosterebılırım?

Fransya gidecegim.Yardimci olursanız sevinirim
  • hemserım 1 hafta oldu yardım edemıosanız.yardım yok yazın.
  • @curufperlit; interrail yapanlar için de turist vizesi almanız gerekiyor. interrail için aldığınız biletin fotokopisini hazırladığınz evraklarınzla beraber ibraz edebilirisiniz.
    davetiyeniz yoksa hostellerden rezervasyon yaptırabilirsiniz. ancak kalıcak yer rezervasyonunun belgesi mutlaka isteniliyor ve eksik diye geri çevrilir. Uygun fiyatlı hostelleri bulabileceğiniz internet siteleri mevcut buralardan faydalanabilirsiniz. kredi kartı ile sadece yüzde 10 depozito karşılığı rezervasyon kaydınızı email olarak göndeririler ve bunun çıktısını ibraz etmeniz yeterli olacaktır.
    Not: bu dediklerim hollanda konsolosluğundan alınacak vize için geçerli. Fransa konsolosluğu için geçerli değildir.
  • en fazla ne kadar vize alabiliyoruz.mesela akraba ziyareti vizesinde.ne kadar lık vize alabilirim en fazla 1 ay 2 ay 3 ay????? tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: aga_kral

en fazla ne kadar vize alabiliyoruz.mesela akraba ziyareti vizesinde.ne kadar lık vize alabilirim en fazla 1 ay 2 ay 3 ay????? tşkler

ziyaret vizesi -turistlik vize- 1günden 1 yıl hatta 2 yıla kadar verilebilir. çok girişli -multiple- vize alırsanız 1 yıl içinde 90 güne kadar hollanda sınırlarında kalmaya müsade eden vize verilir genellikle. ancak pasaportunuzda daha önceden alınış bir vizeniz yoksa uçak gidiş ve dönüş biletinizdeki süre kadar kalmaya müsade eden vize verilir büyük ihtimalle. başvuru evrağında talep edilen gün sayısı ve süreleri doldurur verirsiniz konsolosluk kendi insiyatifinde size vize verir. hazırladığınız evraklara endeksli değişir bu dediklerim.
  • Arkadaşlar 16 şubat itibariyle Hollanda mahkemesi Türklerin 3 ay boyunca hollandada vizesiz kalabilceğine dair karar çıkarmış ve yürürlüğe sokmuş.

Bu konuda tam bilgisi olan var mı?Mart ayı gibi Hollandaya gitmeyi düşünüyorum.
  • Bu tip kararlar kesinleşinceye kadar baya bir vakit geçiyor, bence işinizi sağlama alın konsolosluğa danışın bu konuyu. Sonra paşa paşa havaalanından dönmek var işin ucunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poibra -- 18 Şubat 2011; 4:23:10 >
  • MULAKAT:
    BEN: MERHABA HANIM EFENDI
    KONSOLOSLUK: MERHABA BEYFENDİ.
    KONSOLOSLUK: HOLLANDAYA NEDEN CIKIYORSUNUZ İLK YURT DISI CIKISINIZMI?
    BEN : EVET İLK . EŞİM ANNESINI VE BABASINI GÖRUCEK .VE YAZIN DUGUNUMUZ OLDU.YURT DISINDA GÖREMEDIMIZ AKRABALARIMIZ TANISAMADIMIZ AKRABALARIYLA TANISICAM VE BIRAZ KAFA MI DAGITICAM GEZICEM. HAFIF GULUMSEME=)
    KONSOLOSLUK: KALMAYI DUSUNUYORMUSUNUZ?
    BEN :ESIM ANNESINI BABASINI ÖZLEMIS
    KONSLOSLUK: HAYIR BEYFENDI KALMAYI DUSUNUYORMUSUNUZ:=)
    BEN :K.BAKMAYIN.YANLIS ANLADIM.Ö.DİLERM.GIDIP GELDIM ZAMAN KARAR VERECEGIM.SUAN KESIN BIR KARARIM YOK.ZATEN BÖLE BIR HAKKIMIN OLDUGUNU DUSUNUYORUM KALIRSAM NORMAL YASAL YOLLARI KULLANACAGIM.
    KONSLUSLUK : NE ZAMANDIR CALISIYORSUNUZ 3 AY IZIN VERILMIS.
    BEN. : AKRABAMIZIN YANINDA 6 SENEDEN BERI CALISIYORUM.
    KONSOLOSLUK: SIGORTANIZ NE ZMN BASLADI..?
    BEN :E E E KASIMDA IKAMETGAHIMI VERDIM YENI SIGORTAM DEDIM.BURDA BIRAZ KÖTU OLDUM BNDE
    KONSOLSLUK :PEKİ DAVETİYEYİ EŞİNİZİN ANNESI VEYA BABASI NEDEN GÖNDERMEDI TEYZESI GÖNDERDİ.
    BEN : E E E E E E E BILMIYORUMM AMA ESIMIN ANNESIYLE BABASININ PASOPRT FOTOKOPILERI VAR BUYRUN DEDIM:
    KONSOLOSLUK : TAMAM :)
    OSIRA BILGISAYARA BISILER YAZIO.
    KONSOLOSLUK : PEKİ YURT DISINDA AKRABALARINIZ VARMI ?
    BEN : EVET BABANNEMIN KARDESLERI VAR DEDIM
    KONSOLOSLUK :HMM DEDI ONLAR UZAK OLMAZ DEDI.
    BEN : =)
    KONSLOSLUK :22 SUBATTA HABER VERICEZ MULAKATINIZ BITMISTIR.
    BEN :TESEKKURLER KOLAY GELSIN.

MULAKATIM BÖLE GECTI MULAKATTAN CIKTIMDAN BERI GECELERI UYUYAMIOM HERSEYI ARASTIRIOM MULAKATI GECENLERE KIMSE NASIL GECTINI VE CEVAP GELDINDE BISI YAZMAMISLAR.
    BENIM EVRAKLARIMIN HEPSI TAMDI FAZLASI VAR EKSIGI YOK DENILCEK KADAR VARDIR.MULAKATTA YAZDIGIM GIBI GECTI.
    ADMIN SENCE SONUC NE VALLA UYUYAMIOM OLUMLU OLUMSUZ BİŞİLER SÖLEYINN.BEKLIOM CVPINI LUTFEN .SIMDIDDEN TESEKKURLER..

• BİRDE ARKADASIM EVRAKLARIMIN ICINDE ÖĞRENCİ BELGEMDE VAR ADIMIN UZERINE ARSA VAR VE 10000 E YAKIN HESBAIMDA PARA MEVCUT .VE YURT DISINDAKI EVRAGI GÖNDEREN KISININ SON 6 AYLIK MAAS BODROSU VARDI.VS..HE BIRDE ESIN YANINDA MI DEDI EVET DEDIM.ESINIZ CIKIORMU DEDI ARADA SIRA GIRIS CIKIS YAPIOR DEDIM.ARADA SIRA GULLU BAZEN HIC GULMEDI GIDERKEN DE HIC YUZUME BAKMADI.DİKSİYONUMMDA DUZGUNDU.YANLIS ANLAMA HANI ÖLE APACI SERSERI TIPLI BIRISI OLARAK TA CIKMADIK.NORMAL GÖMLEK ONUN UZERINE POLAR VARDI..YAW VALLA UYUYAMIOM .EN ZOR ASAMASIDA BU OLSA GEREK .
  • kimse yokmu ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • MART NİSAN ÖNCELİKLE TEŞŞEKKÜR
    BENIM SORUM :

VİZE BASVURUSUNDA BULUNDUM FAKAT NE RED ALDIM NEDE OLUMLU BİR CEVAP KAĞIT ALDIM PASOPORTLA BERABER. EVRAKLARIM YURT DISINA GNDERILMIS. EN AZ 2 H AFTA EN FAZLA 3 AY ICERISINDE CEVAP VERICEKLERMIŞ.??
    BU NE DEMEK İYİ Mİ KÖTÜMÜ??
    DAHA ERKEN CEVAP VERMELERI MUMKUN MU..
    BIRDE EVRAKLAR YURTDISINA GÖNDERILDIGINDE OLUMSUZ MU CEVAP GELİYOR NORMALDE..
  • Selamlar
    19 Mayıs ta Brüksel üzerinden Hollandayı gezmeyi düşünüyoruz.
    4 kişiyiz. hepimizin yurtdışı çıkışları mevcut.
    Sorum şu bize bir vize danışmanı Belçika yerine Hollanda vize si almamızı ve bu şekilde giriş yapmamızın daha kolay olacağını söyledi.
    Daha önce böyle bir başvuru yapan var mı? Sıkıntı yaşadınız mı?
  • @Kadermart;
    Hazırladığınız vize evraklarına göre gerekli incelemelerin yapılması için gönderilmiştir. Denildiği gibi 2 haftadan önce gelmez, ancak 3 ayı da geçebilir. Bu tamamen size; Konsolosluğun vize vermekteki gerekli olan araştırmaları tamamlamasına bağlı. Muhtemelen daha önce başvuruda bulunduğunuz yerler vardı ve pasaportunuzda "red" imzası vardı veya daha önce ortadoğu ülkelerinden birine giriş çıkışınız vardı.. eğer sicil kaydınız yoksa Hollandadan gelen cevaba göre konsolosluk vize verecektir. Eğer varsa "red" almış olursunuz.

@pegasuson;
    hollandadan giriş yapmak isterseniz mutlaka pasaportunuzda Hollanda elçiliğinden alınmış vizenin olması gerekiyor. Örneğin Almanya veya Fransa konsolosluklarından alınmış şengen vizeniz var ve Hollandadan giriş yapmak istiyorsanız havalanından geri çevrilirsiniz. Bu Hollandanın bizler attığı bir kazık diyelim. Çünkü diğer ülkelerde bu sıkıntı yok. Herhangi bir avrupa birliği üyesi ülkesinden alınmış şengen vizesi ile Hollanda dışındaki bir ülkeye giriş yapılıyor ancak Hollanda sadece kendi verdiği vizesini tanıyor.Bu konuda yargı kararları alınmış olmasına rağmen -Hollandanın sergilediği bu iki yüzlü tutumun aleyhinde- mevcut durum böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: MartNisan

@Kadermart;
    Hazırladığınız vize evraklarına göre gerekli incelemelerin yapılması için gönderilmiştir. Denildiği gibi 2 haftadan önce gelmez, ancak 3 ayı da geçebilir. Bu tamamen size; Konsolosluğun vize vermekteki gerekli olan araştırmaları tamamlamasına bağlı. Muhtemelen daha önce başvuruda bulunduğunuz yerler vardı ve pasaportunuzda "red" imzası vardı veya daha önce ortadoğu ülkelerinden birine giriş çıkışınız vardı.. eğer sicil kaydınız yoksa Hollandadan gelen cevaba göre konsolosluk vize verecektir. Eğer varsa "red" almış olursunuz.

@pegasuson;
    hollandadan giriş yapmak isterseniz mutlaka pasaportunuzda Hollanda elçiliğinden alınmış vizenin olması gerekiyor. Örneğin Almanya veya Fransa konsolosluklarından alınmış şengen vizeniz var ve Hollandadan giriş yapmak istiyorsanız havalanından geri çevrilirsiniz. Bu Hollandanın bizler attığı bir kazık diyelim. Çünkü diğer ülkelerde bu sıkıntı yok. Herhangi bir avrupa birliği üyesi ülkesinden alınmış şengen vizesi ile Hollanda dışındaki bir ülkeye giriş yapılıyor ancak Hollanda sadece kendi verdiği vizesini tanıyor.Bu konuda yargı kararları alınmış olmasına rağmen -Hollandanın sergilediği bu iki yüzlü tutumun aleyhinde- mevcut durum böyle.

Bizim uçuşumuz Belçika ya olacak oradan araç kiralayıp hollandaya geçmeyi düşünüyoruz.
    O halde sorun olmayacağını anlıyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasuson

quote:

Orijinalden alıntı: MartNisan

@Kadermart;

@pegasuson;

Bizim uçuşumuz Belçika ya olacak oradan araç kiralayıp hollandaya geçmeyi düşünüyoruz.
    O halde sorun olmayacağını anlıyorum?

Başvurumuz olumlu sonuçlandı
    Teşekkürler

• arkadaşlar merhaba.öncelikle hollandada bulunan kız arkadşımı 1 haftalık ziyaret için hollandaya gitmek istiyorum.gördügüm ve okudugum kadarıyla epey bir belge istiyorlar.sorun şu ki kasımdan sonra işim olmayacak .turizm sezonu kapandıgı için.bir haftalık tatil için ne vizesi almam gerekir .bu arada banka hesabı ve gösterebilecegim bi araba var...ayrıca kız arkadaşım davetiyede gönderecek.....yılbaşında orda olabilmek için ne zaman vize işlemlerine başlamam lazım? ayrıca bu muhasebe belgeleri nasıl ayarlanıcak? çalışıyor olmayacagım ki yok imza sirküleri falan.....birileri yardımcı olursa cok sevinicem
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.