Şimdi Ara

Hollandada yaşamak istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
11.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: benim-kedim

quote:

Orijinalden alıntı: MangekyouSharingan

Düşündüğüm nedenden dolayı değildir umarım

benimde direk aklıma geldi

Renkli sokaklar için gitmek niyetinde değilim ama arada olur

• Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliyildiz37

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: GencFenerLy

quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

quote:

quote:

quote:

Arada olur derken Kızlar la dimi ?

Tabi... arada renkleniriz kızlarla

• Dil sertifikları ve mesleğin üzerine aldığın sertifikalar ayrıca biraz tecrübe ile başvurursan başarabilirsin. Lise mezunu hiçbir dala sap olamayan bir adam olarak gidip başvurur isen adamlar ok kib by çeker sana,haberin ola...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsis -- 9 Mart 2011; 22:42:08 >
  • Sen hollanda'ya yerleşmek istiyosun heralde hollandadan vize almak o kadar kolay değil bir de yerleşmeye gidiosun sen oraya eğer gelir düzeyin çok yüksek değilse vize almak çok zor olur ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: msc1515

Sen hollanda'ya yerleşmek istiyosun heralde hollandadan vize almak o kadar kolay değil bir de yerleşmeye gidiosun sen oraya eğer gelir düzeyin çok yüksek değilse vize almak çok zor olur ...

kaç paraya patlar bana yerleşmek bilgin varmıdır?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: msc1515

Sen hollanda'ya yerleşmek istiyosun heralde hollandadan vize almak o kadar kolay değil bir de yerleşmeye gidiosun sen oraya eğer gelir düzeyin çok yüksek değilse vize almak çok zor olur ...

kaç paraya patlar bana yerleşmek bilgin varmıdır?

Kardeşim bunun parayla alakası yok eğer dil sertifikan yoksa meslek üzerinde bir otorite olamamışsan vize vermiyorlar üstteki arkadaşın dediği öle olsa türkiyenin yarsından fazlası avrupaya göç ederdi her geleni alsalar

• Hollanda zor sen yeni dünya ülkelerine gitmeye bak. ABD, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda. Bu ülkeler hem daha kolay göçmen alıyor hemde daha zengin. Tabi bu ülkelerde Avrupa' da ki kültürü, güzelliği bulman biraz zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marsis

Dil sertifikları ve mesleğin üzerine aldığın sertifikalar ayrıca biraz tecrübe ile başvurursan başarabilirsin. Lise mezunu hiçbir dala sap olamayan bir adam olarak gidip başvurur isen adamlar ok kib by çeker sana,haberin ola...

tşklerrr.çok saol valla x)
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtyilmz

gayet mantıklı bir tercih olur. schengene dahil herhangi bir AB ülkesinden oturum-vatandaşlık alarak da Hollanda'ya yerleşebilirsin ayrıca

Amsterdam Red Light District de etkili herhalde bu kararında

Arkadaşım şunu biraz açarmısın pek anlamadımda
  • Ben de ilerde isveç,noveç veya hollandaya taşınmak istiyorum. Veteriner eğitimi + 2 yıl amerikada uzmanlaşıp dil öğrenecem. Tip te müsait oranın vatandaşı gibiyim sırıtmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quentin Costa

Ben de ilerde isveç,noveç veya hollandaya taşınmak istiyorum. Veteriner eğitimi + 2 yıl amerikada uzmanlaşıp dil öğrenecem. Tip te müsait oranın vatandaşı gibiyim sırıtmam

Yolun açık olur inşallah Başarılar ve şanslar diliyorum sana!
  • ben fransadayim burayla ilgili sorusu olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Neden Zambiya değil.

İmzan güzlmiş çok sevdiğim bir dizidir.

Bu arada

Bence kutuplara git
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quentin Costa

Ben de ilerde isveç,noveç veya hollandaya taşınmak istiyorum. Veteriner eğitimi + 2 yıl amerikada uzmanlaşıp dil öğrenecem. Tip te müsait oranın vatandaşı gibiyim sırıtmam

Hayallerimi çalmış!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

ben fransadayim burayla ilgili sorusu olan

Orası nasıl ekonomisi oturma izni dili insanları yani kısacası türkiyeden biri gelmek istese çok zorlanırmı oturma izni almak için alışmak için
  • insana deger ve yaklasım diyorsan hollanda degil avustralya ya gidiceksin veya kanada
  • bu topicten de anlaşılıyor ki özgürce AB'ye gidip yerleşme hakkı olsa ülkenin en az yarısı göç eder

neyse ben de üniversite için Almanyaya gidiyorum sene sonunda bir aksilik olmazsa , ondan sonra bir daha döneceğimi zannetmiyorum bu ampül kafalıların yönettiği ülkeye ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtyilmz

bu topicten de anlaşılıyor ki özgürce AB'ye gidip yerleşme hakkı olsa ülkenin en az yarısı göç eder

neyse ben de üniversite için Almanyaya gidiyorum sene sonunda bir aksilik olmazsa , ondan sonra bir daha döneceğimi zannetmiyorum bu ampül kafalıların yönettiği ülkeye ...

Kardeşim zaten ben ülkemi seven bi insanım lakin yönetim yok millet aç elimden bişi gelirse gitmek istiyorum 3 ayda bir akaryakıta zam gelen ülkede insan ne kadar yaşamak ister o ayrı bir konu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.