Şimdi Ara

Hollandada yaşamak istiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
11.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    neden filipinler degil

quote:
    Neden hollanda ?

quote:
    Neden uganda değil?

quote:
    Neden fildişi degil
    quote:
    Neden Zambiya değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MalcolM-X-

baslayalimmi beyler:)
    neden filipinler degil

quote:
    Neden hollanda ?

quote:
    Neden uganda değil?

quote:
    Neden fildişi degil
    quote:
    Neden Zambiya değil.

Lanet gitsin ya Başlamayak kutup a incez forum olarak orada tartışıcaz omuzomza verip
  • hollanda,degilde amerika veya kanadayi isterdim,ama suan elimde ankara anlaşmasına tamamen uygun oldugu için ingiltereye yerleşme hakkım var ama londra aşırı pahalı ingilteredede istanbul un yerni dolduracak birtek londra var yani bende kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicool

hollanda,degilde amerika veya kanadayi isterdim,ama suan elimde ankara anlaşmasına tamamen uygun oldugu için ingiltereye yerleşme hakkım var ama londra aşırı pahalı ingilteredede istanbul un yerni dolduracak birtek londra var yani bende kararsızım

hiç düşünmeden giderdim ben olsam

nasıl yerleşme hakkına sahip olduğunu biraz açabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtyilmz

quote:

hollanda,degilde amerika veya kanadayi isterdim,ama suan elimde ankara anlaşmasına tamamen uygun oldugu için ingiltereye yerleşme hakkım var ama londra aşırı pahalı ingilteredede istanbul un yerni dolduracak birtek londra var yani bende kararsızım

İngiltere aşırı pahalı ama aşırı derecede pound kazanırsın yani türkiyedeki fakir bi aile hamburgerciye gidemiyosa oradaki aileler gece birahaneye gider ewe pizza getirttirir fark burda.Enflasyn yüksek ama gelirde yüksek takma kafaya git bence fazla düşünme

• quote:

Orijinalden alıntı: umtyilmz

quote:

şimdi soyle oluyor ben 21 yaşıma girecegim,annem ingiliz dil bilim uzmanı ve okuduğu okul kabul goren birkaç okuldan biri(hacettepe) bu meslegini orada ozel bir okula veya sadece ozel ders vererek devam ettirebilme hakkı var,ailem oraya gittikten sonra bende onlar ile üniversite okumak için gidecegim 3 yıl sonra göçmenlik kazanmış oluyor annem zaten 3 yıldır bende ingiltere içinde oldugum için aynı hakkı bende kazanmış olacagım(3 yıll ülke içinde kalmaya oturum veren 2 ülke var sanırım kanada ve ingiltere)gerçi bunlar daha sadece araştırma danılmanın soyledikleri bunlar kurallar heran degişiyor,ayrıca ciddi bir parayı gözden çıkarmanız gerekiyor başlangıç olarak işte korkutucu kızmı bu londra dünyanın en pahalı şehri dolayısı ile insan başka şehirlere bakıyor ama ingilterede tek istanbula rakip olacak şehir londra,birmingham gibi 2.buyuk şehri fotolarına bakarak kıyaslıyabilirsiniz,işte bu durum insanı tedirgin ediyor,ya istanbulu aratırsa diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 10 Mart 2011; 0:51:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aliyildiz37

quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

ben fransadayim burayla ilgili sorusu olan

Orası nasıl ekonomisi oturma izni dili insanları yani kısacası türkiyeden biri gelmek istese çok zorlanırmı oturma izni almak için alışmak için

abaza yada yobaz degilse yada cahil degilse zorlanmaz (cahillikten kastimi anlamissinizdir)
    dil gercekten zor bir ama ogrenilebiliniyor
    ekonomi olarak guclusunuz
    calisirsaniz tr deki sartlardan daha uygun ve daha cok imkanlarla rahat yasarsiniz
    oturum almak kolay degil elbet
    evlenerek alinabilinir yada irtica yoluyla her ulkede boyledir bu
    insanlar iyidir kibardir rasist kimse yok
    otobuse binince her ulkeden her renkten insan gorursunuz
    yolda tanimadiklariniz bile bonjour der
    guzel bence buralar tr den cok da guzel

• quote:

quote:

quote:

ben fransadayim burayla ilgili sorusu olan

Orası nasıl ekonomisi oturma izni dili insanları yani kısacası türkiyeden biri gelmek istese çok zorlanırmı oturma izni almak için alışmak için

abaza yada yobaz degilse yada cahil degilse zorlanmaz (cahillikten kastimi anlamissinizdir)
    dil gercekten zor bir ama ogrenilebiliniyor
    ekonomi olarak guclusunuz
    calisirsaniz tr deki sartlardan daha uygun ve daha cok imkanlarla rahat yasarsiniz
    oturum almak kolay degil elbet
    evlenerek alinabilinir yada irtica yoluyla her ulkede boyledir bu
    insanlar iyidir kibardir rasist kimse yok
    otobuse binince her ulkeden her renkten insan gorursunuz
    yolda tanimadiklariniz bile bonjour der
    guzel bence buralar tr den cok da guzel

Allah bereket versin güzelmiş biraz zorlanman lazım ama imkansız değil ama bilmem fransa soğuk duruyo bana yinede çok saol

• neden tanıdıklarına sormuyor musun? ben de bunu anlamış değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

neden tanıdıklarına sormuyor musun? ben de bunu anlamış değilim

Şuan onlara sorupta oraya gitme izlenimi vermek istemiyorum zaten onlara yazın turist olarak gideceğim malum vize kalktı bide nasıl gelinir zormu diye sorarsam ayıp olur gelmekmi istiyor yardım etmek lazım tek ayatka duramaz falan diye sevsemde kimseye fazla güvenmek istemiyorum.Hem kendim öğrenirsem çözersem benim içinde daha iyi olacak bu yaz gidince pekiştirmek istiyorum bu izlenimleri
  • nedense kimse sormamış ben sorayım:

keşmisin geymisin?
  • Dostum Hollandalı kızlar çok güzel ama çoğunun boyu çok uzun, + gay fazlaymıs haberin olsun. Benim bir arkadasım gidip 1.5 ay kalmıstı ordan biliyorum.Ama Hollandada yaşamak isterdim özellikle Amsterdam da...
  • Neden kutuplar değil ? Kutup ayıları cok yanlız onları hiç düşündün mü ha düşündünmü söyle
  • ben olsam bi kaç günlüğüne gider sonra kaçak çalışırdım hem macera olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

nedense kimse sormamış ben sorayım:

keşmisin geymisin?

İnsanım sen hangi yetenekle klevyeyeyle bağlantı kuruyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilge545

ben olsam bi kaç günlüğüne gider sonra kaçak çalışırdım hem macera olur

Vizede kalktı artık kaçak gitmesi kolay ama kim işe alır o bilinmez Kaçak gittikten sonra bir yolla yasal olma ihtimalim yokmu peki?
  • asker arkadaşım hollanda vatandaşı bir türk kızı ile evlendi şimdiçocuğu bile var şimdi oturum almak için eleman sınavlara giriyor dil öğreniyor bir sürü mevzu
  • sene 2003'de kaçak olarak hollandaya gidiyordum bilenler bilir avrupada emirdağlılar çoktur eskişehirde tatile gelen bir kızla ilişkiyi ilerletmiştim oda bana çalıştığı yerin patronlarından davetiye gönderdi shengen vizesini aşmanın yollarından biri size orada ensesi sağlam birinin davetiye göndermesidirayrıca banka hesabınızda bir miktar para varsa daha kolay olur

benim gideceğim yer haarlem kenti idi amsterdam 40 dakka uzaklıkda oturum almak için evlenmek gerektiği doğrudur zaten bende bir süre sonra öyle yapıcaktım ama sorun şu ki flenmence sınavına tabi oluyorsunuz ve bu öyle tr'deki gibi sallamasyon sınav değil hem sözlü hem yazılı ağır bir sınav yaşam için şunu söyleyebilirim kalacağım yerde 100 euro'ya ilk etapda benim gibi kaçak kalanlar için bazzı fırsatçılar odalarını açıyorlar aylık 100 euro konaklama hayat pahalı ama kaçak olarak bile çalışacağım yerde 1300 euro alacaktım 2. el uygun bir arabanın 1000 euro olduğunu varsayacak olursak yaşamın tr'den daha rahat olacağı kesin

ayrıca tanıdığı olmayanlar kaçak gitmeye kalkmasın perişan olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilge545

ben olsam bi kaç günlüğüne gider sonra kaçak çalışırdım hem macera olur

Vizede kalktı artık kaçak gitmesi kolay ama kim işe alır o bilinmez Kaçak gittikten sonra bir yolla yasal olma ihtimalim yokmu peki?

evlenirsen olur valla bende düşünüyorum böyle bişey yada alıcam çantamı gidicem karadeniz'e dağlarda yaşıycam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.