Leo Franco Uğur Servet Transfer Hakan Mehmet Barış(Transfer) Arda Kewell Baros Babel
Lig Tv'de Futbol Gündeminde Deco'yla anlaşmamıza az kaldığını söylediler. Ne kadar doğru bilemiyorum ama çok istiyorum bu transferi. Bir kadro yazacağım rüya gibi ama olmasıda imkansız değil aslında.
Lig Tv'de Futbol Gündeminde Deco'yla anlaşmamıza az kaldığını söylediler. Ne kadar doğru bilemiyorum ama çok istiyorum bu transferi. Bir kadro yazacağım rüya gibi ama olmasıda imkansız değil aslında.
Mevcut kadro yeterli olacak göreceksiniz ben rijkarda çok inanıyorum rijkardın yardımcıları çok iyi özellikle bu konuda yani babel yada gudjohnsen bize yaramaz,Forlanın yada Agüero nun A sını,F sini alamayız onlarıda unutun...Mevcut transferde sağ beke olacak,Gökhan Gönül keşke bizde olsaydı..
defansa transfer olacak arkadaşlar neden böyle kadrolar koyuyorsunuz ayrıca, uğur ilk sezon pek yer bulamaz diye düşünüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Tayfa-140
-----------------Leo Franco------------------
---Uğur-----Servet------Transfer---Hakan---
------Lincoln-------M.Topal-------Arda------
------Babel--------Baros--------Kewell------
Teknik Direktör : Frank Rijkaard
Mehmet Topal geriye dönük oynar. Lincoln'le Arda daha çok orta sahanın orta önünde oynar.
şu kadro leo hariç mükemmel bir de uğurun yerine bir adam olsa
quote:
Orjinalden alıntı: jeanneau
quote:
Mehmet Topal geriye dönük oynar. Lincoln'le Arda daha çok orta sahanın orta önünde oynar.
şu kadro leo hariç mükemmel bir de uğurun yerine bir adam olsa
Leo Franco o kadar da kötü bir oyuncu değil merak etme.
quote:
Orjinalden alıntı: Kènan
Defans adayları olarak İtalyan defanslara yönelmeli yönetim. Çok kaliteli oluyorlar.
Benim tercihlerim; - Alessandro Gamberini (Fiorentina) - Andrea Barzagli (Wolfsburg)
2 oyuncuyu da almak imkansız
Torino nun oyuncularına yönelmemiz lazım acil olarak!Rosina,Gasbaronni 2lisi gelse olay kopar zaten
Newcastle United'dan transfer haberi çıkmamasına şaştım. Medyaya malzeme olacak birsürü oyuncu (Viduka, Owen, Martins, Duff, Butt, A.Smith) barındırıyorlar.
quote:
Orjinalden alıntı: Mé®t
Newcastle United'dan transfer haberi çıkmamasına şaştım. Medyaya malzeme olacak birsürü oyuncu (Viduka, Owen, Martins, Duff, Butt, A.Smith) barındırıyorlar.
Newcastle komple 100M Paund a satılıkmış.Koreli ya da Arap gelir alır o da başka Xavi ye 100M € teklif eder İngiltere liginin de cacığı çıkar
quote:
Orjinalden alıntı: Mé®t
+ Coloccini ve Steven Taylor...
quote:
Olabilir evet ama orta sahanın önünde Arda ve Lincoln birbirine yakın ve ileri oynarlar.Topal'da geriye dönük oynar.Aslında 4-3-1-2 olabilir.Kewell'ı arkaya çeker Arda ile Lincoln'ün önüne.Yada Lincoln'ü forvet arkasına çeker.Kewella Arda birbirne yakın oynar.Tabii hazırlık döneminde farklı kombinasyonlar deneyecektir Rijkaard.