Şimdi Ara

Hollow Knight [PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hollow Knight: Voidheart Edition | Oynanış Fragmanı | PS4

-

Hollow Knight dünyasına in! Böcek ve kahramanların ödüllü aksiyon macerası. Dolambaçlı mağaraları, antik şehirleri ve ölümcül harabeleri keşfet. Kötücül yaratıklarla savaş ve tuhaf böceklerle arkadaş ol. Antik tarihi su yüzüne çıkar ve krallığın kalbine gömülü gizemleri çöz.

Hollow Knight Voidheart Edition içeriği:

• Orijinal, ödüllü aksiyon macerası.
    • Yayınlanmalarıyla beraber sürüme dahil edilen, oyunu yeni görevlerle, dehşet verici elebaşı dövüşleri ve çarpıcı yeni becerilerle genişleten 4 devasa İçerik Paketi.

Oyun Özellikleri
    Modern düzenlemeler içeren klasik side-scrolling aksiyon.
    Kendi yolunu çiz! Hallownest dünyası büyük ve geniştir.
    Güçlü yeni beceriler ve yeteneklerle kendini geliştir!
    Büyüler kuşan! Tuhaf yeni güç ve beceriler sunan antik kalıntılar.
    Hepsi geleneksel 2 boyutlu kare kare animasyonla hayat bulan bir dolu şirin ve ürpertici karakter.
    40'ın üzerinde parçayla epik bir orkestra müziği!
    40 epik elebaşıyla 150'nin üzerinde düşman!

-

Çıkış Tarihi: 25 Eylül 2018
    Tür: Platformer, Metroidvania
    Dağıtıcı: Team Cherry
    Geliştirici: Fangamer

gamefaqs.gamespot.com
    Blocked IP Address - GameFAQs
    https://gamefaqs.gamespot.com/ps4/246240-hollow-knight

Resmi Site:https://hollowknight.com/

-

Ekran Görüntüleri:

Hollow Knight [PS4 ANA KONU] Hollow Knight [PS4 ANA KONU] Hollow Knight [PS4 ANA KONU] Hollow Knight [PS4 ANA KONU] Hollow Knight [PS4 ANA KONU] Hollow Knight [PS4 ANA KONU] Hollow Knight [PS4 ANA KONU] Hollow Knight [PS4 ANA KONU] Hollow Knight [PS4 ANA KONU] Hollow Knight [PS4 ANA KONU] Hollow Knight [PS4 ANA KONU] Hollow Knight [PS4 ANA KONU] Hollow Knight [PS4 ANA KONU] Hollow Knight [PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 3 Nisan 2021; 13:58:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FrankCastle9

Bu mesaj silindi.
    Ağlama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrankCastle9

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    :)
  • Oynadığım en güzel oyunlardan biriydi. Konusunun pasif olması cidden şaşırttı.

Bu oyundan önce 2 boyutlu bir oyuna 50 saatten fazla harcayacağımı düşünmezdim.

• PS Plus sayesinde oyunu denedim ve çok beğendim. Ancak henüz ilerleme kaydedemedim. Örneğin haritacıya geldiğimde 30 tane zımbırtım yoktu, alamadım. Tekrar haritacıya dönebiliyor muyum ? Ya da şöyle sorayım. Bir yerde ölüp kayıt noktasına geri dönüyorum. Topladıklarım sıfırlanıyor. Geçtiğim her yere tekrar dönebiliyor muyum ? Oynarken dipsiz bir kuyu gibi gözüküyor çünkü. 150 tane zımbırtı toplayıp ölebiliyorsun.

• Targaryen96 kullanıcısına yanıt

dead cells oyna hocam

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt

Oyun tamamen keşfetme üzerine kurulu. Farklı farklı bölgeler var. Oyunun başında körlemesine gidiyorsun zaten. Haritacıyı bulduysan ve paran yoksa geriye dönüp para kasıp tekrardan haritacıdan bölgenin haritasını açabilirsin. Bi yerde öldüysen topladığın tüm paralar orda kalıyor. Tekrardan öldüğün yere gidip hayaletini öldürüp tüm paralarını geri alırsın. Ama yolda giderken ölürsen paraların hiç olur. :) Oyunda biraz para topladıktan sonra pusula veren item alabilirsin. Oyunun başındaki bölgede shop ta satılıyor. Ondan sonra biraz daha rahatlarsın nerdesin diye.

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt

Hocam oyunu PC'de 14 saat civarı oynamıştım. Daha sonra devam edemedim zaman ayıramadığım için. Ama emin ol oyunun başında gördüklerin, buz dağının görünen kısmı. Oyunda ilerledikçe örümcek ağı gibi bir hâl alıyor harita. :D Biraz sabırlı olman gerekiyor oyunda. Hatta bazı yerlerde "yok ya buradan geçmek imkansız!" filan diyebilirsin. Ama geçiyorsun emin ol. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chris Traeger -- 11 Kasım 2020; 15:27:54 >
  • Bu oyunu keşfedenler çok şanslı. Bence neslin en iyi oyunlarındandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok iyi ama bokunu çıkaran bir oyun anlamsız bir zorluk var bayıyor bundan dolayı

• Bu konu neden biraz daha aktif olmamış ve ben gelecek olan yeni Hollow Knight oyununun aşağıdaki 3 senelik videosunu neden yeni gördüm?

Çok iyi görünüyor be. Merakla bekliyorum Silksong'u.

• Bu oyunu henüz oynamadım ama indie oyunların genel sorunudur bu. Sürekli kendini tekrar eder, bayar ve sıkarlar.

• Bunu oynayacağınıza Metroid serisini oynayın. Oyuna metroidvania deyip de Metroid'i bilmeyenleri gördüm :)

• Tam bir başyapıt. Bitmek üzere. Sonra sıra platinde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.