< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 3 Nisan 2021; 13:58:12 > |
Hollow Knight [PS4 ANA KONU]
-
-
Ağlama.quote:
Orijinalden alıntı: FrankCastle9
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:)quote:
Orijinalden alıntı: FrankCastle9
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Oynadığım en güzel oyunlardan biriydi. Konusunun pasif olması cidden şaşırttı.
Bu oyundan önce 2 boyutlu bir oyuna 50 saatten fazla harcayacağımı düşünmezdim.
PS Plus sayesinde oyunu denedim ve çok beğendim. Ancak henüz ilerleme kaydedemedim. Örneğin haritacıya geldiğimde 30 tane zımbırtım yoktu, alamadım. Tekrar haritacıya dönebiliyor muyum ? Ya da şöyle sorayım. Bir yerde ölüp kayıt noktasına geri dönüyorum. Topladıklarım sıfırlanıyor. Geçtiğim her yere tekrar dönebiliyor muyum ? Oynarken dipsiz bir kuyu gibi gözüküyor çünkü. 150 tane zımbırtı toplayıp ölebiliyorsun.
-
dead cells oyna hocam
-
Oyun tamamen keşfetme üzerine kurulu. Farklı farklı bölgeler var. Oyunun başında körlemesine gidiyorsun zaten. Haritacıyı bulduysan ve paran yoksa geriye dönüp para kasıp tekrardan haritacıdan bölgenin haritasını açabilirsin. Bi yerde öldüysen topladığın tüm paralar orda kalıyor. Tekrardan öldüğün yere gidip hayaletini öldürüp tüm paralarını geri alırsın. Ama yolda giderken ölürsen paraların hiç olur. :) Oyunda biraz para topladıktan sonra pusula veren item alabilirsin. Oyunun başındaki bölgede shop ta satılıyor. Ondan sonra biraz daha rahatlarsın nerdesin diye.
-
Hocam oyunu PC'de 14 saat civarı oynamıştım. Daha sonra devam edemedim zaman ayıramadığım için. Ama emin ol oyunun başında gördüklerin, buz dağının görünen kısmı. Oyunda ilerledikçe örümcek ağı gibi bir hâl alıyor harita. :D Biraz sabırlı olman gerekiyor oyunda. Hatta bazı yerlerde "yok ya buradan geçmek imkansız!" filan diyebilirsin. Ama geçiyorsun emin ol. :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chris Traeger -- 11 Kasım 2020; 15:27:54 >
Bu oyunu keşfedenler çok şanslı. Bence neslin en iyi oyunlarındandı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Oyun çok iyi ama bokunu çıkaran bir oyun anlamsız bir zorluk var bayıyor bundan dolayı
-
Bu oyunu henüz oynamadım ama indie oyunların genel sorunudur bu. Sürekli kendini tekrar eder, bayar ve sıkarlar.
Bunu oynayacağınıza Metroid serisini oynayın. Oyuna metroidvania deyip de Metroid'i bilmeyenleri gördüm :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam bir başyapıt. Bitmek üzere. Sonra sıra platinde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- ps5 ssd önerisi
- ps5 bluetooth kulaklık bağlamak
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- italya ps5 fiyatı
- kaçak ps5
- wolverine oyunu
- en çok oynanan oyunlar
- ps5 kırıldı mı
- the last of us 3
- ps5 yan koyma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X