Şimdi Ara

Hollow Knight [PS4 ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

63 saatin sonunda 51. platin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu ilk plus verdiği zaman 1 saat oynayıp sonra sildim . Oyun gerçekten zor ve karışık geldi. Harita var ama nerdeyiz falan belli değil diye kızdığımı hatırlıyorum. Oyuna geçen hafta yokluktan tekrar bir şans verdim. Şunu anladım ki oyunda cok fazla gezmek ve öğrenmek lazımmış. Harita da ki işaret yerimizi bile gösteren özelliği meğer sonradan satın alınarak açıyor muşuz. Oyunu bitirdim ama gerçek sonu görmek için devam ediyorum. Oyunu bırakamadım , en güzel şey güçlenmek. 5 vuruşta ölen düşmanları kılıcı gelistirince tekde almak çok büyük keyif veriyor. Oyunu %100 lermiyim bilmiyorum ama var bir hayalimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 13 Temmuz 2024; 22:43:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt

Ben de bu moddayım. Birkaç kez denedim ama beceremedim. Biraz ilerleyebilsem çok keyif alacağımı hissediyorum ama o ilham gelmiyor.

• Oynadığım pek çok AAA oyundan daha kaliteli bir oyun. Sanat eseri desem abartmış olmam sanırım.

• 2d olmasına rağmen atmosfer yaratımı olarak en top 3-5 oyundan biri muhtemelen. Acayip bir iş.

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Hocam panteonlar imkansız yapılması, ben beceremiyorum. Ölümsüzlük ile alakalı bir bilginiz var ise bana dönebilir misiniz teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 12 Temmuz 2024; 0:20:49 >
    Ölümsüzlük glitch'i var hocam ama öncesinde glitch için gerekli yeteneklere sahip olmanız gerekiyor.

Var hocam, süper dash da var dream wielderi de aldım. Hızlı seyehat özelliğini kullanabiliyorum ama aksakligi beceremedim. L1 süper dash L1 mi yapıyoruz, Bana nasıl yaptiginizi yazarmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 12 Temmuz 2024; 0:45:5 >
    Öncelikle save alın. Yapamazsanız önceki save'i geri yükleyerek devam etmeniz gerekecek çünkü her save'de sadece 1 kez denenebiliyor. L1, L2 (basılı tutarak) ve tekrar L1'e hızlıca basmanız gerekiyor. Bunu yaptıktan sonra L2'ye basılı tutmaya devam edin. Bu noktada karakterin parlıyor olması gerekir. Sonrasında sol stick yukarı ve üçgen tuşlarına basarak dream gate'i açmalı, ışınlanmadan hemen önce doğru anda tüm tuşlara basmayı bırakmanız gerekiyor.

Böyle yazınca karmaşık görünebilir ama aslında çok kolay. Tüm olay zamanlamada bitiyor. Oyunu her kapatıp açtığınızda tekrar yapmanız gerekecek bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 12 Temmuz 2024; 1:4:7 >

Tamam hallettim ,😀 sağol hocam. Platinleyebilirim inşallah

Rica ederim. İyi oyunlar

Hollow Knight [PS4 ANA KONU]

Bu iş burda biter 😁😁😁

Tebrikler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.