quote:Orijinalden alıntı: Sevinckan_216 Sinirisz yabanci uygulamasi olsa Holmen den iyi bir alternatif olurdu ama su durumda Holmen'i almak=Kulüpte para yok. +1
quote:Orijinalden alıntı: SüperEspri Ulan O kadar transfer sözü biz ribery bile gelebilir diyoz holmen nedir 2.Webo vakası olacak Ribery Videoyu Göremiyorum
quote:Orijinalden alıntı: eric13Hehe allahtan yabanci siniri var yoksa Aziz coplerle doldururdu takimi parayi bol bulmus anlasilan geçenlerde okumuştum, inter holmen ile ilgileniyor diye
quote:Orijinalden alıntı: altı ok geçenlerde okumuştum, inter holmen ile ilgileniyor diye quote:Orijinalden alıntı: altı ok geçenlerde okumuştum, inter holmen ile ilgileniyor diye kaynak:http://m.fanatik.com.tr/haber/34/313943 mesaj değiştirme butonunu sanırım kaldırmışlar.
quote:Orijinalden alıntı: Marcus Gloryquote:Orijinalden alıntı: altı ok geçenlerde okumuştum, inter holmen ile ilgileniyor diye quote:Orijinalden alıntı: altı ok geçenlerde okumuştum, inter holmen ile ilgileniyor diye kaynak:http://m.fanatik.com.tr/haber/34/313943 mesaj değiştirme butonunu sanırım kaldırmışlar.Alıntıları Göster Holmen iyidir iyi.
quote:Orijinalden alıntı: MishakalHolmen iyidir iyi.Alıntıları Göster Anadolu takımı olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz..
quote:Orijinalden alıntı: nemesisfb07Anadolu takımı olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz..Alıntıları Göster beyler yabancı sınırlamasını böyle adamlarla doldurmak akıl karı değil
quote:Orijinalden alıntı: oyuncu11790beyler yabancı sınırlamasını böyle adamlarla doldurmak akıl karı değilAlıntıları Göster yabancı sınırlaması olmasa aslında çok iyi transfer. bonservissiz gelecek hem ibbye para da ödemeyeceğiz.
quote:Orijinalden alıntı: SonMohikan07 Holmen'e iyidir diyenin aklindab suphe ederim. transfer olarak mı futbolcu olarak mı?
quote:Orijinalden alıntı: Eser. quote:Orijinalden alıntı: SonMohikan07 Holmen'e iyidir diyenin aklindab suphe ederim. transfer olarak mı futbolcu olarak mı? Transfer. Yoksa cok begenirim ama alinmasi kriz olur.
quote:Orijinalden alıntı: SonMohikan07 quote:Orijinalden alıntı: Eser. quote:Orijinalden alıntı: SonMohikan07 Holmen'e iyidir diyenin aklindab suphe ederim. transfer olarak mı futbolcu olarak mı? Transfer. Yoksa cok begenirim ama alinmasi kriz olur. abi iyi futbolcu ise gelsin işte. bedelsiz gelecek üstelik. bu kadar ''yıldız'' eksenli düşünmemeliyiz. yıldızı forvete alıveririz.
quote:Orijinalden alıntı: Eser.quote:Orijinalden alıntı: SonMohikan07 quote:Orijinalden alıntı: Eser. quote:Orijinalden alıntı: SonMohikan07 Holmen'e iyidir diyenin aklindab suphe ederim. transfer olarak mı futbolcu olarak mı? Transfer. Yoksa cok begenirim ama alinmasi kriz olur. abi iyi futbolcu ise gelsin işte. bedelsiz gelecek üstelik. bu kadar ''yıldız'' eksenli düşünmemeliyiz. yıldızı forvete alıveririz.Alıntıları Göster İlk 11'de oynamayacaksa güzel transfer.Seneye yedeklerde yabancı olmayacak.Kadro derinliği açısından da güzel transfer olur
quote:Orijinalden alıntı: Silver Eagle İlk 11'de oynamayacaksa güzel transfer.Seneye yedeklerde yabancı olmayacak.Kadro derinliği açısından da güzel transfer olur yedeklerde yabancı olmayacak ne demek ya
quote:Orijinalden alıntı: Eser. quote:Orijinalden alıntı: SonMohikan07 quote:Orijinalden alıntı: Eser. quote:Orijinalden alıntı: SonMohikan07 Holmen'e iyidir diyenin aklindab suphe ederim. transfer olarak mı futbolcu olarak mı? Transfer. Yoksa cok begenirim ama alinmasi kriz olur. abi iyi futbolcu ise gelsin işte. bedelsiz gelecek üstelik. bu kadar ''yıldız'' eksenli düşünmemeliyiz. yıldızı forvete alıveririz. Sen anlamiyorsun galiba. Ilk 18de toplam sadece 6 yabanci bulunuyor. Yabanci hakkini holmen ile kullanmak.
quote:Orijinalden alıntı: SonMohikan07 quote:Orijinalden alıntı: Eser. quote:Orijinalden alıntı: SonMohikan07 quote:Orijinalden alıntı: Eser. quote:Orijinalden alıntı: SonMohikan07 Holmen'e iyidir diyenin aklindab suphe ederim. transfer olarak mı futbolcu olarak mı? Transfer. Yoksa cok begenirim ama alinmasi kriz olur. abi iyi futbolcu ise gelsin işte. bedelsiz gelecek üstelik. bu kadar ''yıldız'' eksenli düşünmemeliyiz. yıldızı forvete alıveririz. Sen anlamiyorsun galiba. Ilk 18de toplam sadece 6 yabanci bulunuyor. Yabanci hakkini holmen ile kullanmak. böyle olduğunu bilmiyordum.
quote:Orijinalden alıntı: th3mpoquote:Orijinalden alıntı: Eser. quote:Orijinalden alıntı: SonMohikan07 quote:Orijinalden alıntı: Eser. quote:Orijinalden alıntı: SonMohikan07 Holmen'e iyidir diyenin aklindab suphe ederim. transfer olarak mı futbolcu olarak mı? Transfer. Yoksa cok begenirim ama alinmasi kriz olur. abi iyi futbolcu ise gelsin işte. bedelsiz gelecek üstelik. bu kadar ''yıldız'' eksenli düşünmemeliyiz. yıldızı forvete alıveririz. Sen anlamiyorsun galiba. Ilk 18de toplam sadece 6 yabanci bulunuyor. Yabanci hakkini holmen ile kullanmak.Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: Eser. quote:Orijinalden alıntı: Silver Eagle İlk 11'de oynamayacaksa güzel transfer.Seneye yedeklerde yabancı olmayacak.Kadro derinliği açısından da güzel transfer olur yedeklerde yabancı olmayacak ne demek ya 2013-2014 sezonunda 6+0+4 kuralı var. 6 oyuncu ilk 11 'de 4 oyuncu tribünde