Şimdi Ara

HolyTurk Has Banned(içeri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ronarkda Ban yedim ne oLur bunu cevirırmısınız

Sevgili k2 Charım oLan HolyTurk Dun gece Ban yemiştir.Ve bu Banın sebebını Ogrenmek ıstıyorum Koxp Kullanmam Koxp Gibi İllegal Şeyler KuLLanmam ama Banned yerınde Koxp,Macro Yazıyor Bunun Nedenını Ogrenebilirmiym Eğer Banı acmamakla Israrlıysanız bana 1 gun sure werın ıtemlerı baska charıma aktarayım. Şimdiden Tesekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karikatur_komedya -- 9 Nisan 2007; 17:20:47 >

• Guncel
  • Sence Bu Msj'ı Kabul Ederlermi ?
  • :D yaw milletin ne itemleri gidiyoda kurtaramıyo gold üyelikte alsan en kral çeviriyide yapsan açtıramazsın .adamlar oyunla ilgili ticketlara oto mesaj atıyo cevap bile vermiyo senin bide koxp hiç bakmazlar .kullandın demiyorum ama itemleri unut kardeş

bu arada çok değerli ne vardı ? dol hb filanmı
  • ya anlamıyomusunuz koxper degılım!!

İtemler

+4 cb +7 chıtın set dual kekurı Ronarkda cok az kişide olan ıtemler wardı :(
  • Dear K2,
    My character HolyTurk was banned yesterday night.I want to learn the reason of the ban.I have never used Koxp or illegal programs such as Koxp. There was writen that I was banned because of Koxp , Macro. Can I learn the reason of that? Thank you very much...

tam istedigin gibi olmasada anlatmak istedigini yazdım...Birde umarım gercekten koxp kullanmamışındır...
  • ya herkes böle dio zaten ei oldu ohhhhhhhh koxp kullanmamış pehhhh inş charın açılmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • açmaz lar
  • bizim cafede adam banlanmadı ama +8 dol'ü gitti tınlamadılar bile sni mi takacaklar
  • kardes kimseyi nedensiz banlamazlar okcu koxp kullamıycaksan en zor kasılan karakterdir sen kimi kandırıyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: iyyakenabüdü

:D yaw milletin ne itemleri gidiyoda kurtaramıyo gold üyelikte alsan en kral çeviriyide yapsan açtıramazsın .adamlar oyunla ilgili ticketlara oto mesaj atıyo cevap bile vermiyo senin bide koxp hiç bakmazlar .kullandın demiyorum ama itemleri unut kardeş

bu arada çok değerli ne vardı ? dol hb filanmı

+1 ben ugrastim adam lar gorev takilarini bile roll back yapmadilar serefsizler :D
  • bakmazlar bile

quote:

Orjinalden alıntı: MoonRises4You

Sence Bu Msj'ı Kabul Ederlermi ?
  • Kardeş bişi diyim mi

7x bugla kasarken güzel banlanında kötü mü oluyo, koxp kuruyosan o riski aldın demektir

Bu arada Ben LiNK1NP4RK ..
  • Üst konudan devam ediniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.