Merhaba değerli dostlar güzel bir arpg dün yayınlandı. Fazla bir çeviri yükü olduğunu sanmıyorum, oldukça bekleyeni var çevirisi yapılırsa seviniriz. |
No Rest for the Wicked istek
-
-
+1 Var mı bi babayiğit
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
harbi makine vs bi seyler yapın ya cok fena oyun
-
Yokmu ilgilenen😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dosya sistemi çok karışık, metinleri çıkarabilen olursa DeepL ile çevirip düzenleme yapabiliriz 👍
bir güzel adam cıkarsın yapsın ya
-
İngilizce oynayın boşuna beklemeyin, gelmez bu oyunun yaması ,yapabilen çıkarsa ilerleyen süreçte helal olsun.Umarım sinnerclown harici bir yerde çıkar yoksa yazık olur yamaya.
-
☺️
Lordum sizden başlasında umut yok ek bi paket acın ücretle alalım, destekci olanlar da para versin alsın tekrar. (üyeyim)
-
Oynadığım sinnerclown yamaları güzeldi. Nintendo oyunlarına bile yama yapmışlar helal olsun teşekkürler sinnerclown.
-
Elimizden geleni yapıyoruz arkadaşlar 😉
Nerde bağımsız nerde kıya da köşe de kalmış oynamak istediğim bir oyun varsa hepsinin yamasını sinnerclown ekibi yapmış helal olsun emekleri çok büyük eminim bu oyunun çevirisi karışık olsa da altından kalkarlar 🤘
tahmini bir süre verebiliyor musunuz ve makine çeviri gibi mi oluyor
-
Tek umudum sensin
bekliyoruz hocam şimdiden elinize sağlık
-
ilerleme durumu paylaşacak mısın
-
Dosyada textler dağınık bir şekilde çözmeye çalışıyoruz
elinize saglık günde 6 7 kere sayfaya girip cıkıyorum tesekkürler palyaco
-
Konumuz günceldir deepl ile gayet güzel çevirisi olur diye düşünüyorum.
Elimizden geleni yapıyoruz arkadaşlar 😉
|
Oynanış videosu YouTube kanalımıza eklenmiştir. https://www.youtube.com/watch?si=_kl5VH23EGTIwo67&v=K8ZrEzU1GU8&feature=youtu.be |
Oynadığım sinnerclown yamaları güzeldi. Nintendo oyunlarına bile yama yapmışlar helal olsun teşekkürler sinnerclown. |
Yama çalışması aldığımız tool ile devam ediyor. |
☺️ |
Benzer içerikler
- call of duty black ops cold war türkçe yama
- pc building simulator 2 türkçe yama
- call of duty infinite warfare türkçe yama
- spiderman 2 türkçe yama
- dying light 2 türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X