|
Homatics Box R 4K Plus (10. sayfa)
-
-
Hocam selam ben de stremio+Real debrid düşünüyorum da bir sorum olacak. Superonline deneme olarak 1000mbit fiber açtı. Cihazla ethernet hız testi yaptığımda marketteki uygulamalarla 900mbit civarı, tarayıcı ile yaptığımda( örneğin tvbro) 250mbit civarı sonuç aliyorum. Ve stremioda 4k filmlerde sürekli takılmalar oluyor. Realdebride abone olunca bu takılmalar olmuyor mu acaba?
-
şu an en uygun nereden bulabilirim cihazı. Bende almayı düşünüyorum.
-
Hepsişurada sitesinde sürekli indirim oluyor. Şuanda 3900 küsür fiyatlara alınabilir.
-
Bana hala android 12 gelmedi. Ne zaman gelecek acaba
-
bana da gelmedi a12 hurafe galiba kimseye gelmiyo -
ben geçen gün ayarlardan girip denetleyince buldu ve yükledim. 2 gündür kullanıyorum
-
nasıl bir değişiklik var mı peki -
bende google choremcast 4k da var onda zaten uzun zamandır 12 var. en büyük değişiklik ses ve görüntü ayarlarında var. kare hızı eşitleme artık mevcut. choromecastte kapalı ,kesintisiz ve kesintisiz değil şeklinde 3 seçenek var . bunda kesintisiz seçeneği nedense yok. kare eşitleme sadece destekleyen uygulamalarda çalışıyor. kodi, stremio destekliyor ve orada kullanıyorum. netflix üyeliğimi iptal etmeden önce ondada destek gelmişti. hala var mı bilmiyorum.
edit: kare hızı eşitleme düzgün çalışmıyor. videolarda akıcılık sağlaması lazımken tam tersine takılmalara neden oluyor. güncelleme öncesi hiç yaşamadığım kilitlenme kendini resetleme gibi durumlar yaşadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 27 Mayıs 2024; 8:25:46 > -
anladim biraz değişiklik olmuş . teşekkürler -
Bugün sipariş verdim, çok arada kaldım 2gb ramli cihazlar 2 katından ucuzlar ama olmuşken 4 olsun diye aldık bakalım. Aslında tek derdim tivimate ve belki stremio torrent vidrolar:) Diğer herşeyi tv arayüzü bir şekilde yapıyordu aslıda. Umarım ısınma vs gibi sorunları yoktur -
Hayırlı olsun hocam.
4ram X4 cihaz, Dolby' ler ve zengin giriş çıkış birimleri ile çok iyi cihaz.
İlerde belki typec tuner ile uydu alıcı olarak da kullanırsınız.
-
Merhaba arkadaşlar, cihaz dün ulaştı elime A12 geçmeye değer mi? Ota olarak gelmemiş gerçi cihaza güncelleme, birde tivimate ayarlarını standart mı kullanıyorsunuz? Bir kaç ayar gözüme çarptı Amlogic işlemci için görüntü düzeltme filan bu kısımları oynamaya gerek var mı? Son sorun ise bu arayüzde google film öneriler kısmını kaldıramıyormuyuz? -
A12 de sorun varmış ota güncellemeyi durdurmuşlar bilginiz olsun.
-
evet hocam sıkıntılı yukarıda yazmıştım . aylardır deniyorlardı . nasıl böyle sorunlu olarak piyasaya sürdüler ilginç.
-
İyi ozaman hiç bulaşmayalım -
Biz bulaştık da ne olacak şimdi? -
Cihazda ufak tefek takılmalar var ama 4gb ramli cihazda olmaz diye düşümüştüm bazen youtube içinde donuyor, bazen tivimate de. Garip.
Stemio + RD eklentisi mükemmel oldu ama gigabit internet ile. Saniyesinde açıyor Hdr10+Dolby AtmoS+4k filmleri. Müthiş
Birde Tvde gömülü uygulamalarda renkler ve görüntü daha iyi sanki, bu cihaz üzerinde bir tık kötü mü psikolojik mi bilemedim:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 1 Haziran 2024; 11:47:33 > -
HDMI Kablon nasıl? iyi bir kablo ile dene birde.
-
Hdmi kendi kutusundan çıkan hdmi kablosunu taktım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X