Şimdi Ara

Homatics Box R 4K Plus (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
37
Favori
26.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet rosegold olanı yeni. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Beklerim derseniz yil sonuna dogru yeni bir seri daha çıkacağı soyleniyor ama fiyat ne olur bilmem çıkışı ertelemeden de olur mu onu da bilmem. Ama rosegold gerçekten alınmaya değer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bende bu cihaza (tuner li ve numaratik kumandalı olan modeli) mi box 4s 2. Gen den geçtim. Gerçekten bir çok alanda xiaomi den çok çok iyi. Tek sorunum bunda youtu.be da hız seceneği yok..bunun nedeni nedir? Mi box 4s de android tabanlıydı bu da oysaki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende dün aldım, nebulayı kurmaya kalktım olmadı, bluetooth üzerinden oyun kollarını (mocute ve ıpgea) çok zor bağlandı ancak doğru çalışmıyor, bir de forumda ısınma problemlerini okudum, canım sıkıldı

• zorbirey Z kullanıcısına yanıt
    Valla Antalya sıcağında olmasına rağmen normal kullanımda yani 4k hdr dolby stream filmlerde 73 dereceyi geçmedi bende. Gayet normal sayılır bu sıcaklık.kafanıza takmayın, gayet iyi cihaz.

• guguk kullanıcısına yanıt

Güncelleme istemen gerekiyor. support@homatics.com mail adresine seri numaranızı ileterek yazılım güncelleme isteyebilirsiniz.

• saitates kullanıcısına yanıt

Güncelleme istemen gerekiyor. support@homatics.com mail adresine seri numaranızı ileterek yazılım güncelleme isteyebilirsiniz

• Samirus_1453 S kullanıcısına yanıt

Onu biliyorum teşekkürler ama o zaman beta sürümü gönderiyorlar. Genel ota dan bahsediyorum sorunsuz olan versiyonundan.

• Almayı düşünüyorum ama fiyatıda yüksek. 3950 den aşağı yok. Kampanya indirim ne olurmu yoksa dahada mı artar. Fikri olan varmı bekleyeyim mi?

• ByAdmin kullanıcısına yanıt

Prime Üyeleri için günün fırsatı: Nokia Yayın Kutusu 8010, Android TV (Chromecast, HDMI, H.264, HEVC H.265, Netflix, Prime Video, Disney+), siyah https://www.amazon.com.tr/dp/B0BGLD6XNS?ref=cm_sw_r_apan_dp_RX5Q9ZWCRJ4K44Z2SW1S&ref_=cm_sw_r_apan_dp_RX5Q9ZWCRJ4K44Z2SW1S&social_share=cm_sw_r_apan_dp_RX5Q9ZWCRJ4K44Z2SW1S&starsLeft=1&skipTwisterOG=1

Aynı cihaz bakın isterseniz.

• Homatics type c tuner 1200 TL lerde. Aynı işi aşağıdaki de görürmü, sorun çıkartır mı?

Botech wezone type c tuner
    www.n11.com
    Botech Wzone Android Box Type C Tuner Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/botech-wzone-android-box-type-c-tuner-27048341?magaza=e-sat

Bende de aynısı var aynı işi görüyor hocam 1200 lira vermeye gerek yok

• Kartel1 K kullanıcısına yanıt

Kullandınız mı yada kullanan varmı almayı düşünüyorum fakat o marka model hakkında pek bilgim yok

• Tekrar tekrar tekrar yazıyorum uzak durun Homatics’ten. Yetkiliye ulaşabiliyorsunuz, Telegram kanalları var, sürekli güncelleme geliyor dedikleri cihaza 8 aydır güncelleme bekliyorum. Ben cihazı almadan aylar aylar önce bildirilen sorunlar hala devam ediyor. Aylardır üşenmeden soruyorum. Her defasında öteliyorlar güncellemeyi. Önce 2023 sonu dediler erteleye erteleye 2024 3. çeyrek oldu.

• PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt

Kullanıcı yorumlarında memnun olanda var yazılımı sıkıntılı yazanda var.

Yazılım olayı bu aparatta mı varki, yazılım sadece cihazda değilmi.

Bunu takınca uygulama geliyp ekrana kapatıp açınca

• Screabus kullanıcısına yanıt

Ben kullanmadım hocam ancak cihaz donanım olarak homatics ile birebir aynı. Homaticsten memnun olanlarda var şikayetçi olanlarda. Karar sizin.

• Kartel1 K kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam siparişi verdim gümrükte aksilik olmazsa 3 Ağustosta gelicek

• Screabus kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, gümrükte sıkıntı olmaz merak etmeyin.

• Herkese merhaba, rosegold renklisini alıp aranıza katıldım  

Cihazda herhangi sorunla karşılaşmadım şükür, depolama kapasitesi çok iyi, çok akıcı 4 GB RAM olması hissettiriyor, 2 USB girişi olması ayrıca güzel. İlk defa lisanslı kutu sahibi olduğum için alışmaya çalışıyorum, güzel bir Launcher öneriniz varsa alırım. Şimdi Android 11 çalıştırıyor fakat Homatics web sitesinden istenirse beta olarak 12 sürüm yüklenebilir, şimdilik ihtiyacım yok diye uğraşmadım.

TV Box ihtiyacı olan varsa düşük RAM'lı ve depolamalı kutulardan uzak dursun, araştırmakla zaman kaybetmesin, alsın keyfine baksın  

• Reiskonen kullanıcısına yanıt

Hadi hayırlısı üstad.Cihazını iyi günlerde kullanın.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.