Şimdi Ara

Homatics Box R 4K Plus (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
34
Favori
23.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim  

Bu maceraya başlamışken tavsiye edebileceğiniz uygulamalar var mı? Bir de APK nasıl kurulur böyle lisanslı kutularda?

• Play Store dan kurabilirsin üstad, Stremio Kodi Tivimate blu TV vs.hepsi var. Olmayanları da apk yükleyip telefondan send files to TV uygulamasıyla gönderebilirsin. Bunu yapmak için cihaza bilinmeyen uyg. yüklenmesine izin ver demek yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desarj45 -- 20 Temmuz 2024; 21:31:44 >
  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

Nerden kaça aldınız

• ByAdmin kullanıcısına yanıt

HB sitesinden 3,899₺

• desarj45 kullanıcısına yanıt

Her APK olmuyor sanırım? Solid Explorer dosya uygulamasının APK'sini attım, tüm izinler verildiği halde yükleyemedim. 

Bilgim yok maalesef.Ben Seyirtürk,Turkvod vs gibi uygulamaları dediğim gibi telefondan send filesle yollayıp kurdum.
  • Düşünenlere HB da indirim var. 3720 ye geliyor bu fiyata da 3 taksit yapıyor.
    Botech wezone type-c ile aldım bakalım bende.

app.hb.biz
    Homatics Box R 4K Plus Lisanslı Android TV Box Rose Gold Fiyatı
    https://app.hb.biz/6wR07PdWb8Uw
  • Şimdi size bu cihazla ilgili olan biteni yazacağım.
    Arkadaşlar bu cihazda (Box R 4K) en azından bendekinde, rahatsız edici derecede frame problemi var. Özellikle iptv, stremio falan kullanıyorsanız size tavsiyem uzak durun. Aylardır güncelleme yapacağız diye kandırıyorlar. Şimdi öğrendim ki askıya alınmış güncelleme işi de. Bu kadar da kullanıcı düşmanı bir firma.
    Peki neden bu kadar tutuldu ve satıldı?
    Referans sistemi sayesinde… Özellikle ülkemizde bu gibi işleri hiçbir ahlaki değer gözetmeden sadece parayı düşünerek yapan üçkağıtçılar çok. Her tarafta bu cihazı övdüler. Öyle iyi böyle güzel cihaz şöyle kullanıcı odaklı bir firma dediler ve sonuna referanslı bir indirim kodu koyup bu cihazların satılmasını sağladılar.
    Samimi şekilde cihazı alıp kullanan ve beğenenleri tenzih ediyorum. Ama olan biten budur. Ben 7 aydan fazladır güncelleme bekliyorum. Ortada beta bile yok.
    Grupta cihazla ilgili her eleştiri yaptığımda aynı kişiler gelip bastırdılar. Mesajlarımı sildiler. Üç kuruşluk bilgileri ile suçu başka şeylere buldular. Bugün de dayanamayıp gruptan attılar.
    Ben görevimi yapıp uyarmış olayım. Tuzağa düşmeyin. Yığınla farklı model var. Ama para sizin. Yine de siz bilirsiniz.
    Bu arada bu yazdığım sorun dışında kumandası çok kalitesiz. Bunu da eklemiş olayım.

• srvngrc S kullanıcısına yanıt
    Güncelleme olayına bir şey diyemem. Ama cihaza haksızlık ediyorsunuz kumanda kalitesi için eleştiri yapmışsınız ama hiç öyle değil. Cihaz gayet hızlı, ayrıca stremio da da denedim frame problemi yok. İnternet hizininiz ya da video kaynağınız kötü ise bir şey diyemem stremio için realdebris neredeyse olmazsa olmaz.. Eşdeğer markalar karşısında hiç de kötü değil

Madem beğenmediniz ona da saygı duymak lazım ama bu kadar acımasız eleştiri yapmak çok da doğru değil
  • duplexer D kullanıcısına yanıt
    Eve kadar fiber internetim var 100mbps. Real Debrid kullanıyorum. Sizinki plus olabilir. Benim cihaz plus değil. Yukarıda belirttim R 4K diye. İnanın acımasız değil eleştirim. Zaten cihaz yavaş gibi bir iddiam yok. Gayet hızlı. Ama bende tahammül edilemez şekilde frame problemi var. Neden yalan söyleyeyim ki? Kaldı ki zaten kendileri de kapalı beta testlerinde frame problemi olduğu kabul etmişler. Beta feedback formunu dileyene gönderebilirim. Zaten aynı yayın kaynağı ile aynı yerde farklı cihazda sorun yokken bu cihazda oluyorsa aklıma başka seçenek gelmiyor. Sizin geliyorsa lütfen söyleyin kontrol edeyim.
    Kumanda kalitesine gelince. Bundan önce 2 farklı cihaz kullandım. Biri Mecool diğeri de Tivo’ydu. İkisinin de kumandası bundan iyiydi. Hele ki Tivo’nun kumandası hem tasarım hem kalite açısından çok öndeydi.
  • Böyle sorunlar yaşadığınıza üzüldüm hocam sanırım size öyle denk geldi ben yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum öyle sorun yaşamadım. Teknoloji alışverişlerinde maalesef bunlar olabiliyor en güvenilir marka olsa da çürük çıkabiliyor böyle durumda yapabileceğimiz arıza bildirip yenisiyle değişim talep etmek. Tek sıkıntım Android 11 nedeniyle gelen kısıtlamalar, data dosyasının içeriğine erişmemize izin verilmiyor.

Homatics Box R 4K Plus'ın çok satmasının sebebi 4 GB RAM ve 32 GB depolamalı, TR sınırlarının içinde satılan eli yüzü düzgün cihaz olması. Muadilleri 2 GB RAM ve 8 GB depolama gibi komik değerler sunabilirken Box R 4K Plus'ın çok satanlarda olması normal bence tek dezavantajı fiyatı. Yurt dışında daha iyileri vardır elbette ama ülkemize getirilmesi sıkıntılı, sarı sitede satanlar olabiliyor onlar da fiyatı tavana çekiyorlar.

Güncelleme konusuna gelirsek ben güncellemelere pek güvenmiyorum bir şeyleri düzeltirken bir kadar da bozuyorlar.

• Merhaba benim Bluetooth kulaklık ile film izlerken can sıkıcı bir sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim. Kulaklığım sennheiser true wireless 3 . kaliteli bir ürün. Lakin cihazla bağlantılı kurup ne zaman birşeyler izleyecek olsam kopuk kopuk geliyor ses.. aynı kulaklık ne tv ye nede cep telefonlarına bağlanınca sıkıntı olmuyor..fikri olan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal019 -- 24 Temmuz 2024; 0:21:5 >
  • Bende çok memnunum diye yazacaktımda arkadaşın mesajını bir kez daha okuyunca memnun olmadığı cihazın plus modeli değilde bir alt model olduğunu anladım.Cihazı kullanmadığım için bahsettiği sorunların plus modelinde olmadığını söyleyebilirim sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Düşünenlere HB da indirim var. 3720 ye geliyor bu fiyata da 3 taksit yapıyor.
    Botech wezone type-c ile aldım bakalım bende.

app.hb.biz
    Homatics Box R 4K Plus Lisanslı Android TV Box Rose Gold Fiyatı
    https://app.hb.biz/6wR07PdWb8Uw

Ucuz etin yahnisi hesabı kullanılmış ürün geldi. A12 ye güncellenmiş, hesap açılmış. Zaten kutu kapalı değildi ürün üzerinde ufak tefek lekeler vardı belliydi açıldığı.

Kullansam mı iade mi etsem bilemedim. Fikriniz varmı?

• Cihazı sıfırlayıp 1-2 gün deneyin herhangi sıkıntısı yoksa kalsın derim, güncellemekle uğraşmadan A12 yüklü kutu gelmiş sonuçta. Belki sorunu yoktur önceki sahibi farklı kutuyu kullanmaya karar vermiştir.

Sitelerde hangi kutu incelemesi okuduysam hemen hepsinde böyle sorunlar var kutuyu sıfırlamak akıllarına bile gelmiyor, iade sistemini kötüye kullanıyor, satıcılar da kontrol etmeden satışa koyuyor.

Aynı düşüncedeyim.

Botech Wezone tuneri taktım ama sinyal alamıyorum. Aynı kablo Tv'de sorunsuz çalışıyor. Ne yapayım ne önerirsiniz.

Boxta mı sorun, tunerde mı yoksa eksik birseymi var bunu çözmekte sıkıntı.

• Şu mesajımda; tuner uyumu hakkında görüşlerimi paylaşmıştım ;

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159133327

Aynı tuneri ben kullanıyorum sorun yok
    Ayarları iyi kontrol edin bir yerde hata yapmış olabilirsiniz yaptığınız ayarlar kayıt olmamış olabilir
  • Uzun uğraşlar sonucu hallettim. Disec ayarını değiştirip biraz beklemek gerekiyormuş ben acele ediyordum sanırım.
    Şimdiki sorunumsa TV ses ayarı, kapatma vs kumandadan yapıyorum ama kapatma düğmesine basınca TV kapanıyor ama box ne uykuya geçiyor nede kapanıyor o ayarım kaldı.
    Birde çok kurcaladığıma mı ne (kanal düzenleme felan epey uğraştım) ısınıyor cihaz.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.