Merhaba , ürünü yaklaşık olarak 3 aydan uzun bir süredir kullanıyorum. Tivimate uygulaması kullanıyorum. 128Gb flash belleğim var ve tivimate uygulaması üzerinden bu flash diske program kayıt etmesini istiyorum fakat hiç bir şekilde bu kayıt klasörünü değiştiremedim. Flashdisk görünüyor fakat tivimate üzerinden kayıt yapabilmesi için diski gösterdiğimde klasör seçilemedi hatası alıyorum. Bu şekilde kayıt yapabilen yardımcı olabilecek birisi var mı acaba ? |
Homatics Box R 4K Plus (15. sayfa)
-
-
Fiyatları çok şişirdiler bu ara
-
Merhaba arkadaşlar, nvidia shield tv pro kullanıyordum bir bucuk yıldır sıfır alıp kullandığım. Ne olduysa açılmıyor artık, garanti de yok, yenisinin fiyatı uçuk. Bu homatics dolby atmos yani dolby truehd sesi soundbar veya ses sistemine iletebiliyormu, ben emin olamadım. Satıcıya yazdım bilgisi yok. Dtsx olmadığı nı biliyorum. Bilen arkadaşların desteğini rica ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
homatics android 11 de şu an, istenirse android 12 yukleneniliyor ama beklerseniz tekrar ota dan verilecek and. 12. O zaman kodi uzerinden true hd, atmos, dts hd ve dts x butun ses formatlarini verecek. Film oynatmada cok önemli olan autoframe de gelecek.
Bekleyemem derseniz Nokia 8010 da alabilirsiniz ilk acilista and. 12 yukleniyor. İkisi ayni cihaz sayilir zaten, ondada butun ses formatlarini alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 28 Ağustos 2024; 21:40:43 >
Dostlar,
Tavsiye konusuna da yazdım fakat buradan yinelemek isterim.
Genelde Youtube, iptv izlemek için kullanmak üzere bir box ihtiyacım oluştu.
Mevcutta zamanında Htpc toplamıştım ancak elektrik tüketimi son zamlardan dolayı gözüme çok gelmeye başladı.
Şimdi gözüme aşağıdaki 3 cihazı kestirdim gibi, sizlerin önerilerinize ihtiyaç duyuyorum.
Amazon Fire TV Cube
Google play store olmaması konusunda sıkıntı yaşar mıyım?
Homatics Box R 4K Plus
Güncellemeler konusunda veya kronik bir problemi var mıdır?
Onn. Google TV 4K Pro
Bildiğiniz duyduğunuz herhangi bir sıkıntısı var mıdır?
Bunların dışında da önerilerinize açığım.
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
-
Dreamstar nova box sizin ihtiyacınızı fazlasıyla görür. Fiyatı da uygun, playstore var. Gerekirse tam lisansli, ilerde netflix disney plus vs. 4k oynatır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 28 Ağustos 2024; 15:54:39 >
Homatics grubunda ferdi denem bir eleman var. Homaticsin sahibi bu kadar savunmuyor cihazı. Rezil herif
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
And.12 nasıl yükleniyor. Siz yükleyip deneyebildinizmi kodi den belirttiğiniz formatları. Dediğiniz gibi android 12 ile belirttiğiniz özellikler gelecekse süpermiş. Nedense nokia 8010 a yanaşamıyorum.
Aslında Nokia 8010 inceledim siz söyleyince. Cihazlar aynısı görsel hariç. Ama nokia 8010 tr de satışını bulamadım
O grup nerede Telegram da mı?
-
Evet telegram
Bu cihazda ekran yansıtma nasıl yapabilirim böyle özellik mevcut mu? Xiaomi telefonum var bunun ekranını bu kutu aracılığıyla tv ekranına yansıtmak istiyorum.
wifi performansı nasıl ?
Selam arkadaşlar. Biz bir gaza gelip bu güzel cihazı aldik ama gerçekten bir guncelleme bile almadi hala. Hata mı ettik, ne düşünüyorsunuz?
Aşırı rezillik. Saçam sapan bir beta yayınladılar 4 aydır tek bir güncelleme gelmedi cihazı açmıyorum. İptvde ses yok.
Mesele sadece güncelleme mi? Stabil ve hızlı olması yeterli değil mi? Mibox falan hikaye bunun yanında
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle ben aşırı memnunum.Hiç bir hatasız sorunsuz ve çok çok seri çalışıyor.Güncelleme gelsin bende isterimde şuana kadar bir eksi tarafını görmedim aldığımda kodi 1080P idi 4K ya geçti.İptv de ses yok diyen arkadaşım öyle bir sıkıntı yaşamadım hiç sorun senin kullandığın servis yada uygulamadadır.Mibox diyen arkadaşlara homatics kullananlar yarım saat dayanamaz miboxa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desarj45 -- 4 Ekim 2024; 22:11:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başlangıçta açılır açılmaz tuş takılması. İkişer kez algılaması basılınca. İptvde ses vermemesi. Televizyonun sesini bazen açıp kısmaması bir sürü sorunu olan bir cihaz özünde. Homatics de yeni modelini tanıtmak üzereyken inanın hiçbir çalışma yapmıyorlar muhtemelen. Almayı düşünen arkadaşlara da bir yol gösterici olsun. Bu arada gruplarında da para mı yiyor nedir ferdi denen bir arkadaş var anasının babasının malıymış gibi savunuyor kesinlikle kanmayın
Apple tvyle sıkıntısız kullanıyorum iptvyi. İptv vodlarda ses gelmiyor kaldı ki tüm grup bu sorundan muzdarip. 6853 versiyonunda böyle. Güncellemediyseniz bilemezsiniz hocam. Zaten ikinci bir cihaz olmasaydı kırıp atardım muhtemelen
İptv de Raw yayınları izlerken bir süre sonra takılma yapmaya başlıyor. Mibox da çok kullandım, onda öyle bir sıkıntı olmuyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X