Şimdi Ara

Homatics Box R 4K Plus (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mhmt9566 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
36
Favori
26.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hicks

v12.8.7954 oldu, güvenlik yaması da Ağustos 2024’e çıktı, ben zaten herhangi bir sorun yaşamıyordum. 😀
    Açık kapalı durumdaki led rengi ayarı gelmiş. Yoktu sanırım. Başka bi değişiklik göremedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bazı tuşlarda çift algılama sorunu düzeldi bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu güncellemeyi nasıl aldınız? Akşama kadar bir şeyler izliyordum herhangi güncelleme bilgisi gelmedi bana.

• Yeniden başlat yap ya da olmazsa modem aç kapa dene.Ayarlar-Hakkında sistem güncellemesinde görmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desarj45 -- 28 Ekim 2024; 23:10:12 >
  • Sistem güncellemesi bölümünü kontrol edince 1.18 GB güncelleme gözüktü. Her şey sorunsuz geçti umarım böyle devam eder.

• Bende de şu anda herhangi bir güncelleme yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bendede gözüküyor guncelleme hicbir bilgi yok değişikler ile ilgili yükleyen var mi. HDR ve dobly vision u acip kapatma varmi bu yeni guncelleme sonrasi. Kaldirmamislardir umarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 29 Ekim 2024; 11:26:36 >
  • deppechemode45 D kullanıcısına yanıt
    Hdr aç/kapa ve hdr auto aç/ kapa ayarları duruyor.

• kacanga kullanıcısına yanıt

Dobly vision aç kapa duruyormu peki. Tv nin nit degeri yetersiz cok karanlik oluyor doblyvision devreye girince o yuzden aldim bu cihazi doblyvisionu kapatmak icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 29 Ekim 2024; 11:48:16 >
  • deppechemode45 D kullanıcısına yanıt
    Gelişmiş ekran ayarları duruyor ordan istetiğini kapatapiliyorsun. Benim tvbsamsun dv desteklemiyo destekleyen türler açıp kapanabiliyor. Dv da aynı olur

• Güncelleme sonrası bazı videolarda ses gelmeme sorunu başladı . Aynı sorunu yaşayan yaşayan ve çözebilen var mı

Günaydın hocam İşte biz onu aylardır yaşıyoruz. 5.1 ve aac seslerde 6-7 aydır hiçbir şekilde ses gelmiyor. Sadece yeni güncelleme ayağına android 11dekilere de bulaştırmış oldular bu problemi. Homaticsin mükemmel desteğiyle baş başasınız artık. 6853 beta sürümünde başlayan sorun bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeTeRPaNN -- 30 Ekim 2024; 21:33:7 >
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu güncelleme öncesi de 12 kullanıyordum. Böyle bir sorun yoktu. Bi kaç gün önce izlediğim videodan şimdi ses gelmiyor

İşte beta beta diye atlamıştık biz 6853le bir başladı bir daha düzelmedi. Ben 6 aydır yaşıyorum benden önce de yaşayanlar varmış. Ne kadar dipsiz bir kuyu bilmiyorum. Çözümünü bulursanız bana da haber edin

dün akşam bayağı bir uğraştım ama çözüm bulamadım. ben hiç beta yüklemedim. OTA v12.8.5221  dan buna geçince oldu. çok ilginç bi versiyonda düzeltip sonrakinde bozuyorlar sanırım.

6853ten sonra 7954 çıkardılar beta olarak. Biz ona geçtik yine düzelmemişti. Sonra 7954ü normal güncelleme diye tüm cihazlara verince herkesinki bozulmuş oldu :) aylardır almayın aldırtmayın diyorum. 4 bin lira para verdiğimiz güya üst seviye cihaz 5.1 aac ses oynatamıyor. Oynatmayı bırak bari 5.1 oynatma yine sesi ver yok sesi de vermiyor. Komple kesiyor.

Kullandığınız player codec sorunu olabilir mi bu

• duplexer D kullanıcısına yanıt
    Yok hocam player falan değil. Bunu sadece denk gelen anlayabiliyor. Şimdi sizde bir sorun olmadığını düşünüyorsunuz denk gelmediğiniz için. Tivimate dahil her uygulamada bu sorun var çünkü cihaz desteklemiyor. Beta notlarına bir ton şey yazdı millet aylardır tek bir düzeltme yapılmadı. Bir ara tivimate sorunlu bizlik bir sıkıntı yok dediler düzeltemeyince. Şimdi uğraşıyorlar yine bekleyip görücez düzelicek mi.

Bazı videolar dediğiniz nedir ücretli platformların içerikleri mi?

Faydası olur mu bilemem cihazı fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyebilirsiniz güncelleme sonrası kararsızlık olduğunda sıfırlamayı öneriyorlar.

• Reiskonen kullanıcısına yanıt
    Yok hocam stremio ve kodi eklentiletinde yaşadım. Yukarıda arkadaş yazdı 5.1 aac de oluyormuş. Sıfırlarsam bir sürü eklentim ve ayarım falan gidecek. Çözüm olacağını da sanmıyorum. Bende Chromecast 4k da var onu kullanıyorum şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 31 Ekim 2024; 20:26:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.