< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar bu güncellemeyi nasıl aldınız? Akşama kadar bir şeyler izliyordum herhangi güncelleme bilgisi gelmedi bana. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desarj45 -- 28 Ekim 2024; 23:10:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 29 Ekim 2024; 11:26:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dobly vision aç kapa duruyormu peki. Tv nin nit degeri yetersiz cok karanlik oluyor doblyvision devreye girince o yuzden aldim bu cihazi doblyvisionu kapatmak icin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 29 Ekim 2024; 11:48:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeTeRPaNN -- 30 Ekim 2024; 21:33:7 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
dün akşam bayağı bir uğraştım ama çözüm bulamadım. ben hiç beta yüklemedim. OTA v12.8.5221 dan buna geçince oldu. çok ilginç bi versiyonda düzeltip sonrakinde bozuyorlar sanırım. |
Bazı videolar dediğiniz nedir ücretli platformların içerikleri mi? Faydası olur mu bilemem cihazı fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyebilirsiniz güncelleme sonrası kararsızlık olduğunda sıfırlamayı öneriyorlar. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 31 Ekim 2024; 20:26:13 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |