Şimdi Ara

Homatics Box R 4K Plus (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
37
Favori
26.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Homatics Box R 4K Plus ta reklamsız youtube (revanced gibi) programlar çalışıyordu. Bir süredir internete bağlı değilsiz kontrol edin diye uyarı veriyor ama normal yotube ve diğer programlar çalışıyor. Böyle bir durumla karşılaşan oldumu acaba. Başka tv box ta aynı programlar çalışıyor.

• lazer5 L kullanıcısına yanıt
    Homatics Box R 4K Plus

Şu logolu olanı kullanırsanız ayarlar hakkında bölümümden güncelleme yapın düzelir. Kullanmıyorsanız da tavsiye ederim smarttube yazın çıkar apksi Google da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A12 (6853) kullanıpta benim gibi yazılım sorunlarıyla uğraşan, cebelleşen varmı? Hatta A11 de bu tür sorunlar mevcut mu acaba?

1. LED ya kayboluyor yada açık-kapalı LED rengi sapıtıyor.
    2. Sinyal yok sorunu. Zaman zaman sebepsiz yere sinyal yok sorunu oluyor. Bu ara bu sorun arttı.
    3. Dünde tv sıralaması kendi kendine değişti.
    4. Cihaza kurulu uygulamaya ait sesler duyulmayacak kadar azalıyor.
    5. Kapanmama sorunu. Bazen kutu kapanmıyor.

Kutuyu yeniden başlatınca düzeliyor ama bazen aynı gün bazende 1-2 gün sonra aynı sorunlar yeniden oluyor.

• ByAdmin kullanıcısına yanıt
    V 7954’e geçin. Çoğu sorun düzeltildi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • saitates kullanıcısına yanıt

Güncelleme çıkmıyor tarattığımda. Homaticse tekrar mail attım BIKTIM! diye.

Telegram grubuna gelin orada yöneticilere yazınca özelden güncelleme gönderiyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • saitates kullanıcısına yanıt

Mailime döndüler en çok sevdiğim taraflarıda bu hızlı cevap veriyorlar.

v12.8.7954 sürümü yayınlanmış onu ekleyecekler bende güncelleyecem, ayrıca atv14 sürümü gelecekmiş aralıkta. İnşallah sorunum kalmaz.

Ayarlardan güncelleme denetle dediğimde çıkmıyor bende. Nasıl güncelleyeceğiz?

• _conscript_ kullanıcısına yanıt

şu an güncelleme yok dağıtacak 9 aralık ta galiba

• atv14 ile ne gibi özellikler alacak bilen varmı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • desarj45 kullanıcısına yanıt
    homatics
    ATV14: Your Ultimate Smart TV Experience with Homatics
    https://www.homatics.com/pages/atv14
  • Google drive- x plore - file menager uygulamalar üzerinden Google drive bağlanmak isdediğimde ağ bağlantını kontrol edin yazıyor.tarayıcıdan bağlanıyor.

• kacanga kullanıcısına yanıt

Atv14 güncelleme ile tuner uygulamasımı yoksa box arayüzümü güncelleniyor.

Tuner kullanmıyorum. Atv 14 ana yazılım ile ilgili güncelleme içeriyor. Linkte tuner ile ilgili bir güncelleme içerdiğine dair bilgi görmedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar elektrik kesintisi sonrasında cihaz elektrik gelince açılıyor. Açılınca da tvyi de açıyor doğal olarak. Bunu nasil önleyebilirim? Elektrik kesintisi sonrası açılmamasi lazım

• _conscript_ kullanıcısına yanıt

Hdmi cec kapatın düzelir.

• Merhaba..5.1 ve aac de ses gelmemesi ile ilgili bir çözüm bulan oldu mu..Telegrama da yazdim ama kimse ilgilenmedi..

• Telegramda Homatics grubuna katıldım..Ses sorununun çözümü olarak Android 14 update etmek gerekiyor..Fakat problem şurda genel bir update tüm cihazlara göndermek yerine herkes cihaz bilgilerini Telegramda ki yöneticiye gönderiyor..Yönetici de sırayla herkese update gondereceğini söylüyor..Israr edince tek olduğunu yetişemediğini söylüyor..Ayrica da son 1 haftadır online olmamış..Yani neresinden baksanız rezalet..Cihazı aldığıma pişman oldum..

• fenomen77 F kullanıcısına yanıt

Ben de biraz önce sipariş verdim Hepsiburada'dan. Söyledikleriniz canımı sıktı. Umarım memnun kalırım.

Kullanmaya başlamadan önce bütün güncellemeleri yapmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 16 Aralık 2024; 14:3:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.