Şimdi Ara

Homatics Box R 4K Plus (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
45
Favori
30.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba tv ayarlarından contrast ve renk ayarı full açık ama benim açımdan yetersiz o sebeple box ın menusünden contrast ve rengi bir mebla yükseltmek için sordum böyle bir menü olup olmadığını

• deppechemode45 D kullanıcısına yanıt

Görüntüyü veren tv olduğuna göre a14 renk ayarını yapınca pek fark etmeyecektir. Mesela bu kutuda hdr özelliği var ama kullandığım tv eski olduğu için hdr özelliğinden yararlanamıyorum kilitli gibi görünüyor o ayar.

• Reiskonen kullanıcısına yanıt

Next uydu cihazinda bu ayar var ordan yaptigimda doygunluk attirabiliyorum parlaklikta. Belki tv nin menusundeki renk kontrast ayarlari kisitlanmistir tv nin cikabilecegi maksimum degerlere cikmiyodur bu sebepten harici uyduda degerleri yukselterek daha parlak ve doygun goruntu elde edebiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halken H kullanıcısına yanıt

Homatics Box R 4K Plus da İp Tv izlemek için hangi programı kullanıyorsunuz ?

• Bu cihazdan sipariş verdim bugün beyaz pembe olanından. Bütçeme göre en uygun buydu. Araştırmama göre fazlasıyla yeterli özellikleri de varmış. Samsung tizen os den kurtulacağım için çok mutluyum 😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aykuttb A kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, keyifli seyirler dilerim şimdiden. Geçtiğimiz yaz aynısından almıştım sorunsuz kullanıyorum. Android 11 ile gelmişti şu anda 12 kullanıyorum yakında 14 gelecek.

Teşekkür ederim 👍

Ürün elime ulaştı. Kontrol ettiğimde android 12 ile yüklü gelmiş benimkisi. Sizce bu normal midir?
    Herkes android 11 yüklü olarak alıyorken benimki neden 12 ile geldi anlamadım. Acaba daha önceden iade edilmiş bir ürün mi bu🧐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykuttb -- 11 Şubat 2025; 21:30:56 >

Jelatini üzerinde miydi? Leke ve toz var mı? Eğer kullanılma emaresi yoksa cihaz yeni olduğundan 12 ile gelmiş olabilir. Ben satın aldığımda 12 henüz çıkmamıştı diye hatırlıyorum.

Görseldeki gibi jelatini kalkmış geldi ve bir takım siyah toz lekeler vardı. Kendiliğinden düştüler silkeleyince.

Kutu üzerinde internette baktığımda system kısmında android 11 yazıyorken bendekinde sadece android tv os yazıyor.

Sahte olduğundan bile şüphe ettim şu an.Ayrıca takıldığını da hissediyorum arayüzde. Amaplay store da çılgın atıyor tam tersi. Arama kısmında bir harf yazdığımda altta çıkan uygulamalar sürekli sağa kayıyor het hızıyla ve durduramıyorsun.

İade mi etsem bilemedim

Not: İki hafta ürün açılım videosu atmış birisini izledim gri olan üründe kutusunda android 11 yazıyor

Homatics Box R 4K Plus

Homatics Box R 4K Plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykuttb -- 11 Şubat 2025; 23:47:25 >

İade ürün olabilir. Nereden, hangi satıcıdan almıştınız?

Maalesef bu tür kutularda iade ürünü çıkması sık rastlanıyor hatta google hesabından çıkış yapmayı unutanlar var satıcılar da aldığı gibi tekrar satışa koyuyor.

Trendyolda 4200 tl ye satan bir satıcı var ondan almıştım. İade etmeye karar verdim şu an. Jelatini öyle görümce işkillenmiştim zaten. Benimde teknoloji aletlerinde hiç işim düzgün gitmiyor

Ben de bahtsız bedeviyim ama bu kez şanslıydım sanırım sorun çıkmamıştı. Oradan teknolojik ürünler almamaya çalışıyorum, satıcılar güven vermiyor. Hb'den almıştım, satıcı yurt dışından yeni getiriyor sanırım techstorm'du galiba.

Bende bugün teslim aldım. Benim de 12 yüklü geldi. 11 yüklü gelenler uzun süre önce ithal edilmiş olabilir. Üründe herhangi bir çizik veya hasar yok. Bütün parçaları ambalajlıydı. Ancak tüm izlediğim kutu açılış videolarında dış kutuda jelatin yoktu. Böyle ithal ediliyor olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Sizde iyi günlerde kullanın. Teşekkürler yardımlarınız için 🙂 Resetledim cihazı kargo ile iade edeceğim. Umarım sıkıntı çıkarmazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykuttb -- 12 Şubat 2025; 8:25:39 >
  • mozkoprulu kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Çok heves ederek aldım bende uzun araştırmalar sonucunda. Ancak ürün görseli kullanılmış hissiyatını verdi ve dediğim takılma gibi şeyler yaşadım. Konun ilk yorumlarında bazı cihazlar donanım arızalı geliyormuş yazıyor. Banada öyle denk gelmiş olabilir.

Teşekkür ederim. İnşallah sizinde sorununuz halledilir. HB dan Rose Gold R 4K Plus Kombo Platinyum (Tip C Tuner-Nümerik Kumanda) modelini aldım. Şimdilik çok güzel. Vestel 55UA 9800 anrdoid TV çok yavaş ve takılmalar oluyordu kumanda da geç algılıyordu. TV adeta uçuşa geçti. Sadece boxın uydu tuneri karışık ama hızlı. Normal uydu alıcı gibi değil. Boyutuna göre yeterli. Yazılım ile çözülür diye düşünüyorum.

Önemli değil dostum, umarım her şey rast gider. Eğer iade edemezseniz Telegram'dan yetkili kişilere yazıp Android 14 güncellemesi talep edebilirsin güncellemeyi yapınca sorunlar düzelir belki. Bu işler tam nasıl yürüyor bilmiyorum ama Telegram hesabından yazan arkadaşlar vardı onlar bilgi verebilir.

• Merhaba. R 4K (plus olmayan) modelini aldım. Dolby vision destekli oldu yazıyor ama televizyonun desteklediği halde dolby vision a geçmiyor. Nasıl yapacağımı bilen var mı? Daha önce aynı tv ile plus modelini kullanmıştım. Onda sıkıntı yoktu.

• basarbulut kullanıcısına yanıt
    R 4K’da bildiğim kadarı ile sadece Dolby Atmos var, Dolby Vision yok…

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.