O cihaza sahip olmadığım ve uyduyla uğraşmadığım için bilemeyeceğim. TV kapanma sorunu için kutudaki HDMI-CEC özelliğini kapatın düzelecektir. |
Homatics Box R 4K Plus (14. sayfa)
-
-
Kutudaki ışığı nereden kontrol ediyorduk arkadaşlar? Kurulumu yaptıktan sonra ayarlarda gezinirken o ayarla karşılaşmıştım, kapatıp açılabiliyordu, %50 kısmıştım ışığı şimdi bu ayarı bulamıyorum.
-
Ayarlar menüsü Ekran ve Ses-Led-en alt LED Light progress
Ben 5 de kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desarj45 -- 27 Temmuz 2024; 16:58:44 > -
Ekran ve ses ayarları olunca orayı pek dikkat etmemişim led ayarı orada olmaması gerektiğini düşündüğümden
%10 yaptım bende %50'de bile karanlıkta çok parlıyordu.
-
Bu kumanda kapama tuşu canımı sıkmaya başladı. TVyle birlikte kapatma olayı olmadığı gibi bazen boxuda açmıyor. Cec açık kapalı, kumanda ayarlarında Google TV, otomatik cec hepsini denedim düzelmedi. Fişi çıkarıp takmam gerekiyo hiç hoşuma gitmedi. Varmı çözümü yada aynı sıkıntısı olan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 29 Temmuz 2024; 19:59:39 > -
Aynen bu sorun bendede var çok can sıkıcı.Benden başka sıkıntı yaşayan yok sanırım diye yazmamıştım.Umarım bilen bir arkadaş varsa yardımcı olur. -
Ayarlar en alta setup up remote butons güç düğmesi otamatik (cec) bende bu şekilde kapatma bastığımda kapanıyor ve açılıyor hiç sorun yok tabi tv ayarlarından hdm cec açık olmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altundas -- 29 Temmuz 2024; 20:45:10 > -
TV 2012 model LG. TV de böyle bir ayar yok. Ayrıca ısınma sorunu da var. Sadece tuner açık nerdeyse el değmiyor.
Aynı donanıma sahip Nokia 8010 model box Amazonda 3300TL. Bunu iade edip onu bile almayı aklımdan geçiriyorum. Onda bu tür sorunlar yaşar mıyım, birde yurtdışı ürün kararsızım. -
Bende ikiside var evet Nokia az ısınıyor üstelik her tarafı plastik olması sanki Nokia daha akıcı kumandası daha fonksiyonel arkadan aydınlatmalı bendeki Homatics biraz farklı Dune Homatics diye geçiyor aradaki fark sanırım sadece özel bir yazılım var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altundas -- 29 Temmuz 2024; 21:6:58 > -
O kısım bende de aynı.Sorun var. -
Merhabalar, yaklaşık 15 aydır bu cihazı kullanıyorum, çok şükür hiçbir sorunla karşılaşmadım. Bu cihazı telefondan kontrol edecek uygulama ya da benzer bişey var mı? Telefonda xiaomi ve kızılötesi var. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
-
Remote atv adında bir uygulama var. Bunu kullanabilirsiniz -
Box ve Telefon aynı wifi ağında ise google tv ile kumanda edilebiliyor.
-
Konuyla ilgili homaticse mail atmıştım aşağıdaki şekilde dönüş yaptılar ben dün değiştirdim bakalım aynı sorun tekrarlanacakmı.
Eğer kapatırsanız ve uzaktan kumandayla açamıyorsanız.
Güç tasarrufu modunu kapatabilirsiniz.
ayarlar - tercihler - güç enerjisi - güç tasarrufu modu
-
Box wifisi 2.4 Ghz te neden çalışmaz. Modem ayarlarından tümünde iken 5Ghzde çalışıyor sadece 2.4e alınca wifi kesiliyor neden olabilir?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ByAdminBox wifisi 2.4 Ghz te neden çalışmaz. Modem ayarlarından tümünde iken 5Ghzde çalışıyor sadece 2.4e alınca wifi kesiliyor neden olabilir?
Cevap rica etsem arkadaşlar.
Modemden kutuyu 2.4ghze alınca tamamen kesiliyor. 5ghz de bile bazen kopup yeniden bağlanıyor.
-
Bunun hakkında hiç bilgim yok hatta ben de merak ediyorum. Modem alakalı sorun gibi geliyor.
Homatics kutuyu kullanmaya başladığımdan beri önceki eski kutuda kopmalar yaşamaya başladım daha önce böyle sorun yoktu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 5 Ağustos 2024; 19:36:7 > -
wi-fi kanalından kaynaklanıyor olabilir. kanalı değiştirip dene istersen
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X