Şimdi Ara

Homatics Box R 4K Plus (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
52
Favori
38.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaza Android 14 güncellemesi geldi. Güncelleme sonrası reset atmak gerekli mi? (Sistem üzerinden fabrika ayarlarına dön )

• _Teacher_ _ kullanıcısına yanıt
    Kendi kendine mi geldi yoksa formu doldurup istediniz mi?

Mümkünse factory reset yapmak her zaman en iyisidir ama ben tekrar herşeyi kurup bin tane ayar yapmak istemediğim için geldiği gibi kullanıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hicks kullanıcısına yanıt

Formu doldurdum 1 gün içerisinde güncelleme geldi. Reset için videolar var, ayrıntılı şekilde anlatılmış birkaç aşaması var. Cihaz üzerinden manuel olarak fabrika ayarlarına dönmek aynı sonucu vermeyebilir denmiş. Kararsız kaldım.

• _Teacher_ _ kullanıcısına yanıt
    Reset ve fabrika ayarlarına dönmek aynı diye biliyorum. Bana da dün 14 güncellemesi geldi. Yükledim daha sonra fabrika ayarlarına sıfırlayıp yeniden kurulum yaptım. Cihazın kararlı çalışması için sıfırlamak iyi oluyor. Sıfırlama yapmazsan "Geliştirici Seneçekleri" aktif olmuyor. Ben uydu alıcı ile kullandığım için kanalları SD karta yedek alıp tekrar yükledim. Sıra numaraları hariç yaptığım kanal düzenlemeleri aynen yüklendi, çok kolay oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Slm arkadaşlar bende bugün homatcs grubuna katıldım yeni cihazımı aldım krulumlari birazını yaptım hayatlar vesaire

• 14guncellemesi direk geliyormu geliyorsa yüklemem gereklimi

• atv 14 ün tam sürümü çıkmadı ve ota güncellemesi olarak verilmedi. deneme aşamasında talep edenlere veriliyor. geri bildirim topluyorlar. ben 12 de ses vs. problemleri yaşadığım için14e geçtim.14te şimdilik bi sorun yaşamadım.

• Tşk bekliyeyim o zaman

• Arkadaşlar bu klavyeyi nasıl büyük yaparız ekranda küçük gozukuyor

• A14 güncellemesi sonrası çekirdek sürümü
    sizde de “5.15.137-android14-11-maybe-dirty
    #1 Thu Jan 1 00:00:00 UTC 1970” şekli de mi?

18.02.2025 tarihinde A14 güncellemesi için form doldurdum, sekiz gündür güncelleme gelmedi cihaza

• elvis2015 kullanıcısına yanıt
    Bugün gelir

• selam. google streamer 4k mi almaliyim yoksa bu aleti mi? 1 ay beklemeye deger mi google ne dersiniz?

evet aynı . ne ifade ediyor hocam bu

Android TC OS 14 sürümü bugün geldi yükledim. Çekirdek sürümü 5.15.137-android14-11-maybe-dirty#1 Thu Jan 1 00:00:00 UTC 1970, SW versiyonu ise v14.8.1782, güvenlik yaması tarihi ise 5 eylül 2024.

• Merhabalar

Televizyonum 1080p formatında olan basit bir marka.

Homatics alsam 4k olduğundan yine de çalıştırır mı?
    Ayrıca tv de homstics takılı iken normal tv kanallarını izleyebilir miyim?

• kacanga kullanıcısına yanıt
    Kernel dijital imzasında sorun var sanırım, 1970 tarihi genelde dosya bozulması, müdahalesi ya da sertifika problemine işaret eder, dosya bozuk olsa sistem çalışmaz zaten, herkeste böyle ise sertifika sorunu var demekki, düzeltirler bir dahaki sürümde, ben sadece bende ise kernel’a müdahale edildi falan sanmıştım.

• elvis2015 kullanıcısına yanıt
    Kernel dijital imzasında sorun var sanırım, 1970 tarihi genelde dosya bozulması, müdahalesi ya da sertifika problemine işaret eder, dosya bozuk olsa sistem çalışmaz zaten, herkeste böyle ise sertifika sorunu var demekki, düzeltirler bir dahaki sürümde, ben sadece bende ise kernel’a müdahale edildi falan sanmıştım.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.