Şimdi Ara

Homatics Box R 4K Plus (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
52
Favori
37.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çalıştırır tabi ama kısa zamanda TV değiştirmek gibi bir düşünceniz yoksa kullanamayacağınız özelliklere boşa para verip R 4K Plus almayın, daha düşük bütçeli box’lar aynı işi görecektir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hicks kullanıcısına yanıt

Yakın zamanda Samsung marka tv düşünüyorum. Yakın zaman dediğim de en az 3-4 ay sonra gibi...

Peki bu Homatics 4k Plus olsun veya Dream veya Mi Box markalar olsun. Bunları aldığımızda normal kanallari izleme durumu nasıl oluyor acaba? Mesela normal bi kanal izlemek istiyorum diyelim. Napacam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Hiç bir şey yapmayacaksınız, normal kanalları nasıl izliyorsanız öyle izlemeye devam edeceksiniz, bunun normal kanallarla doğrudan bir ilgisi yok. Ha isterseniz bu box’lara tuner bağlayıp normal kanalları da bunun üzerinden izleyebilirsiniz ama bence TV’nin kendi tuner’ı varsa gereksiz.

Normal kanallari tvnin kendi uydusundan izlemek en mantıklısı, görüntü kalitesi açısından da daha iyi.

Tvboxtan normal kanalları tvlerin web siteleri üzerinden,tv uygulamalarından ya da alacağınız iptv üyeliğinden seyredebilirsiniz. Tvyi bir nevi android tablete çevirmiş gibi oluyorsunuz

Yani o zaman kutu bağlıyken muhtemelen kumanda üzerinden tv nin kendi kumandasına geçiş yapıyoruz gibi olsa gerek.

Çok teşekkür ederim

• Mardini kullanıcısına yanıt

Bu bilgi de çok yeterli oldu. Çok sağ olun. Homatics markasını bu alanının iyilerinden duydum. Sadece dream diye olsa gerek bu marka da tv plus hediye ediyormuş 12 ay boyunca..

Bu arada apk yükleniyor muydu box lara

Ben homatics 4k plus kullanıyorum, çok memnunum.

Android tablet gibi düşün, yüklenebilir tabii ki.

Peki yeni bir tv almak arefesinde sayılırım. Bu tür box'lara yine de ihtiyaç duyulur mu?

Evet.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Kullanım amacınıza göre değişir. Ne amaçla kullanacaksınız?

Televizyonu genellikle sosyal platformlar (Netflix, Youtube, Disney vs) maç izleme ve konsol oyunları maksadıyla almak istiyorum.

TV’yi değil, box’ı ne amaçla kullanmayı planlıyorsunuz?

Abonelik ile streaming yapacaksanız yeni TV’ler bu iş için yeterli zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 26 Şubat 2025; 19:55:8 >

Ben de yeni tv aldım,tvlerdeki Android -Google özelliği bu cihaz kadar akıcı olamaz ben o yüzden aldım, memnunum. Ayrıca iptv için de iyi iş görüyor 4gb ram olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mardini -- 26 Şubat 2025; 20:38:26 >

Aah pardon 😬

Afedersiniz ama streaming yapmak nedir bilmiyorum maalesef :( [zaten bilmediğim için soruyorum]

Benim şimdiki tv çok kötü olduğundan onu az biraz canlandırmak için alacaktım box'u...

Ama şimdiki tv'ler şayet box'un yapabileceği şeyleri yapıyorsa gerek olmaz diyeceğim lakin Samsung (tizen), LG (webos) sistemini kullandıkları için her uygulama açılmıyor deniliyor. Box 'un avantajı burada çıkıyor olsa gerek...

Tv olarak ne almıştınız? Ben de almayı istiyorum. (En az 120 hz ve 4k şeklinde)

Ama işte Samsung ve LG'deki sistemler farklı olunca box 'un avantajı devreye giriyor.

Estağfurullah… Streaming basitçe içeriği online olarak oynatmak diyebilirim, yani sadece Netflix, Disney+ vs. gibi abonelik gerektiren servisler ile streaming yapacaksanız Tizen da webOS da yeter. Popüler çoğu uygulama bu işletim sistemlerinde mevcut ama bir Android gibi özgür olamazsınız elbette.

Misal, ben Real Debrid ile daha yüksek görüntü ve ses kalitesi ile (200GB civarı bile olabiliyor bir film) streaming yaptığım için bu ürünü tercih ettim çünkü istediğim görüntü ve ses formatlarını destekleyen ve gigabit ethernet portu olan en mantıklı cihaz buydu.

Böyle uç beklentileriniz yoksa daha uygun fiyatlı box’lar da mevcut, onun için detaylı soruyorum…

Streaming'i şimdi anladım teşekkür ederim. Yok benimki böyle olmaz :) standart normal kullanıcı mantığıyla ilerler :) sizinkini sanki tam emin değilim ama bluray filmler gibi olsa gerek...

• Merhaba

Mecool Km2 Plus Deluxe 4gb Ram 32GB SSD Lisanslı Android Player

Homatics Box R 4K Plus Lisanslı Android TV Box Rose Gold (4gb RAM/32GB Depolama)

Bu iki ürün arasında kaldım siz hangisini neden tavsiye edersiniz birde rose gold ve gümüş arasında ne fark var.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.