Şimdi Ara

Homatics Box R 4K Plus (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
52
Favori
37.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihaz geldi yarım saattir kumandayı aktif etmek için uğraşıyorum ne yaptıysam olmadı maalesef yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayalet 26 kullanıcısına yanıt
    Pairing guide
    Long press the Back and Home button at the same time until the red light flashes quickly, then release. This means the remote control has entered pairing mode. Wait for a few seconds without pressing any buttons until message pops up on the screen that the remote has paired successfully.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hicks kullanıcısına yanıt

maalesef olmuyor ilk basışta kumandadaki yeşil ışık sürekli yanıp sonra kesik kesik yanmaya başlıyor tamamen sönsüktwn sonra bile 2 dakikadan fazla tutmaya devam ettim bu sırada cijazdaki mavi led ışıkta hiç değişme olmuyor

Tutmaya devam etmeyeceksiniz, kırmızı yanıp sönmeye başlayınca bırakacaksınız.

dediğinizi yaptım bu seferde yeşil ışık 5 dakikadır yanıp sönüyor kırmızı ışık hiç yanmadı bu kadar zor mu bu eşleştirme işi

Farklı marka Alkalin AAA pille, ekranda belirtildiği gibi yaklaşık 20 cm. mesafeden eşleştirmeyi deneyin.
    Homatics Box R 4K Plus

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teşekkürler arkadaşlar güç bağlantısını kesip tekrar bağladım bu kez 10 sn içinde eşleşmeyi yaptı cihaz geldiğinde aşırı soğuktu bu yüzden acele ettim galiba biraz

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın... Homatics Box R 4K Plus 

Soğuk olunca ne oluyor? Homatics Box R 4K Plus 

• bu makinanın en ucuz satıldığı yer neresi acaba. pttavm var ama güvenilir mi bilemedim.

• tmurdemir T kullanıcısına yanıt

PTTAVM'den ziyade satıcı önemli, aynı satıcı diğer platformlarda da var mı kontrol edin, yorumlarda sıkıntı yoksa sorun olmaz. Sadece PTTAVM'de olan bir satısı ise almanızı tavsiye etmem ama...

teşekkür ediyorum ,soğuktan dolayı hafif nem yapmış olabilir ,oda sıcaklığına gelene kadar beklesem daha iyiydi sankiHomatics Box R 4K Plus  ,sıkıntısız kurulum yaptım zaten çoğu ayarlar ve uygulamalar yüklü geliyor ,bu arada cihaz android 12 ile geldi herhangi bir güncelleme yapmadım ,tek olumsuzluk ise maalesef ethernet hızı 1000mbps değil,android olduğu için olmalı en fazla 300 mbps hız alabildim ,yine de browser üzerinden 4k filmler dahi sorunsuz izleniyor ,hatta üşenmedim ekran yansıtma kurup denedim telefondan bağlanıp bluray film oynattım youtube filan zaten sorunsuz tv+ da yüklü geliyor ben yıllardır tv yi burdan izliyorum birkaç gerekli uygulamayı daha kurup keyfime bakarım artık Homatics Box R 4K Plus 

• tmurdemir T kullanıcısına yanıt

İlk olarak ben de ptt avm den alacaktım fiyat olarak en düşük buradaydı ve 6 taksit imkanı vardı fakat son aşamada hep hata verdi ve buradan alamadım, trendyol dan 4 taksit ile aldım biraz daha pahalı oldu ama en azından cihaz sağlam ve sorunsuz geldi Homatics Box R 4K Plus 

• Arkadaşlar merhaba, benim homatics cihazım 2 HDIM girişine sahip ses sitemine bağlı. Ses sitemide projeksiyona bağlı. Tek kumanda ile (homatics in kumandası) sesi kontrol edebiliyordum. Ancak son 1 aydır ilginç bir sorun yaşıyorum. Şöyleki, normal kullanımda (tv izlerken tüner üzerinden veya flaşa yüklü film vs izlerken, mubi, blu tv, GAİN içeriği tüketirken) ses kontrolünde en ufak sorun yaşamıyor ve tek kumanda ile ses seviyesini istediğim şekilde kontrol sağlayabiliyorum. Ancak özellikle netfilix veya Amazon’da 4k HDR içerik izlerken tek kumanda (homatics kumandası) ile ses kontrolü yapamıyorum. Ses 1 kademe açtığımda ortalık yıkılıyor gürültüten. 1 kademe kıstığımda da full sessiz oluyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

• kemal019 K kullanıcısına yanıt

hdmı girişlerinde arc ya da e arc olan var mı varsa yerini değiştirmeyi deneyin ya da optik bağlantı kurmayı deneyin ses ayarları bazen kendiliğinden de bozulabiliyor sıfırlama seçeneği varsa bunları da deneyebilirsiniz

• 1000 mb hızım var cihazda analiti uygulaması ile test ettiğimde 850-900 arası hız alıyorum fakat browser üzerinden yaptıgım testlerde türknet siteesinden olsun speedtest net sitesi üzerinden olsun 200 mb geçmiyor sizdede buşekildemi arkadaşlar.

• ali vardar kullanıcısına yanıt
    Ben 850 hiç alamadım en fazla 300 mbps gördüm hatta ortalama 150 mbps diyebilirim yarın modem ayarlarına girip farklı kanallar ile deniyeceğim belki düzelir

Ben testi kablolu yapıyorum yalnız.Kablosuz 5 g de 300-350 alıyor

• ali vardar kullanıcısına yanıt
    evet ben de kablo ile bağlandım ve cihazla modem arası 1,5 mt analiti kurulu değildi yükleyip test yapınca önce 730 sonra 600 ,550 mbps ölçtü bu uygulamayı hiç beğenmedim stabil çalışmıyor gibi spedtestin sitesinde 150 mbps verdi bunun uygulaması mağazada yok saçmasapan uygulamalar koymuşlar ayrıca play store de doğru düzgün web tarayıcı da yok mağazadaki çoğu uygulama işe yaramaz bence

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.