Şimdi Ara

Homatics Box R 4K Plus (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
598
Cevap
51
Favori
36.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O form GZ ile başlayan seri numaraları için.Grupta yer alan Homatics Destek biriminden "Kelly" ile irtibata gecmelisiniz.Yöneticiler üyelere sıklıkla bu başvuru şeklinden söz eder.
    Örneğin seri numaram GZ ile başlıyor.Stok Rom'um (Box R 4K+ Silver) ATV 11.8.6261.OTA yoluyla güncelleme bekliyorum yaz veya yaz sonu. Homatics Box R 4K Plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefertasım -- 14 Mart 2025; 8:6:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar cihazda sesi ayarlarken kumandadan artı ya da eksi tuşu devamlı basamıyorum yani tıklama yaparak ses seviyesi yükselip alçalıyor.Bu herkesde böylemi başka bir ayarı mı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalet 26

Arkadaşlar cihazda sesi ayarlarken kumandadan artı ya da eksi tuşu devamlı basamıyorum yani tıklama yaparak ses seviyesi yükselip alçalıyor.Bu herkesde böylemi başka bir ayarı mı var

ses kontrolunu tv ye verince düzeldi,bazı özellikleri deneyerek öğreneceğiz yavaş yavaş Homatics Box R 4K Plus 

• Cihazı 8 aydır kullanıyorum . Hiç bir sorun yoktu . 1 aydır kalitesi yüksek filmlerde 4K H265lerde ses ve görüntü uyuşmuyor . Ses 1 saniye falan geç geliyor . Mx , vlc , nova player hepsibi denedim düzelmedi . Sorunu nasıl çözebilirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • XoreS X kullanıcısına yanıt
    Bunun bir çok sebebi olabilir.Filmleri harici hdd ile izliyorsanız hdd kalitesi ve kullanılan hdmi kablosu bile önemlidir.Homatics cihazlarda 2.1 hdmi teknolojisi var,yani görüntü olarak 8k ya kadar destekliyor bu kabloyu kullanarak ses aktarımını da üst kalite sağlayabilirsiniz.

• sefertasım kullanıcısına yanıt

Merhabalar, benim cihazım da S2024 ile başlıyor ve atv14’e update etmek istiyorum, yalnız cevabınızı tam anlayamadım kime mesaj ya da mail atmam gerekiyor? @Homa_Kelly diye bir kullanıcı da bulamadım?

• sefertasım kullanıcısına yanıt

Sordum siteden ancak satıcınız ile görüşün GZ Li seri numarası olmaz ise update yapamazsınız dediler…  

• raiden82 R kullanıcısına yanıt

Bende aynı şekilde cevap aldım. Kelly adlı kullanıcıya da yazdım bakalım cevap gelecek mi

• Android 14 sürümde TKGS kullanabiliyor musunuz? TGKS menüsüne girince edit butonuna tıkladığımda beni uygulamadan atıyor.

• aLTuu kullanıcısına yanıt

Ben kullanıyorum. Cihazı yeniden başlatıp tekrar deneyin. Yine olmazsa cihazı sıfırlayın.

• Son 1 haftadır güncelleme isteyen oldu mu . Telegramdaki gruptan güncelleme formu doldurdum . 4 5 gün oluyordur . Fakat hala güncelleme gelmedi . Kelly adlı kullanıcı 1 haftadır offline görünüyor zaten . Başka ilgilenen kişi yok mu bu güncelleme işinde

• XoreS X kullanıcısına yanıt
    Liste her pazartesi işleniyor, formu doldururken okumadınız mı? Sizinki yeni işlendi, bugün yarın gelir…

• Nokia 8010’a Android 14 güncellemesi ne zaman gelir? Verilmişti sonra ne olduysa geri çekildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, Homatics R 4k plus cihazım açılmıyor
    Sanırım kurtarma romu yüklememiz gerekiyormuş
    Tavsiye edeceğiniz bir yer var mı İstanbul'da
    Teşekkür ederim

• murat ergull M kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, kendiniz de yapabilirsiniz:

PC Teknik Elektronik youtube
    Homatics Box R 4K Plus Firmware installation
    https://www.youtube.com/watch?si=4bxfOr7NOPcK8w7-&v=mYJrWu3mays&feature=youtu.be

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
    Telegram grubun yazdım ama kimse romu paylaşmıyor
    Rom olsa elimde yaparım aslında

• murat ergull M kullanıcısına yanıt

önce recovery mod'a girip factory reset deneyin. reset deliğine iğne basılı iken güç verin.

buradaki fabrika reset işe yaramaz ise aldığınız yere, servise verin. piyasada rom dolaşmıyor. dune'ye ait 4k plus rom'u görmüştüm fakat denemeye değmez.

• hız4ok kullanıcısına yanıt
    Reboot system now yapmam gerekiyor sanırım değil mi

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.