Süpürgeyi HA’ya ekledik tamamdır. Evde bir de sigma wifi özellikli klima var. Bunu ekleyebilir miyim acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Süpürgeyi HA’ya ekledik tamamdır. Evde bir de sigma wifi özellikli klima var. Bunu ekleyebilir miyim acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen Intelligent air uygulamasini kullanıyor. Hemen bakıyorum. Teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tam emin değilim ama rf hub ayrı olabilir. Aldığınız düğmeler rf sanırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() 4 farklı ürün var linkte hocam. Bunu seçip aldıysanız olması lazım aslında < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
@M_aTRa_X hocam merhaba, sanırım benim klima Haier üretimi. ürün kodundan öyle olduğunu düşünüyorum. HA'ya haier için eklenti yükledim ancak bağlantı kuramadım. var mıdır başka öneriniz? |
Arkadaşlar homeasistanta ev dışından bağlanmak için cloud haricinde ücretsiz olarak nasıl bir çözüm buldunuz, neyi kullanalım dışarıdan telefonla bağlanmak için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evdeki sunucuya openvpn kurup eve VPN yapabilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Merhaba, farklı markaların zigbee cihazlarını (Sonoff, ikea vs.) bağlayabileceğim ve homekit uyumlu olan bir hub cihaz var mı? |