Şimdi Ara

Home Entertainment Network (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.924
Cevap
51
Favori
81.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tarz cihazlar araya duvar girince paket abi

Bende bunun ac si vardı Asus unda ac si var
    Ama hikaye duvar girince çok kayıp oluyor bunlarin yerine

Unifi alın ubiquinti Lr modeli ni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

(2016/08/18)

Important Note
    1.The update is expected to be available for all regions within the next few days, although the time of release in each region may vary slightly. You can also manually download the patch file from Download Center.

What's New
    1.This update includes all bug fixes as well as security fixes in the previously released updates since DSM 6.0.1.
    2.You can now configure performance alarms on high-end models to notify system administrators when the resource utilization or performance metric meets the pre-defined criteria.
    3.exFAT is now available on more models. Please refer to Add-on Packages Page for more details.
    4.Supports setting up user permissions for DSM desktop.
    5.Port 443 can now be used for setting up OpenVPN.
    6.You can now customize the maximum concurrent HTTP connections on Intel-based models.

Fixed Issues
    1.Improved the stability of system upgrade on SHA.
    2.Optimized CPU usage on Btrfs file system.
    3.Enhanced the performance of full content search.
    4.PSD thumbnails are no longer supported in File Station due to performance concerns.
    5.Fixed an issue where login identity might be incorrect in very rare cases.
    6.Fixed a security vulnerability regarding XSS.
    7.Fixed a security vulnerability regarding Nettle (CVE-2016-6489).

Known issues

1.After upgrading to DSM 6.0.2, the following options will be enabled by default in the Log Center package if you have set a storage destination for archives:
    •Archive local logs to the storage location
    •Receive logs from other devices in BSD and IETF formats

Version: 6.0.2-8451

• Ürününüze göre

www.synology.com
    İndirme Merkezi | Synology Inc.
    https://www.synology.com/tr-tr/support/download
  • asukrumercan A kullanıcısına yanıt
    IP reservation gerçekten efsane bir özellik.

Cihazı kısıtlayacak statik ip vermek zorunda kalmadan istediğin ip'yi aldırabiliyorsun.
  • AC 750 modelini bende bir uzak ofiste kullanmak için aldım.
    Konfigürasyon ve ayarlar güzel.
    Makina başına ve misafir ağı başına limitleri de koydum.
    Malum 4G üzerinden çıkıyoruz.
    30Gb limit var.
  • Arkadaşlar NAS sistemim satılıktır.

İlgilenenler özel mesaj yolu ile ulaşabilir.

Synology 2415+

WD Se Nas 4TB x 7

WD Red Nas 4TB x 2

Cisco SG300

APC SUA1500

Harting Cat7A Konnektörler x 10

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Version: 6.0.2-8451-1

(2016/09/02)
    Important Note
    The update is expected to be available for all regions within the next few days, although the time of release in each region may vary slightly.
    Fixed Issues
    -Improved the stability of Btrfs file system when abnormal shutdown occurs under high system loads.
    -Fixed an issue where certain browsers and mobile apps might fail to connect to Synology NAS via HTTPS when HTTP/2 is enabled.
    -Fixed an issue where users might fail to log in after restoring system configurations from previous versions in the latest DSM 6.0.2.
  • NAS kurulumu için bazı önerilere ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Şu an Superonline’ın vermis olduğu fiber hatlı Huawei HG253 modem salonumda bulunuyor. Yine ses ve görüntü sistemim salonda ve bu modeme bağlı durumda. UPS ve NAS’ı yer kısıtı nedeniyle sistem odasına koymak zorundayım. Sistem odası evin ortasında, salonuma birkaç metre mesafede, karşı karşıya fakat duvarları perde kolon olduğu için modemi bu odaya aldığımda sinyal seviyesi bir kademe düşmekte. Sistem odası ve salon arasında 15 m. uzunluğunda tek network hattı bulunuyor (şu an CAT5 ama CAT6’ya çevirmeyi düşünüyorum).
    Superonline kullanıcı şifremi bilmediğim için Huawei’den kurtulamıyorum ve NAS’ı da onun arkasına bağlamak istemiyorum. Amacım Asus router üzerinden networkü yönetebilmek.

Her ne kadar Asus’u salona yerleştirmek istesem de, şekildeki gibi bir kurulum çözüm olur mu? Ya da başka bir öneriniz var mı?
    UPS ve Asus ve switch henüz satın alınmış değil. o nedenle şu an deneme yapma imkanım bulunmuyor.

Home Entertainment Network

• quote:

Orijinalden alıntı: Kentiaman

NAS kurulumu için bazı önerilere ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Şu an Superonline’ın vermis olduğu fiber hatlı Huawei HG253 modem salonumda bulunuyor. Yine ses ve görüntü sistemim salonda ve bu modeme bağlı durumda. UPS ve NAS’ı yer kısıtı nedeniyle sistem odasına koymak zorundayım. Sistem odası evin ortasında, salonuma birkaç metre mesafede, karşı karşıya fakat duvarları perde kolon olduğu için modemi bu odaya aldığımda sinyal seviyesi bir kademe düşmekte. Sistem odası ve salon arasında 15 m. uzunluğunda tek network hattı bulunuyor (şu an CAT5 ama CAT6’ya çevirmeyi düşünüyorum).
    Superonline kullanıcı şifremi bilmediğim için Huawei’den kurtulamıyorum ve NAS’ı da onun arkasına bağlamak istemiyorum. Amacım Asus router üzerinden networkü yönetebilmek.

Her ne kadar Asus’u salona yerleştirmek istesem de, şekildeki gibi bir kurulum çözüm olur mu? Ya da başka bir öneriniz var mı?
    UPS ve Asus ve switch henüz satın alınmış değil. o nedenle şu an deneme yapma imkanım bulunmuyor.

Modem ı statik ip yapıp dhcp kapatın

Daha sonra resimdeki gibi kurun sistemi

Asus dhcp acik olacak ip leri o dağıtacak

Bu şekilde sorun olmaz sistemi Asus uZerinden yönetirsiniz

Tam tersi de olur sistemi modem Den yönetip Asus a statik ip verip dhcp kapatırsınız böylede modemden yönetim olur

İki şekilde de cat 5 kabloyu sadece internet icin kullanacağınız dan size fazlası ile yeter değişmeye gerek yok

Ama asustan çıkan ve swicten çıkan tüm kabloları cat 6 bağlayın ki film izlemede sorun oluşmasın

Cat 5 ı değişme gerek yok

• Birde baska sekil daha var
    Sistemi modemden yönetin

Modem Den çıkan cat 5 ı Swich yanı hub a girin hubdan çıkan cat 6 lari da tuk cihazlara bağlayın
    Bir adet unifi ac Lr wifi noktası alıp onuda Swich E bağlayın
    Wifiden bağlantı yapacağınız tüm sistem boyle çalışsın

• Bu aralar Onkyo network stereo receiver piyasasında dikkat çekici ürünler çıkartıyor.

Son olarak bu iki ürün dikkatimi çekti.

Bu yaz Bose SA5 ve Yamaha N602 network receiver'ları kullandıktan sonra bu tip ürünlerin çok pratik ve keyifli olduğunu yaşayarak anladım. Bir tane daha network receiver almayı düşünüyorum, Yamaha wxa-50'nin gelmesini beklerken bu iki Onkyo da alternatif oldular.

• Bir marka kendine güveniyorsa en faydalı reklamını herhalde fabrikasını göstererek yapar.

Rega'nın fabrikası.

• Arkadaşlar, tam konusu burası değil biliyorum ama cevaplarsanız sevinirim

Arkadaşlar B&W PV1D 2600ft3 (73,44 m3) bir oda için uygun mudur?

Sistem B&W CM serisi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DS2413+ Release Notes
    Version 6.0
    All versions
    Version: 6.0.2-8451-2

(2016/10/06)
    Important Note
    The update is expected to be available for all regions within the next few days, although the time of release in each region may vary slightly.
    Fixed Issues
    Fixed an issue where SHA may fail to set SNMP UPS.
    Fixed an issue where Synology E10G15-F1 NIC may disconnect under certain circumstances.
    Fixed an issue where Full File Clone via VMware VAAI could cause NFS protocol to act abnormally under certain circumstances.
    Fixed an issue where the page at Control Pannel > Domain/LDAP does not respond.
    Fixed an issue where Snapshot Replication could not open normally in certain timezones.
    Fixed multiple security vulnerabilities regarding curl module (CVE-2016-5419, CVE-2016-5420, CVE-2016-5421).
    Upgraded OpenSSL to 1.0.2j to address multiple vulnerabilities (CVE-2016-6304, CVE-2016-2183, CVE-2016-6303, CVE-2016-6302, CVE-2016-2182, CVE-2016-2180, CVE-2016-2177, CVE-2016-2178, CVE-2016-2179, CVE-2016-2181, CVE-2016-6306 and CVE-2016-7052).
    Fixed an issue where system resources are not released properly after QuickConnect is enabled.
    Fixed an issue where file indexing is not triggered when files are uploaded through Samba protocol.

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için teşekkürler. Ürünleri henüz sipariş edebildim, yoldalar. Synology 214play için RAID 1 amaçlı 2 adet 8TB WD red sipariş ettim. Ürün speclerini incelediğimde max capacity olarak 8TB (2x4TB) denmiş. Firmaya 2x8 kullanabilir miyim, diye sordum, evet 8TB HDD kullanabilirsiniz demişler ama RAID olayına girmemişler. Artık deneyip göreceğiz.
    Çok önemsemediğimden olsa gerek sona bıraktığım media player konu başlığına bir göz atayım dedim ama halen çıkabilmiş değilim. Önce Popcorn, sonra Dune, ardından Hmedia ve tam en sonunda Zidoo derken, istemesem de Nvidia Shield'de karar kıldım. Bu arada saydığım modellerin tüm forum sayfalarını sonuna kadar zevkle okudum. Amacım tüm networkü uygun bileşenlerle kurup, keyfini çıkarmak. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kentiaman

Cevaplar için teşekkürler. Ürünleri henüz sipariş edebildim, yoldalar. Synology 214play için RAID 1 amaçlı 2 adet 8TB WD red sipariş ettim. Ürün speclerini incelediğimde max capacity olarak 8TB (2x4TB) denmiş. Firmaya 2x8 kullanabilir miyim, diye sordum, evet 8TB HDD kullanabilirsiniz demişler ama RAID olayına girmemişler. Artık deneyip göreceğiz.
    Çok önemsemediğimden olsa gerek sona bıraktığım media player konu başlığına bir göz atayım dedim ama halen çıkabilmiş değilim. Önce Popcorn, sonra Dune, ardından Hmedia ve tam en sonunda Zidoo derken, istemesem de Nvidia Shield'de karar kıldım. Bu arada saydığım modellerin tüm forum sayfalarını sonuna kadar zevkle okudum. Amacım tüm networkü uygun bileşenlerle kurup, keyfini çıkarmak. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler...

3d İSO izlenmeyecek se Nvidia Dan iyi cihaz yok

• Synology DS2415+ cihazım satılıktır. İlgilenen arkadaşlar pm ile ulaşabilir.

• Vay habere bak, THX'i Razer satın almış.

B&W'den sonra en şaşırdığım satın alma.

Audioholics Home Theater, HDTV, Receivers, Speakers, Blu-ray Reviews and News
    Razer Buys THX: What This Could Mean for Your Future Man Cave
    http://www.audioholics.com/editorials/what-the-thx-sale-to-razer-means-for-home-entertainment

• quote:

Orijinalden alıntı: graphys

Synology DS2415+ cihazım satılıktır. İlgilenen arkadaşlar pm ile ulaşabilir.

Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?
    HDD varmı varsa marka modeli ne?
  • PM gönderdim.

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.