Şimdi Ara

Home Studyo Kurmak İçin Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar abim ve ben gitar çalıp şarkı söylüyoruz ve eve bi stüdyo kurmak istiyoruz ama mikrafon - yalıtım - ses kartı vs. bilgimiz yok 250 tl miz var aslında 200 varda 50 tl de toplarız odamıza kurmak istiyoruz küçük çaplı ama dinlenilebilir kalitede yani çubuk mikrafon gibi değil Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetCevahir

Selam arkadaşlar abim ve ben gitar çalıp şarkı söylüyoruz ve eve bi stüdyo kurmak istiyoruz ama mikrafon - yalıtım - ses kartı vs. bilgimiz yok 250 tl miz var aslında 200 varda 50 tl de toplarız odamıza kurmak istiyoruz küçük çaplı ama dinlenilebilir kalitede yani çubuk mikrafon gibi değil Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.

arkadaşım 250 tl ye ses kartının ikinci elini bula bilirsiniz benim evimde home studio var aynı zaman çalıştığım yer bütçe çok küçük

ben sana ses kartı modeli söyleyim al bunu roland ua-55 canavar gibi karttı sıfr fiyatı 650 tl falan olması lazım.

normalde en ucuz kart m-audio idir. fakat onun en ucuz kartı da 236 tl sıfır kart pcı slottan kasa içine takılır ben tavsiye etmem dip ses yaratabiliyor o yüzden external al derim.

fakat daha microfon ki eğer elektro gitar değilse elinizdeki enstrüman mikroafun gerecek küçük diyaframı .

bu arada kullanacağınz programlar

cubase

bfd 2 iki davul için

nexus 2 http://refx.com/products/nexus/summary/

omnisphare
    stylus

yada komplete 8 gibi programlar olması gereken programlar.

eğer birde yalıtım işine girerseniz baya bir para çıkar karşınıza o yüzden dinleme monitörü yerine size referans kulaklık alın biraz düşer mebla

eğer elektro gitarsa amfiye gerek kalmadan ses kartına girebilirsiniz. fakat sizin için en iyi kanal kayıt olur zira hucum kayıtta mix de zorlanırsınız. söylediğim kart iki kanal olduğu için di. daha çok kanal daha çok para
    dediğim kartı bütçe ile almak zor ikinci ele dönün fakat inandığınız birileri olsun.

şimdilik bu kadar .

unutmadan creative gibi kartlar işinize yaramaz kimse gitarın teline bastıkatan sonra sesi daha sonra duymak istemez çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pctechnic01 -- 5 Nisan 2012; 22:54:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.