Şimdi Ara

home tuşu sanırım gitti napıcam ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2 dk ya kadar calisan home tusu whatsapp a girdim cikamadim simdi resmen baya bastirinca algiliyo garantide yok napicaz

• tamirciye vercen kardeş napcan.okuyup üflemicen ya
  • jailbreak yapip ana menuye donme isini activator ile farkli bi goreve atayin

ardindan okuyup ufleyin
  • en basitinden assistive touch'i acin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

en basitinden assistive touch'i acin

+1
  • 2 dakikaya kadar çalışan diyosun, kalibre etmeyi denedin mi?
  • Ben aseton döktüm ve suan şahane denemenizi öneririm asetonu tusun üstüne dokun ve 10sn kadar bekleyin tusa arada basın ve silin sonuc mükemmel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kalinre nasil ediliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksu1982

Ben aseton döktüm ve suan şahane denemenizi öneririm asetonu tusun üstüne dokun ve 10sn kadar bekleyin tusa arada basın ve silin sonuc mükemmel

asetonmu valla 2 senedir kullanıyroum ve takip ediyorum apple konusunu en ilgin yöntem bunu gördüm ilk defa azım açık kaldı :D gerçekten işe yarıyormu dostum telefondan olmayalım sonra :))
  • Sarj girisinden uflemeeee :)) 3gde muthis isime yaramisti. Tabi zorda olsa algiliyosa eger hic tik yoksa tamirci yolu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgkn_ngn -- 13 Mart 2012; 8:48:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnakeMannn

quote:

Ben aseton döktüm ve suan şahane denemenizi öneririm asetonu tusun üstüne dokun ve 10sn kadar bekleyin tusa arada basın ve silin sonuc mükemmel

asetonmu valla 2 senedir kullanıyroum ve takip ediyorum apple konusunu en ilgin yöntem bunu gördüm ilk defa azım açık kaldı :D gerçekten işe yarıyormu dostum telefondan olmayalım sonra :))

benim tuşa 3-4 kere basınca işliyordu bazen tutukluk yapıp hiç basmıyordu ancak aseton döküp tuşun üstüne ve tuşa bir iki kere basıp daha sonra kalan asetonu silinice süper bir sonuç aldim şimdi keyfini çikariyorum deneyin derim birşey olacagından korkmayın aseton uçucu bir kimyasaldır Kİmya mühendisiyim bu arada

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SnakeMannn

quote:

benim tuşa 3-4 kere basınca işliyordu bazen tutukluk yapıp hiç basmıyordu ancak aseton döküp tuşun üstüne ve tuşa bir iki kere basıp daha sonra kalan asetonu silinice süper bir sonuç aldim şimdi keyfini çikariyorum deneyin derim birşey olacagından korkmayın aseton uçucu bir kimyasaldır Kİmya mühendisiyim bu arada

İlginç bir yöntem

• bende dün akşam aseton ile denicektim ancak korktum en iyisi saf alkol alıcam bugün sonuçta oda ucucu insallah faydasını gorurum heralde 2 milyarlara satılan cihazın tek tuşu bu kadar dandik olamaz tozdur kaçmıştır :D
  • uup
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.