Şimdi Ara

Apple Watch Digital Crown problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Apple Watch'ımın Digital Crown denen tuşu takılmaya başladı. Her zaman olmasa bile kaydırma yaparken çok can sıkıyor. Servise vermeyi düşünüyorum fakat bir kaç sorum var.

1)Digital Crown değişimi mi yapılır saat mi değişir?
    2)Saat değişirse içinde birinci nesil işlemci mi olur ikinci nesil mi? (Özel nedenlerden dolayı birinci nesil olması gerekli, ikinci nesil olursa sorun yaşama ihtimalim var)

Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Merhaba arkadaşlar,

Apple Watch'ımın Digital Crown denen tuşu takılmaya başladı. Her zaman olmasa bile kaydırma yaparken çok can sıkıyor. Servise vermeyi düşünüyorum fakat bir kaç sorum var.

2)Saat değişirse içinde birinci nesil işlemci mi olur ikinci nesil mi? (Özel nedenlerden dolayı birinci nesil olması gerekli, ikinci nesil olursa sorun yaşama ihtimalim var)

Şimdiden teşekkürler

Sorun tam nasıl kardeşim benimde sanki çevirdiğim halde pek verimli çalışmıyor gibi geldi bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malahit

quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Merhaba arkadaşlar,

Şimdiden teşekkürler

Sorun tam nasıl kardeşim benimde sanki çevirdiğim halde pek verimli çalışmıyor gibi geldi bana

Arada sertleşiyor, arada atlama yapıyor vb.

• Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    Çeşme suyu altında ( çok fazla açma.. parmak kalınlığında aksın)

Döndürerek yıka.. hiç bir şeyi kalmaz..servisle felan da uğraşma hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Çeşme suyu altında ( çok fazla açma.. parmak kalınlığında aksın)

Döndürerek yıka.. hiç bir şeyi kalmaz..servisle felan da uğraşma hiç

İlk başlarda yarıyordu şimdi yaramıyor hocam, Apple'ın sitesinde önerilen yöntem bu zaten

• Tere bağlı olarak Digital Crown'da zamanla ilk günkü etkinliğinde azalma meydana gelebiliyor. Apple'ın sitesinde önerilen yöntemi yapmaya devam edebilirsin. Baktın hiçbir şekilde ilerleme yok, o zaman garantiye verebilirsin.
  • Apple her zaman ne verdiysen bire bir aynısı ile değişim yapmıştır bugüne kadar size de muhtemelen şu an kullandığınız ürünün aynısı verilecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Watch 3 vs Watch 5 ?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: deejaycluber

Apple her zaman ne verdiysen bire bir aynısı ile değişim yapmıştır bugüne kadar size de muhtemelen şu an kullandığınız ürünün aynısı verilecektir.

Temennim o yönde hocam detaylı bilgi alabileceğim biri var mı konuyla ilgili?

• Benim kendi edindiğim tecrübeye göre müşteri memnuniyeti adına bile değişim yapılması söz konusu olabilir apple müşteri memnuniyetini ön planda tutmaya çalışıyor her zaman suya yıkayıp düzelmiyorsa değişmesi muhtemeldir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.