Şimdi Ara

Home Tuşu sorununa çözüm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yafoo

quote:

Orijinalden alıntı: Ostard

quote:

Arkadaşlar ciddi misiniz ? Deneyenler yazabilirmi sonucu lütfen ona göre bende yapacam.

2 dk once 10 taneden 5 ine basan telefonuma uyguladim inanin sifir aldigim gibi oldu her basisi algiliyor fabrikadan cikma gibi oldu umarim kalici olur

Tamamdır deneyeyim o zaman.

nasıl oldu dostum

• beyler hiç kalkışmayın bu yönremle benm home tuşum 3 gün iptal oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonunuzun arkasinda iPhone logosunun altindaki kucuk yazilarin oldugu yere sertce vurun parmaginizla. (parmaklarinizin ortasindaki kemikle)

Bu sekilde onumde bir telefon kendine geldi oradan biliyorum.

Abartip arka cami veya ekrani kirmayin benden bilmeyin

Kolonya isi de riskli olabilir. Sivi temasindan garantiyi bozma ihtimaliniz var.

Saygilar.

• Sert basa basaparmak kası yaptığım home tuşu en ufak baışı algılıyor bu yöntemle. Deneyecekler cihazı kapatıp öyle denesin. İlk defada pek işe yaramadı ama 2. yapışımda tuş ilk günkü gibi algıladı. Umarım ilerde sorun çıkarmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lmBcl

Telefonunuzun arkasinda iPhone logosunun altindaki kucuk yazilarin oldugu yere sertce vurun parmaginizla. (parmaklarinizin ortasindaki kemikle)

Kolonya isi de riskli olabilir. Sivi temasindan garantiyi bozma ihtimaliniz var.

Saygilar.

Bu yöntem bende işe yaradı teşekkürler, sıkıntı olursa daha riskli gördüğüm kolonya olayını deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowZi*

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ostard

quote:

Arkadaşlar ciddi misiniz ? Deneyenler yazabilirmi sonucu lütfen ona göre bende yapacam.

2 dk once 10 taneden 5 ine basan telefonuma uyguladim inanin sifir aldigim gibi oldu her basisi algiliyor fabrikadan cikma gibi oldu umarim kalici olur

Tamamdır deneyeyim o zaman.

nasıl oldu dostum

Oldu valla hemde cok guzel oldu hepsini algiliyor Konuyu acan arkadasa cok tesekkur ederim cok makbule gecti

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

quote:

Orijinalden alıntı: lmBcl

Telefonunuzun arkasinda iPhone logosunun altindaki kucuk yazilarin oldugu yere sertce vurun parmaginizla. (parmaklarinizin ortasindaki kemikle)

Saygilar.

Bu yöntem bende işe yaradı teşekkürler, sıkıntı olursa daha riskli gördüğüm kolonya olayını deneyeceğim.

Rica ederim

• arkadaşlar ben de bu çözüm önerilerini uyguluyorum. ama çok hassas bastığımda yine bir algılamama var. demek ki sorun oldukça ciddi bende. home tuşu değiştirme videolarını çok izledim. sanırım benim home tuşunun altındaki flex kablonun hiç işlevi kalmamış
  • http://www.youtube.com/watch?v=_vUjA88EdsE

Kolonyadan çekinenler bunuda deneyebilir. İşe yarıyor..
    ip4 te yaradı.
  • Saf Alkol Alın İsterseniz Telefonu Sokup Çıkartın Bişi Olmaz Sayısızca Home Tuşu Kurtardım Bu Yolla Saygılar.
  • beyler şu anda gözlerime inanamıyorum yeminle ağladım ağlayacağım yöntem işe yaradı bir damla kolonyağla telefondan soğumuştum vallahi bu haftada garantiye verecektim resmen sıfır gibi oldu 10 kere falan denedim hiç takılmadı halada inanamıyorum konuyu acan arkadaşın anlından öpüyorum büyüksün kardeş adamın dibisin
  • Alkoldü kolonyaydı filan kasmayın, direk bozuk parayı eskiden yan tutup dönmesi için orta parmağımızla vururdukya onun gibi home tuşunun üzerine sağdan soldan vuruşlar yapın içinden çıkan tozuda sürekli temizleyin 2 dakikalık bi işlemden sonra sıfır gibi olacaktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratpadir

Alkoldü kolonyaydı filan kasmayın, direk bozuk parayı eskiden yan tutup dönmesi için orta parmağımızla vururdukya onun gibi home tuşunun üzerine sağdan soldan vuruşlar yapın içinden çıkan tozuda sürekli temizleyin 2 dakikalık bi işlemden sonra sıfır gibi olacaktur

Birşey kastığımız yok! Arkadaş konu açmış bende kenara attığım 3gs'em de aynen söylendiği gibi uyguladım. Ne eksik ne fazla, 1-3 damla limonlu kolanya 30sn tık-tık şeklinde sert ama haşin olmayan dokunuşlar ardından, yeniden doğan gıcır bir 3GS 16,
    Ben konuyu açan arkadaştan sonra ilk deneyendim zaten ve başarılı oldu, hemde "eh işte" değil ilk günkü gibi. Yukarıda bahsedildiği üzere, sanırım bendeki sadece pislenmeye (toz) ve korozyona bağlı sıkıntıydı bu yüzdende %100 sonuç aldım. Ancak donanım bazlı bir sıkıntı olsaydı kolanyaya yatırsam bile fayda etmezdi

• quote:

Orijinalden alıntı: sezka44

beyler şu anda gözlerime inanamıyorum yeminle ağladım ağlayacağım yöntem işe yaradı bir damla kolonyağla telefondan soğumuştum vallahi bu haftada garantiye verecektim resmen sıfır gibi oldu 10 kere falan denedim hiç takılmadı halada inanamıyorum konuyu acan arkadaşın anlından öpüyorum büyüksün kardeş adamın dibisin

eywallah hocam. biz yararlandık arkadaşlarda yararlansın diye bu konuyu açtım. inş çoğu arkadaşı mutlu etmişizdir. selamlar
  • İnanilicak gibi degil 2 yildir kullandigim ip4 nerdeyse sifir gibi oldu neredeyse hic basmiyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • home tuşunun bozulmasının çeşitli nedenleri var, kolonyanın çözüm olması gibi; benimkine de meyve suyu dökülmüştü saç kurutma makinesini tuttum bir kaç saniye bir ay boyunca çalışmayan home tuşu çalışmaya başladı. Bir senedir bir sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temha555

http://www.youtube.com/watch?v=_vUjA88EdsE

ip4 te yaradı.

Hocam eywallah ya, benim ip4 nerdeyse 2 yıllık ve artık home tuşu bayaa bi takılıyodu, videodaki gibi küçük darbelerle vurmaya başladım... çıkan tozun haddi hesabı yoktu inanılır gibi değildi.. ve home tuşum sanki ilk günkü gibi oldu.. walla dicek kelime bulamıyorum..Allah razı olsun...
  • Hiçbiri olmazsa sübhanekeyi tersten okuyun arkadaşlar :) Şaka maka bu yöntem aklımda bulunsun ileride sorun yaşarsam mutlaka deneyeceğim teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrofat

quote:

Orijinalden alıntı: Temha555

http://www.youtube.com/watch?v=_vUjA88EdsE

ip4 te yaradı.

Hocam eywallah ya, benim ip4 nerdeyse 2 yıllık ve artık home tuşu bayaa bi takılıyodu, videodaki gibi küçük darbelerle vurmaya başladım... çıkan tozun haddi hesabı yoktu inanılır gibi değildi.. ve home tuşum sanki ilk günkü gibi oldu.. walla dicek kelime bulamıyorum..Allah razı olsun...

Kardeş amaç sorun çözmek.. Ben kolonya denedim farketti ama ilk günki gibi oldu vs.. Olmadı..
    Ama bu videodakini yaptığımdan beri çok rahat kullanıyorum..
    İşinize yaramasına sevindim..

• laptop için denedım. onda bile ılk gunku sonucu verdı. allah razı olsun kardes. ıykı soledın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.