Teknosa'dan Homefront aldım ilk başta key filan çalışmadı tabi kutu resmini Aral'a gönderdim bana yeni key verdiler ama sorunlarım bitmedi. Oyuna sorunsuz giriyor Single Player'e giriyorum beni otobüse bindiriyor ve o an beni oyundan atıp menüye gönderip Host bitti filan gibisinden söyleniyor. Multiplayer'e girerken herhangi servere girmeye çalışıyorum Entering Match... diyor ve biraz sonra o yazı gidiyor ve MP'ye girmiyor. Sorun ne olabilir birazdan Aral'ada mail atıcam ama bana yardım edermisiniz ?
Your Connection Host Has Been Lost hatası alıyorum singlede
hiç bilen yokmu ? Bu arada iobit system care kullanıyorum ondan olabilirmi
her oynayışımda single playerde biraz daha ilerliyorum daha sonra atıyor yani oyundan ama hala multi ye giremiyorum Hiçmi bilen yok ya ?
Uplamaktan ciğerim soldu
Oyunun ismini daha yeni duydum belki de kimse almamıştır.
quote:
Orijinalden alıntı: HeLLoNeLy
Oyunun ismini daha yeni duydum belki de kimse almamıştır.
2011 çıkışlı bir oyun elbet bir alan vardır :)
oyun bilinen bir oyun, online oynayanlar var biliyorum. Update'ini yapmadiysaniz update'i yapin. surum farkindan dolayi serverlara baglanma problemi yapiyor olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: deoden
oyun bilinen bir oyun, online oynayanlar var biliyorum. Update'ini yapmadiysaniz update'i yapin. surum farkindan dolayi serverlara baglanma problemi yapiyor olabilir.
En son update var üzerinde
Single Player'de belirli bir bölgeye geldiğinde oluyordur filan diyip oyunu bitirdim. Ama sırf Multiplayer için aldığım oyunun Multiplayer'ini hala oynayamıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme