Şimdi Ara

Homefront: The Revolution - Türkçe Yama Çalışması [Durduruldu] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
3
Favori
9.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, maalesef çalışma durma noktasına gelebilir. Çünkü bazı dosyalar 3 farklı şifrelemelere sahip, bu yüzden dosyaları şimdilik açamıyoruz. Bu dosyalar da, oyun içi alt yazıları barındırıyor. Zaten oldukça çok olumsuz geri dönüş aldık. Evet şunu kabul ediyoruz ki, oyun biraz kötü, ayrıca 1 Milyondan fazla satır var (Menüler & Notlar & Alt Yazılar). Bu da çeviri zamanını oldukça arttırıyor. Yani aylarca sürebilir. Zaten 2 kişi çalışıyorduk. Ama şu şifrelemeleri çözersek, yavaştan devam etmek de istiyoruz. Bu durum için çok özür dileriz. Proje bir süre durdurulacak. Bu sırada, Far Cry 5 ve Call of Duty WW2 dosyalarına daha da ağırlık vereceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegioXII -- 6 Ağustos 2018; 1:12:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegioXII

Arkadaşlar, maalesef çalışma durma noktasına gelebilir. Çünkü bazı dosyalar 3 farklı şifrelemelere sahip, bu yüzden dosyaları şimdilik açamıyoruz. Bu dosyalar da, oyun içi alt yazıları barındırıyor. Zaten oldukça çok olumsuz geri dönüş aldık. Evet şunu kabul ediyoruz ki, oyun biraz kötü, ayrıca 1 Milyondan fazla satır var (Menüler & Notlar & Alt Yazılar). Bu da çeviri zamanını oldukça arttırıyor. Yani aylarca sürebilir. Zaten 2 kişi çalışıyorduk. Ama şu şifrelemeleri çözersek, yavaştan devam etmek de istiyoruz. Bu durum için çok özür dileriz. Proje bir süre durdurulacak. Bu sırada, Far Cry 5 ve Call of Duty WW2 dosyalarına daha da ağırlık vereceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
    En iyisi. Çevirmeye değecek bir yapım değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 6 Ağustos 2018; 5:17:6 >

• Ne güzel hiçbirşeyi dramatize etmeden sadece çözüme yönelik işler yapıyorsunuz. Yaptığınız işler de kaliteli, örneğin az biraz oynadığım Titanfall 2. Bu şekilde devam edersiniz umarım. Şimdiye kadar da edeceğinizin sinyallerini verdiniz. Bağış konusunda en azından yapmak isteyenlere özelden bilgi verirseniz sevinirim. Kolaylıklar diliyorum.
  • Oyun çöp. Emeğinize değecek oyunları yaparsanız daha iyi. Milyon satır için değecek bir oyun değil. En doğrusu olmuş durdurma kararı.
  • hadi ama bende oyunu oynuyordum yamayı görünce beklemede kaldım ana hatlarıyla çevirsenizde yeterlidir
  • 2 sene geçmiş bi gelişme var mı :)
  • yama inmiyor link nerde ????

• sezgin87 S kullanıcısına yanıt
    Başlıkta durduruldu yazıyor yani yama yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LegioXII kullanıcısına yanıt

Hocam yama unutulmuş galiba,ne dersiniz?

• warehouseman kullanıcısına yanıt
    Yama çıkmayacak. Zamanında bu kadar kötü bir oyuna yama mı yapılır dedikleri için tamamen iptal ettiler.

• Ücretsiz olarak çıkacak mı bu yama yoksa sadece ücretli mi var piyasada

• Yusuf1994fbtr Y kullanıcısına yanıt
    Yok, çıkmayacak.

• Bu türkçe yama çıkacak mı?

Türkçe yaması çıkınca oynamak daha güzel olur ama ben herhalde çıkmadan oynayacam oyunu

• Hayır.

• SinnerClown Çeviri ekibinin sitesinden Ulaşabilirsiniz. Yama Yayınlandı.

• swat kullanıcısına yanıt

Oyun 6.5 lira, yama 60 lira. Hayırlı işler  

• Ethan-Winters kullanıcısına yanıt

Yarım yamalak verdiğin bilginin ne kadar linç etkisi yaratacağını merakla bekliyorum. ;)

• sinnerclown kullanıcısına yanıt

Boşver abi. Bu arkadaşın önceki olaylarını da biliyorum. Değişik biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atessivas -- 30 Mayıs 2023; 11:0:54 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.