Şimdi Ara

homeland security

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar, Special ops bölümünde bu bölümü zorlanmadan geçen var mıdır merak ediyorum, varsa da tebrik ediyorum. Ben arkadaşımla split screen ile geçemedim, tek başıma denedim olmadı... bölümü biraz anlatmakta yarar var; ortada yeşillikli bir park ve çevrede tek katlı cafe, benzinlik, burgerci gibi yapılar var...5 dalga gelecek ve amaç: survive

1. dalgada 30 kişi gelir,2. dalgada sayı artar ve predator saldırır, 3. dalga da predator devam eder ve 1 helikopter gelir, 4. ve 5. dalga zorluk seviyesi giderek artar...

Birkaç yerde turret dediğimiz sensörlü otomatik sentri guns lar var kurabilieceğimiz, onlar işimizi kolaylaştırıyor, ama devreye predator ve helikopter girdiği zaman bölümü bitirmek gerçekten müthiş zorlaşıyor...

Bu bölümü bitiren varmı? ki kesin vardır, işin ehlileri bu bölümü affetmemişlerdir. Nasıl bir taktik, strateji yapmak lazımdır ki bu bölümü bitirelim? Bölümde bi stratejiyi uygulamak gerekmekte, çünkü her bir dalgada düşmanlar farklı noktalardan çıkıyor ve saldırıyor...

• bende gecemıyorum
    ilk helıkoptere kadar gelıyorum sonrası yok

ve en dusuk sevıyede oynuyorum nafile.
  • nasıl ya.tek basıma gectim hicte zor degil.iyi bi mevzi alıcaksın silahlarını yaninda getirceksin robot makinalıları destek icin kurucaksın kralı gelse alamıyor.
  • Tek başıma Veteran'da geçtim.
  • youtube daki videoyu izledim şimdi...biz de deli gibi ramboculuk oynuyoruz, adam kendi silahıyla 3 kişi mi ne öldürdü ama hakikaten stratejik oynamış...

teşekkürler bilgehankalkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haso_mari -- 14 Aralık 2009; 19:51:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.