Ben yardımcı olayım; 30.04.2022 tarihinde 5006h modelini hepsiburada da 249 TL den sınırlı stok koydular onu söylüyor şahıs şuan öyle bir fiyat yok maalesef. |
Homend 5046H Filtre Kahve Makinesi 26 Mayıs A101 de 439 TL (piyasada 749 TL) (2. sayfa)
-
-
Servisten kimler memnun bilmiyorum ama şikyetvar'a bakarsanız tonla çözülmeyen şikayet var ki bir mağdur da benim. Karaca almadan öncesi iyiydi servisin ama son yıllarda maalesef iyi denemez. Bendeki 5001 model kahve makinesi çalışmamaya başladı, servise gönderdim. garantisi bittiği için ücreti karşılığı yapılsın diye. bir ay beklettikten sonra geri gönderdiler. Neymiş, kartı arızalıymış garantisi yokmuş. Ben zaten göndermeden arayıp söyledim garantisi olmadığını. Meğerse yedek parça yokmuş... yedek parça yok diyerek çok kişiyi mağdur etmişler.
Özetle tavsiye etmem Homend marka kahve makinesini.
-
Stok azaltmak için mi böyle bir indirim var acaba?
Sizdeki ile bu cihazın kartı aynıdır yüksek ihtimalle.
Yedek parça yok ne demek ya aşırı saçma...
-
ben de günde bir kez sabahları içerim french pressle yapıyorum. fakir marka denedim memnun kalmadım. bunu denemeyi düşünüyorum.
-
kağıt filtre şart. kendi filtresi asla onun yerini tutmuyor.
-
bende almayı düşünüyorum ama 15-20 gün önce 250 liraya satıldığını duyunca insanın içi burkuluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler hocam bilgilendirme için alacak olanlar buna göre değerlendiricektir mutlaka👍
Değmez bu paralar inanın bende Philips var. Piyasada 700 ben 200 e aldım. Alt tarafı suyu ısıtıp çekiyor ve filtredeki kahveye akıtıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bir de günde bir kupa filtre kahve içen biri olarak çok elzem değil sanırım bana. kaliteli french pressler almıştım daha önce.
-
bende vazgeçtim almaktan ya evde atıl durumda duran bir sürü eşyanın arasına katılacak muhtemelen, actifry türk kahvesi makinesi pizzamatik fritöz çaycı katı meyve sıkacağı vs... hep bi hevesle alıp ayda yılda bir kullandığımız yer sıkıntısı dolayısıyla da sağa sola zulaladığımız aletlerden olacak sonu, almanyadan kuzenler hediye getirirse başka tabi o zaman bakarız 😂 neyse bizde french presste filtre kahve ve Türk kahvesine devam diyelim👍
Kalitesiz ve uyduruk 10 liralık Fransız Baskı ile lezzetli filtreli kahve yapabiliyorum...
fransız baskı
-
Servise gönderirken garantisi bitmiş olsa bile faturası ile gönderin. 7-8 yıldan eski cihazlara ücretli bile olsa destek vermiyorlar.
-
Benimki gelmedi. Vay bee
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alan varmı acaba? ben 3 a101 e baktım. Kahve ürünlerinden hiçbiri gelmemiş.
otomatik kapanma devletin uyguladığı bir standarttır. fazla enerji harcamasın diye bu makineler bir süre sonra kendisini kapatıyor.
piyasadaki en uzun süreli olanlar 60dk ile Sinbo ve bosch
Ben bunu kullanıyorum, memnunum biraz daha para verip iyisini alın.
Artıları; çıkarılabilir hazne, çift aroma düğmesi, kireç uyarısı verebilmesi, toplanabilir kablo, 60dk ayarlanabilir sıcak tutma süresi, avrupa üretimi, servis,
trendyol.comBosch Tka6a041 Filtre Kahve Makinesi Comfortline Beyaz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/bosch/tka6a041-filtre-kahve-makinesi-comfortline-beyaz-p-49594056?boutiqueId=61&merchantId=581447&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.23.7
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tequilla1984 -- 29 Mayıs 2022; 13:41:29 >
-
Bosch marka ürünü incelediğimde, f/p beğendim almayı da düşünüyordum. Ancak mağazada incelediğimde basbayağı plastik bir hali vardı ve malzeme açısından kalitesiz gibi geldi gözüme o sebeple vazgeçtim.
-
narenciye sıkacağı kettle ve vantilatör var bende bu markaya ait sorunsuzca kullanıyorum epey zamandır ama ürünün kalitesinden ziyade firma kalitesi de çok önemli bence teknik servise işim düşmediği için bilemiyorum
-
Sırf çok ucuz diye şöyle uyduruk bir cihaz almıştım. Mübarek 4 5 saat çalıştıktan sonra ayıp olmasın artık diye kapatıyor kendisini. Hem de 80 90 derece arasında sabitliyor kendisini, çok fazla ısı kaybı da olmuyor. Hoş belli bir süre sonra kahve hoşafa dönüyor ama iş görüyor.
Ek olarak ucuz ürünler plastik kokar ama bunda o da yok. Denk gelen olursa bunu da tavsiye ederim.
-
Hocam elektronik ürünlerde ithalatcı firmanın malın kullanım ömrü boyunca yedek parça getirme zorunluluğu var. Homend kahve makinalarında kaç yıl emin değilim braun için örneğin 7 yıl, elinizde ürünün kutusu veya garanti belgesi varsa ordan bakın yada dışarda markanın sıfır satılan ürünlerinden de bulabilirsiniz. Eğer bu süreyi aşmadıysanız elinizde ürünün faturası dururyosa tüketici hakem heyetine başvurun firma paranızı, yenisini veya indirimle muadil ürünü vermek zorunda. 7 yıl önce aldığımız televizyonun parasını böyle geri aldık. E-devlet üzerinden rahatça başvuru yapabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayy84 -- 25 Haziran 2022; 12:26:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X