Şimdi Ara

HOMEND DEEPSİLENCE 1210 2200W TOZ TORBALI ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE İNCELEMEM-HEPA 13 FİLTRELİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
8.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1210 de ekstradan yatak fırçası var siteden karşılaştırdığımızda, birde renk farkı var.başkada bir şey görünmüyor 1211 ile fark olarak.
  • maxian kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.
    Güle güle kullanın. İyiki bu alternatifi sayenizde görmüş olduk. Bahsettiğiniz gibi ben de çıtayı nilfisk lere kadar yükseltmiştim. O markada Ürün çok, kafa karışıklığı had safhada, kimisinde Turbo fırça yok sonradan alsan çalışır mı tam bir muamma. Neyse uzatmayayım. Benim 2 sorum olacaktı.
    @maxian
    Birincisi; Emiş gücü yüzünden Halıları süpürmekte zorlanıyor musunuz? Normal başlık bu konuda sıkıntı veriyor mu?

İkincisi, Turbo fırça gerçekten işe yarıyor mu Temizlik anlamında? Bir de hep söylenir "emiş gücü ne kadar olursa olsun fırçalar döndükçe halıda yürümesi kolaylaşıyor" bu homend in fırçaları için de geçerlidir inşallah.

Son olarak; sesi çok Rahatsız ediyor mu? Çünkü 74 db bence rowenta nın 65 68 gibi değerlerine göre baya yüksek.

Konunuzu bulup okuduğum için kendimi şanslı sayıyorum. Tekrar Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• naçizane sorularınıza cevap vermeye çalışayım . Öncelikle son kademeye kadar getirmiyorum çekiş gücünü , çünkü çekiş gücü gayet iyi bu yüzden sona etirmeye gerek yok. Turbo başlık tercih etmemin sebebi ise, eşimin saçları aşırı dökülüyor ve halı üzerinde hoş olmuyor, bugüne kadar kaç yumak saç topladım düşünün işte. Ses olayına gelirsek daha önce öğrenci işi eski tarz süpürge ve annemin kullandığı süpürge akla gelince bu kat kat iyi.Gece saat 11-12 de son kademe olmasada süpürge açmışlığım var eve. Takdir sizin yinede başka sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım.
  • kuvvetsiz birisi rahatça süpürebilir mi? o yuzden mi ayarını düşürüyorsunuz? turbo baslik bu konuda (hep söylendiği gibi) yardımcı oluyor mu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuvvetle alakalı değil, çekiş gücü orta ve daha üst ayarlarda da gayet yeterli. Turbo başlık benim için yeterli geldi, önemli olan halıdaki saçları toplamasıydı, onu da yapıyor hocam.
  • gittigidiyordan 289 tl ye sipariş verdim. inşaallah güzel çıkar
  • fantan F kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, kupon çek vs. ile fiyatı daha da düştü diye biliyorum hatta 210-220 tl ye alanlar oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxian

hayırlı olsun, kupon çek vs. ile fiyatı daha da düştü diye biliyorum hatta 210-220 tl ye alanlar oldu.

Tşk ediyorum. İlk izlenimim gayet güzel olduğu şeklinde. Yani performans düşüklüğü olmazsa ileride, gayet yeterli bir alet ev için. Performansına göre fiyatı çok iyi...

İçindan farklı iki torba çıktı ama onları anlamadım, nedir onlar?
  • fantan F kullanıcısına yanıt
    1.yılını doldurdu makine, herhangi bir performans düşüklüğü yada sıcaklık üfüren yerden toz kokusu almadım, en düşük çekim modunda bile paspasları kaldırmadan ufak tozları gayet rahat alıyor. İki farklı torba derken, bez ve kağıt torbadan mı bahsediyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxian -- 24 Mayıs 2015; 15:54:06 >
  • Bilmiyorum ki, o dedikleriniz olabilir. Resmini çeker atarım. Dedikleriniz ise, neden kendi normal torbaları varken onları göndermişler, bunları da kullanabilirsiniz diyerekten mi, yoksa ne işe yarıyor
  • fazla torba göz çıkarmaz hocam, piyasada torba bulmakla uğraşmazsınız en azından.
  • fiyat 450 lere çıkmış
    1212 nasıldır acaba
  • DMustaine kullanıcısına yanıt
    sakın sakın bu fiyatları vermeyin, %40-%50 indirim kodları sürekli paylaşılıyor homend ürünleri için. Onları yakalamaya çalışın. Ben 225 civarı yakalayabilirsem anneme de almayı düşünüyorum çünkü. Kod bulursam buradan paylaşırım.
  • Merhaba;

homend 1210 fiyatı 447 TL olmuş. Ancak outlet olarak 250 TL görünüyor. Firma müşteri hizmetlerini aradığımda outlet ürünlere de 2 yıl garanti verildiği ancak ürünün teşhir ürün olduğu söylendi. Outlet ürün almak mantıklı mıdır? Benim içime pek sinmiyor. Tavsiye eder misiniz?
  • shdwhrt S kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi arkadaşlar ben 290 a mal etmiştim ürünü benden sonra da çok daha uygun fiyatlara alanlar oldu. 447 tl verilmez bu ürüne, o zaman fiyat performans özelliği kalmıyor ürünün. %50 homend çekleri bulmaya çalışın yarı yarına alırsınız ürünü.
  • Var mi indirim ceki ya 380 fazla

• Arkadaşlar gerek özel mesaj bölümünden gerekse burdan soruluyor, bu alet 290 a ve çok daha ucuza (220 ye falan alanlar oldu) mal edildi, bu nedenle bu ürüne 380-400 tl civarı para verilmez, verilirse de fiyat performans ürünü diyemeyiz bu sefer.
  • Hocam öncelikle teşekkür ederim incelemeni okudum ellerine sağlık. bugün %50 indirim kodu buldum sıcak fırsatlar bölümünden siparişi verdim. 258 TL'ye geldi makine.İnşallah anlatmış olduğun gibi bende memnun kalırım.Bi soru sormak istiyorum sana anladığım kadarıyla 3 farklı toz torbası seçeneneği mevcut sen hangisini kullanıyorsun,ne tavsiye edersin. Ayrıca umarım hala memnunsundur makineden. Tekrar teşekkür ederim.
  • Makineden memnunum hocam sıkıntı yok masallah.Benim bildigim 2 torba çeşidi mevcut. Karton ve bez torba şeklinde.Karton olanları kullandım ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Makineyi ben kullanıyorum genelde çünkü eşim çok dikkat etmiyor, torba dolmuş mu dolmamış mı, hangi zemine hangi başlık gider vs. Hocam indirim kodunu paylaşırsanız bir tane de anneme almayı düşünüyorum.evime geldiginde çok beğenmişti. belki burdaki arkadaşların işine de yarar.

• maxian kullanıcısına yanıt
    Maşallah maşallah sıkıntı olmasın aman :) Anladım hocam içinden 5 tane karton bi tanede bez torba çıkıyormuş anladığım kadarıyla denedikten sonra bende ona göre karar vereyim artık.süpürgeyle birlikte yanında sipariş veririm diye düşünmüştüm.

Ben siparişi dün verdim şu anda geçerlimi tam olarak bilmiyorum ama indirim kodu YENIHOMEND %50 indirim sağlıyor.Umarım sizin ve diğer arkadaşların işini görür.(İndirimli ürünlerde tekrar indirim olmuyor)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.