Şimdi Ara

HOMEND DEEPSİLENCE 1210 2200W TOZ TORBALI ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE İNCELEMEM-HEPA 13 FİLTRELİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
8.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar makineye nazar değdi sanırım, süpürgeyi ben kullanırdım bizimki elektronik aletleri hor kullandığından ve beli ağrıdığından dolayı, ben yokken hanım makineyi açmış ve tek seferde nakavt etmiş, helal olsun nasıl becerdiyse artık ben birşey yapmadım diyor ama eminim yapmıştır, motor dan tıkır tıkır ses gelmeye başladı, hani arabayı çalıştırırsın marşta uzun süre tutarsınız ya arabayı, bunun motoru da benzer ses çıkartıyor, iflah olacak gibi değil, bizim hanım sen tut motorun üst tarafındaki siyah süngeri de yırt, normalde garantisi hala devam ediyor ama o süngeri yırttığımız için sıkıntı çıkarıp kullanıcı hatası derler mi acep. Olmadı burada bir tamirciye gönderip çok masraf çıkartmazsa böyle de yaptırabilirim. Sonuç olarak size tavsiyem benim gibi elektronik aletleri hor kullanan eşiniz varsa(bu olay ve ör.:buharlı ütüyü susuz kullanıp böğürtmek gibi)bu tür aletlere çok para vermeyin, gidin 100tl ye phantom falan alın ne halleri varsa görsünler.

• Geçmiş olsun kardeşim, ne yaptın bilmiyorum baya olmuş yazalı ama bence garantiye gönderseydin keşke. boşver artık olan olmuş cana geleceğine mala gelsin deyip geçiştirmek lazım.şu anda halloldumu peki problem?
  • donanimhaber yorumlarına bakarak bu ürünü aldım. Philips için araştırma yaparken muadil olabilecek bu ürünü buldum. Philips nerdeyse bunun iki katı fiyatı. Üstelik parçalarının kırılması ile ilgili ir çok olumsuz yorum var. ürün elime ulaştığında gerçekten çok şaşırdım. Malzeme kalitesi gayet iyi. Forumlarda yaptığım araştırmalarda da çok iyi olduğu söylenmişti zaten. 10 kağıt 2 kumaş torba çıkıyor içinden. Çekiş gücü çok iyi en üst seviyeden halıyı yerinden kaldırıyor.
  • Hocam düğün arefesindeyken daha önce az biraz fikrim olan modelde sizin de yorumlarınızı görünce sipariş verdim. Vodafone ve birikmiş bonusla 1211 modelini 170₺'ye mâl ettim. Umarım bizi üzmez. Çünkü en erken önümüzdeki yaz sonu kullanabileceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeep -- 11 Aralık 2015; 0:11:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snnkeskin

donanimhaber yorumlarına bakarak bu ürünü aldım. Philips için araştırma yaparken muadil olabilecek bu ürünü buldum. Philips nerdeyse bunun iki katı fiyatı. Üstelik parçalarının kırılması ile ilgili ir çok olumsuz yorum var. ürün elime ulaştığında gerçekten çok şaşırdım. Malzeme kalitesi gayet iyi. Forumlarda yaptığım araştırmalarda da çok iyi olduğu söylenmişti zaten. 10 kağıt 2 kumaş torba çıkıyor içinden. Çekiş gücü çok iyi en üst seviyeden halıyı yerinden kaldırıyor.

Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim.
  • Yorumlara bakarak bende bir adet aldım bu gün

yarın gelir inşallah anlatıldığı gibi iyi bir üründür

gelince düşüncelerimi yazacağım almayı düşünen arkadaşlara fikir olması açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxian

arkadaşlar makineye nazar değdi sanırım, süpürgeyi ben kullanırdım bizimki elektronik aletleri hor kullandığından ve beli ağrıdığından dolayı, ben yokken hanım makineyi açmış ve tek seferde nakavt etmiş, helal olsun nasıl becerdiyse artık ben birşey yapmadım diyor ama eminim yapmıştır, motor dan tıkır tıkır ses gelmeye başladı, hani arabayı çalıştırırsın marşta uzun süre tutarsınız ya arabayı, bunun motoru da benzer ses çıkartıyor, iflah olacak gibi değil, bizim hanım sen tut motorun üst tarafındaki siyah süngeri de yırt, normalde garantisi hala devam ediyor ama o süngeri yırttığımız için sıkıntı çıkarıp kullanıcı hatası derler mi acep. Olmadı burada bir tamirciye gönderip çok masraf çıkartmazsa böyle de yaptırabilirim. Sonuç olarak size tavsiyem benim gibi elektronik aletleri hor kullanan eşiniz varsa(bu olay ve ör.:buharlı ütüyü susuz kullanıp böğürtmek gibi)bu tür aletlere çok para vermeyin, gidin 100tl ye phantom falan alın ne halleri varsa görsünler.

motoru tamir ettirebildiniz mi?

• Yukarıdaki yazımda belirttiğim üzere ürünü sipariş ettim ve bu gün elime ulaştı

Homend 1211 Deepsilence elektrik süpürgesi almayı düşünen ve bu bölüme gelipte dur bakayım bu nasıl birşeymiş diyecek olan arkadaşlar için bilgi olması açısından yazmakta fayda var diye düşündüm

Ürün genel malzemesi tahminimden kesinlikle güzel

maximum ayarda emiş gücü gayet güzel yolluğu rahatlıkla kaldırıyor

maximum ayarda ses hususunda orta karar ama şuna eminim çok bayan süpürgeyi evde maximum emişte kullanamayacaktır.

aparatları kullanışlı ve sağlam malzemeden duruyor

1 adet yıkanabilir toz torbası,10 adet kağıt toz torbası ve sanırım 2 adette bez filtre vardı

Ürünü gittigidiyordaki bir satıcıdan satın aldım ürün fiyatı 259 TL idi, 100/30 çekle 229 TL'ye bana gelmiş oldu ki tam bir f/p ürünü olduğunu düşünmekteyim

Benim derdim emişti ; ürün hem sağlam hem emişi gayet güzel bundan iyisi şamda kayısı

• Şunuda yeri gelmişken eklemek isterim ki

sanırım2 yıl önce idi yine sıcakfırsatlar bölümünde görmem neticesinde morhipodan Homend elektrikli su ısıtıcı almıştım yaklaşık 1 yıl falan geçti kullanım hatasından kaynaklanan sap kısmında bir sorun oldu Homend sitesinden onarım için kayıt açtırdım ürünü gelip evden aldılar yaklaşık 10 gün sonra sıfır ürün gönderdiler

Daha o zamandan Homend markasına sempatim var inşallah servis hususunda ben gibi herkes memnundur
  • doktorhia D kullanıcısına yanıt
    TEK AKLIMA TAKILAN EMİŞ GÜCÜ YÜZÜNDEN HALILARI SÜPÜRMEKTE ZORLANMAK ZORLANDINIZ MI ZATEN ZAYIFIM DAHA ÖNCE Bİ SÜPÜRGE ALMIŞTIM ÇOK ZORLANDIM O YÜZDEN KORKUYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM :))))
  • canturkkara kullanıcısına yanıt
    MERHABA MEMNUN KALDINIZ MI TEK AKLIMA TAKILAN EMİŞ GÜCÜ YÜZÜNDEN HALILARI SÜPÜRMEKTE ZORLANMAK ZORLANDINIZ MI ZATEN ZAYIFIM DAHA ÖNCE Bİ SÜPÜRGE ALMIŞTIM ÇOK ZORLANDIM O YÜZDEN KORKUYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM BİDE HIZ AYARLAMA DÜĞMESİ VAR MI :))))
  • ayse252 A kullanıcısına yanıt
    emiş gücü ayarı var memnun kalırsınız malzeme kaliteside gayet güzel tavsiye ederim
  • çok kararsız kaldım memnun olmayan var mı ?
  • merhabalar, 1210 modelinde ve 1211 modelinde filitreler yıkanabilir özellikli mi? Yıkanabilir olandan arıyorum. Ayrıca 1211 modelinde 2 adet mikro bez toz torbası, 1adet yıkanabilir bez torba, 10 adet kağıt torba hediye gönderilmiş. Bu hediye içeriği 1210 modelinde de gönderdiler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxian

arkadaşlar makineye nazar değdi sanırım, süpürgeyi ben kullanırdım bizimki elektronik aletleri hor kullandığından ve beli ağrıdığından dolayı, ben yokken hanım makineyi açmış ve tek seferde nakavt etmiş, helal olsun nasıl becerdiyse artık ben birşey yapmadım diyor ama eminim yapmıştır, motor dan tıkır tıkır ses gelmeye başladı, hani arabayı çalıştırırsın marşta uzun süre tutarsınız ya arabayı, bunun motoru da benzer ses çıkartıyor, iflah olacak gibi değil, bizim hanım sen tut motorun üst tarafındaki siyah süngeri de yırt, normalde garantisi hala devam ediyor ama o süngeri yırttığımız için sıkıntı çıkarıp kullanıcı hatası derler mi acep. Olmadı burada bir tamirciye gönderip çok masraf çıkartmazsa böyle de yaptırabilirim. Sonuç olarak size tavsiyem benim gibi elektronik aletleri hor kullanan eşiniz varsa(bu olay ve ör.:buharlı ütüyü susuz kullanıp böğürtmek gibi)bu tür aletlere çok para vermeyin, gidin 100tl ye phantom falan alın ne halleri varsa görsünler.

servise gönderdiniz mi? ne cevap aldınız acaba?

• bunu veya 1211 serisini kullanan arkadaşlar borunun ucundaki kapaktan hava kaçırıyormuş gibi bir ses geliyor mu? sanki o hareketli kapak çok sıkı değilmiş gibi geldi. (çekimi etkilemiyor. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi september28th -- 15 Haziran 2016; 19:25:30 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.