Şimdi Ara

Homend İndirim kodu çok sıcak yanıyor %60 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
6
Favori
12.039
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bazı arkadaşlar homend için çok vasat konuşmuş fakat fikrimi belirtiyim bu yorumu yapanların hiçbir ürünü kullanmadan Vestele vs. Diğer markalara olduğu gibi Türk firması olmasından ön yargılı yaklaşıyorlar.Steamcooker , kettle ve sürahi blender ürünlerine sahip olaraktan söyleyebilirim ürünleri gerçekten kaliteli müşteri hizmetlerine değinmeğe bile gerel yok adamlar telefonda pilav tarifi verdi buharlı pişirici için gerisini siz düşünün.Biraz kıralım lütfen ön yargılarımızı.

Not:Siz söylemeden söyleyim Homend bizim pederin firma.Komisyon alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldır hepa filtreli süpürgesini kullanıyorum. Taş gibi cihaz. Ayrıca müşteri hizmetleri çok ilgili. Tek sıkıntı kendi sitesinde ürünlerin çok pahalı olması.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende iki urun alacaktim ama 60lik kod calismadi maalesef alamiyorum calisan bir kod bilen var mi 60lik?

• yucelle Y kullanıcısına yanıt
    İNDİRİMTS01 %40 var işinize yararsa
  • Yaklaşık 2 yıldır homend çay makinesi kullanıyorum (konuşanlarından).çok memnunum.tanıdıklarıma da aldırdım.onlarda çok memnunlar.

• %60 indirim veren kod çalışmıyor..Başka bir kod yok mu %60 veren?
    Acil lazım
  • phatron_23 kullanıcısına yanıt
    Merhaba.indirim kodunuz %15 indirim beriyor görünüyor.Ürüne göre değişiyor mu acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • %60 dahada gelmez heralde %60 varken fiyatlar çok iyiydi.
  • kahretsin nasıl kaçırdım bu konuyu ben
  • Vibrant kullanıcısına yanıt
    O gün %40 indirim yapıyordu şimdi baktığımda %15 olmuş.
  • phatron_23 kullanıcısına yanıt
    Bir dahakini bekleyecez artık.Paylaşımınız için teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1708 ile 1709 çay makinesi arasında ne fark var ? biri 197 lira digeri 317 lira
  • Kafasını duvara vuran adam resmi nerdeydi bulamadım yazıyla yaziyim bari hah tamam buldum
  • müşteri temsilcilerine söylesek verirler mi acaba %60 kod ? veya biri öncülük yapsın istesin
  • Ben istedim fiyatlarda indirim yaptıklarını bir daha olmayacağını belirtti

• n11,morhipo, gittigidiyor gibi sitelerde zaten aşağı yukarı fiyatına birçok ürün, çekleri puanları da hesaplayınca o kadar vah vah edecek bir durum yok bence.
    Tüm ürünler için geçerli olmayabilir tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çayçorba -- 7 Ocak 2015; 16:02:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

müşteri temsilcilerine söylesek verirler mi acaba %60 kod ? veya biri öncülük yapsın istesin

zamanında ben istemiştim %40 vermişlerdi size özel diye göndermişlerdi mail adresime
  • arkadaşlar site üzerinden aldığınız ürünü kayıt ettiğinizde %40 tanışma indirimi gönderiyor mail ile.
  • çek satış bölümünde %50 indirim kuponunu 2 tl'den satan var.
  • %60 bekliyoruz. Kettle lazım acil...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.