Şimdi Ara

Homend İndirim kodu çok sıcak yanıyor %60 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
6
Favori
12.045
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elinde % 50 kodu olan var mı arkadaşlar
  • %50-60 indirim dönemleri bitti artık. ürün fiyatlarını güncelliyorlar. halen bazı ürünler aşırı pahalı.
    yakında hepsi piyasa fiyatlarına düşecek. böylece %15 indirim yapıldığında en sıcak fiyat olacak.

bence satışları ciddi artar.

şimdi ürünleri kötüleyen arkadaşlarda olacaktır. ancak öncelikle alın kullanın ondan sonra kötüleyin.

hani bir de 100 tl lik ürünle 100 tl lik ürünü karşılaştırmak lazım. homend sonuçta bu işin en iyisi falan değil.

örneğin, sinbo ve premier iş görecek ucuz ürünler yaparlar.

homend ise kalite ürünler yapmak istiyor. bence ürün kalitesi şimdiden en az beko arçelik kadar.

ve daha ucuza satıyor.
  • Homend ürünleri benim deneyimlerime göre beko arçelik vesteli 20 kere cebinden çıkartır.
  • çay makinasını kullaniyorum paslanmaz diyor ama buz gibi de paslandı.
  • %60 lık kupon geçerliyken fiyatlar aşırı pahalıydı sitesinde. Şimdi fiyatları aşağı çektiler kupon olayını düşürdüler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

çay makinasını kullaniyorum paslanmaz diyor ama buz gibi de paslandı.

hangi model ?

Bu arada bende indirim kuponu istedim müşteri temsilcisinden banada aynı şeyi söylediler. %15 lik indirim kodu verdiler ama fiyatları aşagıya çektik dediler.
    Ama çay makinelerinin fiyatına bakınca değişen bişey yok. 197 lira olan ürün yine aynı fiyattan satılıyor.

Edit:
    Yok artık kontrol edeyim dedim 1708 model çay makinesinin fiyatını 197 liradan 317 lira yaptılar bu mu fiyat düzeltme ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 15 Ocak 2015; 0:29:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

çay makinasını kullaniyorum paslanmaz diyor ama buz gibi de paslandı.

hangi model ?

Bu arada bende indirim kuponu istedim müşteri temsilcisinden banada aynı şeyi söylediler. %15 lik indirim kodu verdiler ama fiyatları aşagıya çektik dediler.
    Ama çay makinelerinin fiyatına bakınca değişen bişey yok. 197 lira olan ürün yine aynı fiyattan satılıyor.

Edit:
    Yok artık kontrol edeyim dedim 1708 model çay makinesinin fiyatını 197 liradan 317 lira yaptılar bu mu fiyat düzeltme ?

Bu makina buradan aldım

http://www.morhipo.com/homend-1708-royaltea-konusan-cay-makinesi/1622756/detay

ama simdiki aklım olsa bunu alırdım zaten ikisi arasında kalmiştim

http://www.hepsiburada.com/liste/korkmaz-a-347-tek-cay-elektrikli-caydanlik-inox-siyah/productDetails.aspx?productId=mtkorka347&categoryId=22005&SKU=MTKORKA347#engine=prudsys

• şikayetvar ada bakarsan bu paslanma ile ilgili bir cok sikayet oldugunu okursun.
  • Bana yanlışlıkla şarjlı el süpürgesi göndermişler almadığım halde. Bende sevinmiştim şu hediye verdikleri süpürgenin yerine gönderdiler diye. Diğer kutuda o hediye olan süpürgeyi görünce anladım olayı.

https://www.homend.com.tr/dustrider1218.asp
  • Homend 1711 1709 1708 yani kısacası çelik demlikli çay makinesi alacağım. Fırsat gören duyan olursa haber verirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Homend 1711 1709 1708 yani kısacası çelik demlikli çay makinesi alacağım. Fırsat gören duyan olursa haber verirse sevinirim.

Hızlıal da 50 lira indirimi var....

http://www.hizlial.com/arama?p=homend
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Kendi sitesinden daha pahalıya geliyor. Kendi sitesi daha ucuz.
  • Ekliyorum ama etki edtmiyor %14 kendi kendine yapiyor
  • inidirimli ürünlerde kod geçerli olmuyor ve sevgililer günü nedeniyle tüm ürünlerde indirim var :D
  • KONUYU HORTLATTIĞIM İÇİN KUSURA BAKMAYIN AMA ACİL YÜZDE 50-60 KOD İHTİYACIM VAR .

elimde yüzde 30 indirim kodu mevcut , isteyenler faydalanabilir ama yüzde 50-60 ile istediğim fiyatlara ancak ulaşıyorum . elinde kod olan var ise paylaşsın lütfen .

yüzde 30 indirim sağlayan homend kuponu >>> REDCLUB

not : adamlar bu kodu burada 10 liraya satıyor . ayıptır be .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 21 Ağustos 2015; 20:32:15 >
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    50 lik kod bulabilirseniz benimlede paylaşırsanız sevinirim benimde ihtiyacım var
  • Yarım saattir doganburada kodunu deniyorum. Tebrik ederim arkadaşlar hortlattığınız için
  • Jlozde kullanıcısına yanıt
    en son mesaja baksaydın keşke
  • bLind kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam , paslaşırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Yarım saattir doganburada kodunu deniyorum. Tebrik ederim arkadaşlar hortlattığınız için

Yalniz değilsin kardeşim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.