Şimdi Ara

Homend ürünleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Homend kullanan varsa , görüşlerini paylaşabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Homendin Handmaid 1904 Blender Setini ve Grilliant 1304 Tost & Grill makinesini kullanıyorum. Türk malı ve kaliteli ürün. Almanın fakiri Türkün homendi diyebilirim. Tost makinesi alacaksan Grilliant 1314 Grill & Tost Makinesi bu yeni modeli.. Ürünlerden ve yetkili servisten müşteri hizmetlerinden çok memnunum. Tost makinemin üst tablayı çıkarma butonu sertleşti basamadım. Servisi ayın 18 inde aradım ister 3 gün içinde kargo gelip evden alıyor ister sana verilen kod ile yurtiçikargoya gidip ürünü kargoluyorsun. 18inde kargoladım. 19 unda servise ulaştı tamir edildi ve aynı gün kargolandı. 20 si sabahı ürün kargo ile geldi. O kadar marka ürün kullandım bu kadar hızlı bir yetkili servis görmedim. Müşteri temsilcisi iletişimi çok iyi. Ürünüyle kalitesiyle servis hizmeyi ile Homendi tavsiye ederim. Kargo gönderimleri ücretsiz.

Homend.com.tr sitesinden ürün alacaksan indirim kodu var özelden paylaşabilirim istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOB_FARUK06 -- 21 Aralık 2017; 15:17:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben Homend Royaltea 1709 model çayçısını kullandım. bir yıl olmadan bozuldu. su aldığı için kartı anakartın değişimi yapılacak , kullanıcı hatası diye 80 tl ücret istediler. bende yaptırmadım başka çayçı aldım. ben kendi adıma memnun kalmadım.
  • Homend yerli marka olsada diğer yerli markalarımız gibi vasat dış kaynaklı ürünler.
    Homend ürünleri Hong Kong üretimi.

m.hurriyet.com.tr
    Küçük ev aletleri 1.7 milyarı buldu ‘Homend’i Hong Kong’da üretip getirdi
    http://m.hurriyet.com.tr/kucuk-ev-aletleri-1-7-milyari-buldu-homend-i-hong-kong-da-uretip-getirdi-16805683

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşımla 4901 blender'ını almayı düşündük ama sonra vazgeçip arzumun şu kabıyla birlikte karıştırıp direk çantaya atıp dışarı çıkabildiğiniz ürününden aldık.

Çok güvenirsem belki bende 4901 blender'ı alırım. Ama emin olamıyorum bir türlü.

Bu arada çelik çay setini kullanıyoruz memnunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 27 Aralık 2017; 21:25:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.