Bildirim
HOMETECH 8' Quadcore Tablet
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
benimde niyetim var almaya ama karar veremedim. bir şeyler öğrenirsen buraya yazalım. benim araştırıp öğrendiklerim şimdilik şunlar. 16gb alandan windows yüklenince geriye bizim kullanabildiğimiz 5gb alan kalıyormuş yaklasık. 8inç ekranda windows için küçük kaçıyor diyenler var.
benimde alma amacım sizin gibi ofis uygulaması hatta daha çok pdf den okumak için. ve internette gezmek için.. -
otg ve gps varmı acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: iso57
otg ve gps varmı acaba
Bence otg vardır gps yoktur...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işin ilginç tarafı aynı özelliklere sahip cihaz hiçbir yerde yok kendi sitesinde bile yok.. aynı özelliklere sahip sadece 32 gb hdd olan ürün var link burada (birde rengi farklı sanırım) ... merak ediyorum 16 gb versiyonu sadece A101 için mi yapılmış... -
http://www.epey.com/tablet/hometech-w835.html işte özellikleri.Fiyatına göre gayet uygun.Kolay gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X