Şimdi Ara

Hometech ALFA 110A Klavye Tuşların Farklı Çalışması Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba elimde hometech alfa 110 A notebook var. Notebook sorunsuz çalışırken bir gün durduk yere delete tuşu çalışmadı. Bi sorun olduğunu anladım. Sorunu tam bilmiyorum ama sonuçları şöyle arkadaşlar: notebookun klavyesi küçük bu yüzden nokta virgül gibi işaretler bazı tuşlarla ortak bu tuşlar da fn tuşu ile basılı tutunca nokta gibi işaretleri çıkarıyor fakat ben fn tuşuna basar basmaz tüm metni siliyor ve görevini yapmıyor ayrıca delete tuşu da işini yapmıyor hiç çalışmıyor ve klavyedeki bir rakamı tuşuna basınca da o da tüm metni siliyor. Bu arada tuşlar bozuk değil arada bir düzeliyorlar. Ve düzgün çalışıyorlar ama genelde böyle kendi işlevlerini yapmıyorlar. Acaba başka bir tuş basılı mı kalıyor da bunlar görevlerini yapmıyor veya birşey kitli mi kaldı arkadaşlar lütfen yardımcı olun servis ilgilenmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı sorun bende z ve fn harflerinde oluyor çözüm bulduysan lütfen yazar mısın?
  • ORABLE O kullanıcısına yanıt
    Bulamadım servise yollamak zorunda kaldım. 100tl para ödettiler kullanıcı hatası deyip. Çok rezil bir marka sakın almayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.