Şimdi Ara

Hometech DIVX 567 Alonoz o ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben de Hometeeh DIVX 567 kullanıyorum. Ürün fiyat ve performans konusunda gayet iyi. Yalnız bir kaç sıkıntım var ve onunla ilgili pek fazla bir çözüm üretebilmiş değilim. Belki aranızda bu konu ile ilgili benim gibi sorun yaşayanlar olabilir diye sormak istiyorum.

1. Bazı dvd ve vcd ler de görüntü alttan ve üstten basık. Ve bu vcd ve dvd
    yi arkadaşımın 30 YTL lik DVD Player i tam olarak gösterebiliyor. Ben bu soruna çözüm olur diye Alonzo ' nun yazılımı nı yükledim. Alonzo nun yazılımı gerçekten çok iyi olmuş. Ve alonzo nun yazılımın da Divx Player ile gezerken
    tablara eklenen yeni bir menü gördüm. Genel Ayarlar Sayfasında : SIKIŞIK GENİŞ
    diye yeni bir alan eklenmiş ben de büyük bir hevesle bu ayarı aktif hale getir
    dim ve alttan üstten oluşan daralmayı gidermesi bekledim ama ne yazık ki olmadı muhtemelen bu ayar başka bir işlem için yapılmış diye düşündüm. Alonzo sanıyorum. Yazılımla ilgili kullanıcıların yaşadığı acemilikler den dolayı yazılımlar konusunda artık daha titiz davranıyo ve çok fazla bu konu hakkında iletişim kurmak istemiyor. Onu anlıyorum. Ama bu baya kafamı kurcalayan bir problem. Bu konu da yapsa yapsa sanıyorum. Gereken düzeltmeyi Alonzo yapabilir.

2. Bir de ses le ilgili inanılmaz bir problem yaşıyorum. Ve bu konu baya bi canımı sıktı. Bu konu ile ilgili aral ' a mail attım. Ses ile ilgili problemi mi aşağıdaki gibi özetledim.

Sayın Aral Yetkilisi

Satın almış olduğum Hometech DIVX 567 model divx player ile çözemediğim aşağıdaki bazı problemlerim var. Bu
    konuda yapılabilecekler nedir ?

1. Önceden kullandığım AMX-62A ses sistemi ( üzerinde 5.1 için gereken tüm bağlantılar ses sisteminde mevcut )
    Hometech DIVX 567 ile de kullanmak istedim. Fakat bazı problemlerim oldu. Tüm bağlantı kablolarını doğru bağ
    lamama ve ayar yapmama rağmen cihaz film de en ufak ses kısılmasında baya derin ve yüksek rahatsız edici bir
    ses çıkartarak tık diyerek anında devre dışı kalıyor. Ve ses sistemi kendini baypass ediyor. Ardından film devam
    etmesine rağmen tekrar sesi bulunduğu seviyeden biraz daha yukarıya çıkarmadığınız sürece devreye girmiyor
    ve devreye girerken de aynı rahatsız o yüksek tık sesi ile devreye giriyor.

2. Divx de vcd filmi ya da bazı dvd ler de görüntü alttan ve üstten sinamaskop şekilde basık geliyor. Ve menüler
    üzerinde bu durumu düzeltebilecek çok fazla seçenek yer almıyor.

3. Bir de bunu düzeltebilecek her hangi bir firmware var mı ? Bilmiyorum ama HDMI ile izlerken bir sorun olduğunda
    default a dönünce default olarak HDMI kapalı geliyor.

4. Bir de bu ürüne firmware bulabileceğimiz yabancı bir site ya da yerel kaynak var mı ?

İYİ ÇALIŞMALAR

Bu arada konu içinde ses sistemi Profilo batmadan önce satılan TVP 970 Cine modelinin bir parçası subwofer üzerinde coaxcial 6 ad çıkış var. ama optik yok.

Bu mail e cevap olarak bana aral sitesinde yer alan yazılımı yüklememi söylediler. Ben de öyle yaptım. % 20 düzeyinde bir düzelme sağlandı. Ses menüsün de ekstra bazı ayarlar vardı. Ancak çok fazla işe yaramadı. Sağolsun bu konu da gerçek ten aral ın hakkını yememek lazım onlara sorunum çözülmediğini söyleyince benden telefonumu istediler. Ancak o günler de müsait olmadığım için görüşemedim. Bir de Hometech DIVX 567 üzerinde dikkatimi çeken başka bir şey var. Bu sadece ben demi böyle yoksa normal de tüm ses sistemlerinde aynımıdır bilmiyorum ama coaxcial olan altı kablo dan
    daha doğrusu Hometech DIVX 567 player üzerinden sadece Left ve Right sound dan
    ses geliyor. Ya da diğer bir tabirle sadece left ve right üzerinde fiziksel bir ses çıkışı var. Diğer bağlantılar olan Subwofer , Center , Surround Left ve Right üzerinde ise hiçbir hareket ve enerji yok. Bu konular da alonzo ile görüşen biri var ise söyleyebileceği her hangi bir şey var mıdır acaba ?

Bu kadar uzun olarak bir yazı hazırladığım için kusura bakmayın. Ama problemi mi ancak bu kadar yazı aktarabilirdi.

• Bu alanzo isimli akadaşla nasıl bağlantı kurabiliriz?
    bilen varsa beri gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rabi Zenn TV Ünitesi 449 TL
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.