Şimdi Ara

Vestel ONYX VP 70 7' IPS / RK3066 /1024x600 / 250 TL Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
6.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vestel ONYX VP 70 7' IPS / RK3066 /1024x600 / 250 TL Alınır mı?

quote:

Ağırlık 350 gr
    Bağlantı Bluetooth 2.1+EDR
    Bağlantı WiFi 802.11 b/g/n
    Bellek 1 GB DDR3
    Boyut 184 x 131 x 11,9
    Çözünürlük 1024 x 600
    Dokunmatik 5 parmak kapasitif multi-touch
    Ekran 16:9 IPS Display
    Girişler Kulaklık
    Girişler Mini USB
    Girişler SD Kart
    Hafıza 8 GB NAND
    İşlemci Rockchip 3066 Dual-core 1.5 Ghz(2 Çekirdek)
    GPU: Mali 400 MP4 (4 Çekirdek)
    İşletim SistemiAndroid 4.1 Jelly Bean
    Kamera Ön2 MP
    Pil3500 MAH, rechargeable Li-polymer
    Sensör Ciroskop
    Sensör Hız
    Sensör Mikrofon

Bu tablet alınırmı arkadaşlar? Fiyatı 250 TL İlk fırsatta bir vestel bayiisinde tableti inceleyeceğim.Eğerki inceleyen bilen arkadaşlar var ise.Burdan paylaşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber71khan -- 25 Mart 2013; 14:13:49 >

• işlemci 1.6 olmayacak mı
  • işlemci hıznın hiç bir marka aşağıya çekmez anca yukarı çeker bence şlemciyi veya ghz değerini yanlış yazmışlar bir şey daha 100mhz azaldı diye gözle görülüt bir tasaruf olmaz
  • vestelin yaptığı ürün
  • Kabul görmüş giriş seviyesi, iş görebilir...
  • Vestel'in bu tabletini almış olan varsa pilin dayanma süresi hakkında bilgi verebilir mi?
  • Valla kardes bi tabletim var ayni ozellikte akiyor ama ekrani ips degil bnimkinin bununda arka kamerasi yok zaten arka kamerayida kullanmiyorum benim kafama takilan gercekten ips mi sagdan soldan bakilmasi lazim ekrana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım sadece hdmi çıkışı yok.. fiyat normal.. batarya kaliteli ve 3500 mAh`se düşünülebilir.

• ben bugun netten 200 TL'ye aldım.
    bu fiyatlara bu ozellikler bulunabiliyor normalde ama ips ekran diye aldık gelince bir bakar yorum yazarım.
    sadece internet için kullanacagımdan benim için arka kamera ya da hdmi önemli değildi
    en önemli kriterim ips ekran oldugundan ips ekranloı bir cihazı 200'e almak gayet mantıklı geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

ben bugun netten 200 TL'ye aldım.
    bu fiyatlara bu ozellikler bulunabiliyor normalde ama ips ekran diye aldık gelince bir bakar yorum yazarım.
    sadece internet için kullanacagımdan benim için arka kamera ya da hdmi önemli değildi
    en önemli kriterim ips ekran oldugundan ips ekranloı bir cihazı 200'e almak gayet mantıklı geldi...

Hocam şimdiden hayırlı olsun.

Eline ulaşınca ufak çaplı bilgi edinebileceğimiz bi inceleme yaparsan çok memnun olurum özellikle pil performansını merak ediyorum.
    Aldığın sitenin linkini verirmisin?
  • sanalpazar'dan bir arkadaş satıyordu, kutu açılmamış vs,,,
  • Bize okulda VP10 modelini dağıttılar. Ekrsnı 10" tam olarak özellik farklarını bilmiyorum ama benim kullandığım tablet gayet iyi oynadığım oyunlarda kasma vb. problem görmedim bir karşılaştır ona göre düşün bence.

• way be biz kitabımızı bile gider kendimiz alırdık,,,şimdi bilgisayar dağıtıyorlar.
  • Gpu ne var bunda göremedim hiçbir sitede
  • bu cihazda google play var mı ? bazı konularda yüklü olmadıgını söylemişlerde dogrumu acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STND

Gpu ne var bunda göremedim hiçbir sitede

%99.99 cogu tablette oldugu gibi quad core yani 4x mali400 vardir

• Google play`ı yüklemek sorun değil ama lisans olmazsa, açmaz sanıyorum.. kulananlar batarya performansını da yazarsa iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 19 Nisan 2013; 13:32:27 >
  • http://www.techno-labs.com/video-inceleme-vestel-onyx-vp70-tablet/

İnceleme yapılmış arkadaşlar sonunda google play yokmuş onun yerine 1 mobile market varmış. Google play niye yok anlaşılır gibi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustifanci

http://www.techno-labs.com/video-inceleme-vestel-onyx-vp70-tablet/

İnceleme yapılmış arkadaşlar sonunda google play yokmuş onun yerine 1 mobile market varmış. Google play niye yok anlaşılır gibi değil.

Google play yüklenebiliyor beyler. Sıkıntı yok.

Sadece daha kullanışlı bir uygulama yapmak istemişler o kadar. İşlevi yine aynı google play ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: mustifanci

http://www.techno-labs.com/video-inceleme-vestel-onyx-vp70-tablet/

Google play yüklenebiliyor beyler. Sıkıntı yok.

Sadece daha kullanışlı bir uygulama yapmak istemişler o kadar. İşlevi yine aynı google play ile.

1mobile vestelin değil. Telefonumdan inceledim tüm aplikasyonlarda 1 mobile yok ve birde google play bile güvenlik konusunda sıkıntılar çekerken 1 mobile ne kadar güvene biliriz.Google play nasıl yükleniyor arkadaşım? Bazı arkadaşlar çalışmıyor diyorlardı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.