Şimdi Ara

HOMETECH DVD-201 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün fiyatı uygun geldiği için DVD-201 modelini b*mksten 63 TL'ye aldım bu cihazı. HDMI kablo hediye edilmesi ve 5.1 çıkışının olması, kart okuyucusunun olması ve mpeg4 uyumluluğu beni cezbetti, aldıktan sonra evdeki diğer philips DVD oynatıcımda olmayan çok daha güzel özelikleri olduğunu fark ettim, özellikle alt yazı büyüklüğü ve renginin ayarlanması, sesini kumandadan açıp kapatabilme vb. özellikleri var artı olarak. Bu fiyata açıkcası memnun kaldım diyebilirim, tabii kullandıkça daha da belli olacaktır kalitesi. Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalıçapkını35 -- 17 Haziran 2010; 22:44:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozarman

Merhaba,
    Özellikle bu DVD DVX player konusunda yorumda bulunmak için üye oldum.

Hometech DVD201 almadan önce 202 ve 567 modellerini 1 hafta kullandım. Bununla birlikte Pranha marka çeşitli tiplerinide birer hafta kullandım.

.

DVD202 ile 201 arasında ne fark var, kullanan biri olarak belirtirseniz sevinirim, ben 201 modelini aldım ve çok hoşuma gitti özellikleri. Selmlar.
  • Az önce denedim, mp4 uzantılı filmleri görmüyor, acaba üzerine yazan mpeg4 desteği başka bir şey mi?
  • Hometech DVD-201 modelinde gördüğüm 3 önemli eksikliği yazayım, bunlar diğer hometech modelinde de var mı acaba?

1. Mp4 oynatmıyor (ki bu diğer moddellerinde de aynı sanırım)
    2. Çoklu kaydedilmiş (DVD'yi kapatmadan - sonra da dosya ekleme) DVD'lerin sonradan kaydedilmiş dosyalarını görmüyor. (Oturma odamdaki Philips 5160 sorunsuz görüyor.)
    3. Diyelim ki zoom yaptınız, zoom oranı ekranın üstünde kalıyor, yani yazısı gitmiyor.

Acaba yetkili firma bu hataları ve eksiklikleri giderir mi dersiniz? Selamlar.

Üstüste mesaj yazdım, bu foruma giren başka kimse kalmadı galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalıçapkını35 -- 19 Haziran 2010; 18:33:05 >
  • sadece bunu sormak için foruma üye oldum . Bu cihazda scart çıkışı bulunuyormu?
    teşekkürler
  • Evet scart girişi var, yalnız kutu içeriğinden scart kablo çıkmıyor, hdmi ve rca (sarı-beyaz-kırmızı) kablo çıkıyor. Bilginize.
  • piranha z type'da yaşadığım altyazı faciası üzerine hometech divx-201 aldım . altyazı büyüklüğü en yükseğe ayarlandığı zaman gayet net oluyor ; renk ayarı da önemli bir artı .
  • Bu cihaz usb üzerinden 2 GB'dan büyük divxleri oynatabiliyor mu?
  • Cevap veriyorum desteklemiyor. Dün bu cihazı aldım ve evde denedim. Flash diskteki 2 Gb den büyük divxlerde takılıp kalıyor. Harici hdd de denemedim henüz.

Ekleme: Firmanın konuyla ilgili cevabı:
    Bu arada firmanın mail adresi masallah@aral.com.tr

merhaba

cihaz usb den 1.5 gb lık flim testi yapılmış olup normal şekilde çalıştığı görüldü.
    1.5 gb lık üzeri flimleri usb den desteklememektedir.
    dvd cd. üzerinden sorunsuz bir şekilde çalıştırmaktadır.

iyi günler..

quote:

Orijinalden alıntı: SwordsMan

Bu cihaz usb üzerinden 2 GB'dan büyük divxleri oynatabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwordsMan -- 3 Ağustos 2010; 17:31:55 >

• aRTIK BLUERAYLERDE UCUZLADI .
  • Şimdi bu oynatıcıya rakip başka bir tane var mı?
  • Dün aldım dvd 201'i şimdilik yalnızca harici hd'mi görmedi ( seagate 1tb). Sebebinin ntfs dosya sisteminin olduğunu düşünüyorum.. Fat olarak formatlayıp tekrar deniyeceğim. Diğer özelliklerinden de gayet memnunum ;)
  • geçen haftasonu aldım xxxmaekketten bu haftasonu denedim ama elimdeki aldığım cd'lerin coğunu açmıyor nedenini bilen varmı?
    servisi bu hometech'in nasıl
  • bu cihaza 2.5 inch 1tb hdd okutabilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISELY

bu cihaza 2.5 inch 1tb hdd okutabilen varmı

Ya da 3.5 inch 1 veya 1.5 tb görüyor mu kullanan var mı? Yukarda bahsetmişler USB üzerinden 1.5 gb üstü dosyayı çalıştırmuyormuş, peki HDD içindeki dvd filmi çalıştırır mı? DVD filmler genelde parça parça oluyor deneyen var mı?
  • 1 TB Hdd'i görür, filmi açar ama boyut büyükse takılır ve muhtemelen zevk vermez.
    Almayı düşünenler eksilerini de gözönünde bulundursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FT2008

1 TB Hdd'i görür, filmi açar ama boyut büyükse takılır ve muhtemelen zevk vermez.
    Almayı düşünenler eksilerini de gözönünde bulundursun.

Firmaya mail attım görmez dedi.Denemeden bilemeyeceğiz anlaşılan.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.