Şimdi Ara

Hometech ht1200 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
29
Favori
101.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blue legend

quote:

Orijinalden alıntı: freedom_59

quote:

bu uydu alıcısını ne zaman güncellesem kanal listesini baştan tekrar sıralıyorum. kanal listesini kayıt edip güncelleme sonrasında tekrar yükleme gibi bir özelliği yok mu?

Var güncelleme menüsüne geldiğinizde mavi tuşa basarsanız yedek alıyor

mavi tuşa bastım ama güncelledikten sonra yine kendi kanal sıralaması ile açıldı, benim yapmış olduğu sıralama yok.

Güncelleme yapmadan önce mavi tuşa basarak yedekleme yapmış olduğunuz dosyaların arasında db.bin isimli bir dosya olması lazım bu dosyayı güncellemeden sonra yeniden yükleyin..

• exotic34 E kullanıcısına yanıt
    mavi tuşa usb güncelleme ekranına geldiğimde basıyorum fakat usb belleğin içerisinde db.bin adında bir dosya yok. şimdi tekrar denedim o isimde bir dosya kaydetmiyor.
  • Acaba bu cihaz jameson js-2018 ile birebir aynı mı? Eğer aynı değilse hangisini almak daha mantıklı olur acaba?
  • yeni güncellemeyle neler değişiyor yoksa boşuna yüklemeyelim
  • Beyler bu cihazin kumandayi algiladigi sey koptu nerden yenisini alabilirim ve o seylerin adi ne aydinlatirsaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube sorununa bi çare bulanamadımı hala ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: horner153

youtube sorununa bi çare bulanamadımı hala ?

son yazılımla youtube düzeldi.
  • quote:

quote:

çok sevindim
    yazılımın linkini atarmısınız ?
  • quote:

quote:

quote:

çok sevindim

buyrun

LİNK

• arkadaşlar media player de film izlerken altyazılarda Türkçe karakterlerin yarısını gösterip yarısını göstermiyor, mesele ö, ç harflerini gösterirken İ ve ı harflerini göstermiyor. buna çözüm bulan kimse yok mu?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

çok sevindim

buyrun

LİNK

çok teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

quote:

çok sevindim

buyrun

LİNK

ben bu linkdeki 1200 SE 15.05.2015.bin adlı dosyayı indirdim yükledim fakat hala xml error veriyor.yanlış dosyayımı yükledim acaba ?
    edit:yanlış dosyayı yüklemişim.1200 SE 08.06.2015.bin dosyasını yüklüyorum.
    edit2.tamam youtube çalıştı teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horner153 -- 24 Haziran 2015; 0:47:27 >

• Biri banada yardim etsin ya nerden bulacam bunun kumandayi algiladigi yeri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • av çıkışı çalışmadığını zanneden arkadaşlar
    endişelenmeyin,çalışıyor ama piyasadaki kablolarla çalışmıyor.
    internet sitesine girin,servise ulaşın,10 TL ye kargolayıp yolluyorlar tam uyumlu kabloyu

bu akşam deneyeceğim,bakalım görüntü nasıl?
  • rica ederim.
  • 2 Temmuzda ürün tekrar satışta. Acaba bunda wifi adaptör çıkar mı? 1200 modeli ile 1200se arasında ne fark var? Hangisi daha kullanışlı? Tavsiye eder misiniz?http://aktuel-urunler.com/a101-2-temmuz-2015-aktuel-urunler-katalogu/a101-2-temmuz-2015-aktuel-elektronik-urunler-1/
  • bugün aldım şimdi kurdum. içinde wi-fi adaptör çıkmıyor. ben anneme trt, tv8, show, atv v.s. genel ulusal kanalları hd olarak rahat izlesin diye aldım. d-smart takılı olan tvde denedim şimdi. görüntü olarak renkler biraz soluk geldi, fakat ben d-smart ı ilk taktığımda ona göre ayarlamıştım tvnin ayarını ondan kaynaklıdır.
    yağmur çiselerken hafif karelenme oldu ama o büyük ihtimal benim lbn'nin 15 yıldır her koşula göğüs gererken yıpranmasından :)
    elimde asusun güzel bir wifi adaptörü vardı. model ismi falan aklımda değil hani şu 2X5 dbi anteni olan onu tanımadı o yüzden internetini falan deneyemedim. tanıyan chip modelini sanırım arkadaşlar ilk sayfalarda yazmış alırken dikkat edin chipine.
    trt1 hd atv hd falan açık zaten fakat trthd için bisskey girilmesi gerekiyormuş. gün içinde yazılım güncellemesi bisskey falan yapmayı düşünüyorum işim çıkmazsa. onları yaparsam tekrar yorum yaparım.
    bu arada youtube kullanımı falan rahat mı öyle ise aliexpressten falan bir adaptör alıp anneme gösteririm. internetten kaçırdığı şeylere falan bakabilir.

• teshub kullanıcısına yanıt
    Youtube izlemek rahat değil,, klavyeli kumanda olsa belki.. zaten doğru düzgün göstermiyor da hata verip duruyor youtube, İp tvde nedense çalışmıyor, adaptöre boşa para verdim izlenimi oluştu bende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde kumandada geri alma tuşu yok bir önceki kanala tek tuşla geçiş yapılmıyor buda benim için sorun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gael kullanıcısına yanıt
    anladım hocam teşekkürler. benim alma amacım zaten annemin çok izlediği kanalları hd olarak izlemesi içindi. eğer değecekse youtube için uğraşacaktım,gerek yok anladığım kadarıyla.

bu arada açıp kapattım kronometre tuttum on/off yaparken :)
    13.21 sn ilk açılışı, kanal değiştirirken ~1 saniye öyle 2 saniye falan hiç olmadı hd-hd,hd-sd,sd-hd geçişlerin hiçbirisinde . hd den hdye daha hızlı geçiyor. hdden sdye daha yavaş.
    ilk açılışı normalde kullandığım receiverdan bir kaç saniye uzun fakat kanal geçişleri biraz daha hızlı. merak edenler için

-------------

bu arada gael hocam geri alma tuşu recall ve 10 kanala kadar geri alıyor. recall a bastığınızda son gezdiğiniz 10 kanalı gösteriyor direk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teshub -- 2 Temmuz 2015; 14:44:27 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.