Şimdi Ara

Hometech ht1200 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
29
Favori
102.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iptv yayını usb'ye kaydedilebiliyor mu? nasıl? bunu da yapamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

WiFi'ı görmüyo alet, herhalde yeni güncelleme gerekli..

yeni güncellemeden sonra bozdular wifi olayını,çoğu kişide görmemeye başladı
    adamlara yazdım ,aleti wifi adaptörüyle bize gönderin bakalım diyorlar
    göndersem şimdi en az 10 gün bunun gemesini beklicem

Bende şuan düzeldi hocam. Ara sıra çok ısınıyo WiFi anteni, çıkarıp takıyorum, bazen modemi kapayıp açıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wa$abi

iptv yayını usb'ye kaydedilebiliyor mu? nasıl?

• merhabalar,
    malum yarın fenerbahçe'nin maçı var ve tivibu spor şifresiz verecek.
    ancak ben kanal eklemeyi ne yaptım ise bulamadım bu lanet cihazda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı aramızda ?
    ek olarak biss key girme özelliğini de söyler misiniz.
    değer kısmında web de gösterilenden çok farklı komutlar istiyor yapamadım.keyleri bulsam da değerler eksik kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuzyedi -- 19 Ağustos 2015; 14:53:15 >
  • selamlar menu tuşu ardından 4 defa 8'e basarak biss ekranı geldi 340 adet biss satırı var.bunları nasıl seçiyoruz ve yeni ekle dedim satır başında sid,fre,satdeg indeks yazıyor fenerbahce maçı için bunları boş bırakıp 1 ve 0ları girdim ama onayla diyip mavi tuşu basıyorum ekran aynen duruyor.hazır bissleri seçip ok' basıyorum ama değişen bişey yok hem hd hem sd tivibu şifreli bilen var mıdır acaba nasıl yapılacağını.
  • fenerbahçe maçı için yardımca ihtiyacım var benimde bi turlu olmuyor. 1 saat kaldı maca yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • arkadaslar hometech için biss menusune girmeye gerek ok. kumandadaki goto tusuna basıp 1 ve sonuna kadar sıfıra basın yayın açılıyor.
  • merhaba şimdi hangi wifi model lazım?
    şifreleri kanal dediğiniz veya ip tv dediğiniz bu dreambox kutunun yaptığını mı yapıyor? saolun

• Ccam ip tv nasil oluyor arkadaslar?

• Bu uyduyu önerirmisiniz ? A101 ' e Bir daha ne zaman gelir ?

Bimeks'te SE olmayan versiyonu var.Onu almak istemedim.Ürünü alabileceğimiz fazla yer yok.

D-smartı kapattık tv uydusu ile işkence çekiyorum resmen. Kanal geçişleri 3 saniye :(
  • Herkese selamlar

Aylardır bu cihazı kullanıyorum ,şimdi son güncellemeyi yapın , sonrasın da mutlaka bir kısa uzatma kablosuyla wifi adaptörü takın çünkü adaptör çok ısınıyor, benim hem usb girişi hemde wifi adaptör bozuldu ,şimdi öndeki giriş ile idare ediyorum . Usb hub taktım hem flash disk hemde tp-liink wd7200 takılı .
    Evet şimdi gelelim en önemli noktaya wifi . Evimdeki ağa ilk firmware ile bağlanabiliyordum , youtube çalışmıyordu şimdi
    son güncelleme1200 se son sonraki güncellemeler de wifi ye bağlanmak işi bilmezseniz imkansız .
    Evimde ki ağ wpa-wpa2 korumalı bundan dolayı bağlanmıyor . Ben de güvenlik önemli olduğu için 2 . bir wifi ağı oluşturup bu ağa sadece wpa koruma koydum ve cihaz hemen bağlandı . Tabi bu ağ ana ağdan izole kırılsa bile modem arayüzüne bile girilmiyor .
    Şu an wifi bağlı ,youtube çalışıyor ,son olarak google play da sunplus remote diye bir uygulama var .uygulamayı kurup aynı wifi ağından cihazınızı kontrol edebiiyorsunuz .

• sevket53 S kullanıcısına yanıt
    wifi adaptörü mutlaka kısa usb uzatma kablo ile bağlayın yoksa hem wifi hem girişin sıcaktan plastiği eriyor ..
  • Akşamki maç öncesi yine son dakikada ters e gelmemek için BISS KEY araştırıyordum ki,
    yukarda bir arkadaş ;
    GOTO > 10........ yazmış.
    kesin garanti çalışıyor degilmi ?
    Cunku gecen ki maçta ilk yarı boyunca BISSKEY menusunu açtım ama, bir suru değer girilmesi gerekiyordu.. neyi neye giricem diye ayar verememiştim bir turlu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_e_R_k_H_a_N_n

Akşamki maç öncesi yine son dakikada ters e gelmemek için BISS KEY araştırıyordum ki,
    yukarda bir arkadaş ;
    GOTO > 10........ yazmış.
    kesin garanti çalışıyor degilmi ?
    Cunku gecen ki maçta ilk yarı boyunca BISSKEY menusunu açtım ama, bir suru değer girilmesi gerekiyordu.. neyi neye giricem diye ayar verememiştim bir turlu....

Hangi kanal veriyor maçı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gael kullanıcısına yanıt
    Tivibu Spor HD
  • Film oynatırken Türkçe karakter sorununu çozebilen yokmu arkadaşlar napıcaz altyazılı film izleyemiyorum yardım!!

• Bunu mu almalı yoksa hiremco walker modelini mi?
    sanırım ikisi de aynı cihaz. Hometech hem ucuz hem de wifi dongle içinde. Ama eminim ki hiremconun yazılımı ve servis vs işleri çok daha üstündür.

• Arkadaşlar bu hometech 1200 var kanalları yer değiştiremiyorum acaba sıralama işlemi nasıl yapılıyor

• Kanalı kaydederken TS seçiyorum ama kayıt türü olarak .tsv diye bir kayıt şekli oluyor ve bilgisayara attığımda izleyemiyorum bunu nasıl düzeltebilirim?
  • Ürün yine satışta, Wİfi adaptörlü olarak.

Hometech ht1200
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.